Satılık Music Nations Partnerli Kanal (İhtiyaçtan Satılık)

• Kullanıcı byfors
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Son 2 gün niye sıfıra vurdu kazancın?

music nationstan dolayı ödeme kesinleşicek filan denildi dün mesajlarıma bakarsanız görürsünüz o yüzden 2 gün özele aldım bir sorun çıkmasın diye alıp almamanın bir çaresi yokmuş sanırım bende ne olursa olsun dedim.

ne zaman ödeme alacak kanal, musicnations dashboarda ne zaman bağladın. Videoları yüklerken vds veya bot kullandın mı? Kaç adet video var. Hepsinden izlenme geliyor mu?

ne zaman ödeme alacak kanal, musicnations dashboarda ne zaman bağladın. Videoları yüklerken vds veya bot kullandın mı? Kaç adet video var. Hepsinden izlenme geliyor mu?

Kanal bu ay kesinleşecek diyorlar Ağustos içinde alacağı kesin içerik bakımındanda herangi sıkıntı çıkacağını sanmam kanalda açıldığından 1-2 gün sonra aralıklarla 14 video atıldı aynen hepsi duruyor 2-3 tanesi patlamış halen kanal yükselmektedir 1 aydırda hiç video atmadım konudada belirttim test amaçlı açtım içerik kategori tuttu alıcıya verilecektir hepsi Videoları ben elle yükledim yt üzerinden. Hepsinden günden güne artan yükselişler devam ediyor.

en son telde gorustuk kayboldunuz gittiniz verdiğiniz numaraya ulaşlmyr

[MENTION=14699]byfors[/MENTION] abicim music nation harici life ve quiz olsaydi freedom da bunlara dahil kesin suana kadar satmisdin .. MN tüm düzeni bozuyor

en son telde gorustuk kayboldunuz gittiniz verdiğiniz numaraya ulaşlmyr
Hocam bazi sikintilar cikti tel ile biri nete dagitmis kadin diye zirt pirt arayip dyruyolar suanda acik hocam arayabilirsin
[MENTION=14699]byfors[/MENTION] abicim music nation harici life ve quiz olsaydi freedom da bunlara dahil kesin suana kadar satmisdin .. MN tüm düzeni bozuyor

Mn neden bozuyorki hocam?

adamların normal kanalara bile ödeme yapmadıgı forumda çok görüldü

Yapilaninida gordum forumda yapilmayanida sanirim yuksek mlktarlarda sorun cikariyolar belli olmaz yinede bakicaz satilmasada muhim degil benim icin test etmek ve icerik kategori tutmasi onemlidi sikinti yok yeni kanal acar 10 video yerine 20 video atar aciyi cikartirim ama ihtiyactan koydum iste satilirsa satilir fiyat 300 tlye çekilmiştir sondur alan alir.

kanal için 250 tl ödenmiştir fakat ardaşa ulaşılamamaktadır, telefonu kapalıdır.

kanal bilgilerinide vermemiştir.

15 dk ya dönmezse savcılık kanalından dava açılıp avukat ücretiyle beraber talep etmek zorunda kalacağız

kardeş bak geç olur, son kez diyorum beni ara, yoksa avukat ucretlerini falan odicen sen bilirsin kardeş demedi deme 1 saatin var bklyrm

Adam parayı aldı kayboldu kendi bilir parayı gonderdiğim hesap belli tonla geri oder, savcılık kalemiyim zaten yazık olcak adama ama haketti

kanal için 250 tl ödenmiştir fakat ardaşa ulaşılamamaktadır, telefonu kapalıdır.

kanal bilgilerinide vermemiştir.

15 dk ya dönmezse savcılık kanalından dava açılıp avukat ücretiyle beraber talep etmek zorunda kalacağız

Adam parayı aldı kayboldu kendi bilir parayı gonderdiğim hesap belli tonla geri oder, savcılık kalemiyim zaten yazık olcak adama ama haketti

sağol kardeş adamda akıl yok senin hesap no var adres var tc var nereye gidecenki oder 5.000 tl tazminat valla affetmem alırım iyi yapsın 250 aldı ama 5.000 oder

hocam ayıp ediyosun sakat bir insanım anca geldim 20 dk sürmedi ne acele ? paraya bakmaya gidiyorum demedimmi size siz benim dibimdemi sanıyosunuz bankayı + telefonla internete girmekten telefon bezdi %3 deydi şarhjı telefon evde

KANAL TESLİM EDİLMİŞTİR BİLGİLERİYLE.

hocam savcılıgada verebilirsin buyur sen sanki yasal bir işmi yapıyosun ?

sağol kardeş adamda akıl yok senin hesap no var adres var tc var nereye gidecenki oder 5.000 tl tazminat valla affetmem alırım iyi yapsın 250 aldı ama 5.000 oder

yahu adam resmen mesaj yagmuruna tutmus benı konu + özel pm nedir bu acele hocam ne yapmaya çalışıyorsunuz çalarsam verın savcılıga ben içindeki para ile tarafınıza pm ile ilettim kanalı sorumluluk benden çıkmıştır ve yaptıgınız işte yasal degildir youtube kulanım politikasını inceleyin + savcılar herzaman görevde siz yasal işmi yapıyosunuz şuanda ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri