Satılık Music Nations Partnerli Kanal (İhtiyaçtan Satılık)

• Kullanıcı byfors
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Kanal Satılmıştır!

Kanal Adresi: Alıcıya Verilecektir.
Kanal özel url alınmamıştır.
Kanal kategorisi: Yabancı dizi (riski az)
Kanal dili: İngilizce
Abone sayısı: 1806
İzlenim sayısı: 2.003.545
Kanal Görüntülenme: An İtibari İle, 710K.

Kanalda ihtar Vs Telif Hiçbir Uyarı İhtar, bulunmamaktadır.
Kanalın Günlük 7-8-9 dolar arası Getirisi Mevcuttur 7 Dolar Altına Düşmemiştir + Yükselmeye Devam Etmektedir Fazla Bir Riski Yoktur Kapanmasıda Zor!.

Kanal Acil İhtiyaçtan Satılıktır Kanalın İçinde 219 $ Mevcuttur Satışa Dahildir İçindeki Para, Videolar 1 Ay Öncesi Atılmış Olup Yenileri Atıldıgı Takdirde Direk Kazanç Saglayabilirsiniz Kanal Music Nations'a Baglıdır. Kanalı Ben İçerik Test Amaçlı Açtım Hiç Ödeme Alınmamıştır Daha Dogrusu Ödeme Günü Gelmemiştir. +15 Dakika Dahil Tüm Özelikler Aktiftir.

İstatistikler ;

kanalda 4 tane topluluk ihtarı vardır efendim ödememi lütfen geri gönderin 4 adet topluluk ihtarı vardır

hiç kazanmıyo içindeki videoyu silmiş arkadaş, acil beni ara diyorum kardeş

gizledim diyordun ne gizlemesi silmişsin kanal 0,02 kaznaıyor günde

4 tane topluluk ihtarı 1 tane normal ihtar var acilen arayın beni

geçmiş olsun kardeş
inşallah alırsın ödemeni geri

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] abi adam kazıklanmış .. kanalı almıs 4 dünya engeli ..

gunluk 7 dolar kazanıyor diyordunuz kazandığı günde 0.02 dolar Allahtan korkun yapın geri odeme

Artık kırmızı değilim;)

[MENTION=11620]era[/MENTION] admin iyi olmuş böyle gıcık oluyordum diyomuşum :D :D şaka yapıyorum banlamayın asfasdfd

gunluk 7 dolar kazanıyor diyordunuz kazandığı günde 0.02 dolar Allahtan korkun yapın geri odeme

Sen niye böyle bir hesaba kandın ki zaten capslerde belli kanalın 0,02 kazandırdığı.Fıstık gibi hesap var sattığım http://www.ytpara.com/partnerli-kanal-alim-satim/39430-satilik-mn-partner-kanal.html

inş paranı geri alırsın.Konuyu report edip şikayet konusu açabilirsin [MENTION=14699]byfors[/MENTION] konuya bekleniyorsun.

Son düzenleme:
@era admin iyi olmuş böyle gıcık oluyordum diyomuşum :D :D şaka yapıyorum banlamayın asfasdfd

Sen niye böyle bir hesaba kandın ki zaten capslerde belli kanalın 0,02 kazandırdığı.Fıstık gibi hesap var sattığım http://www.ytpara.com/partnerli-kanal-alim-satim/39430-satilik-mn-partner-kanal.html

inş paranı geri alırsın.Konuyu report edip şikayet konusu açabilirsin @byfors konuya bekleniyorsun.

kardeş kanmadım sakatım dedi Allah rızası için dedim yoksa kanala ihtiyaç ım yok ramazanlıkta yardım edeyim dedim ama adam telefonunu bile kapamış Allahtan korksun helal etmiyorum, 4 topluluk 1 de ihtar ve hiç kazanmıyor,geri ödeme yapsın fakir birine veririm parayı

kardeş kanmadım sakatım dedi Allah rızası için dedim yoksa kanala ihtiyaç ım yok ramazanlıkta yardım edeyim dedim ama adam telefonunu bile kapamış Allahtan korksun helal etmiyorum, 4 topluluk 1 de ihtar ve hiç kazanmıyor,geri ödeme yapsın fakir birine veririm parayı

Dolandırıcı olduğu bu konudan belliydi.
Adama iyilik yapalım diyoruz verdiği mail adresi konyalı[email protected]

doğrudur kardeş ama ödemem yapmazsa çocugundan çıkar hiç akılda yok bu adamda savc ılık kalemiyim ben yazık etti kendine 250 aldı ama 5.000 verir zerre kadar acımam artık

doğrudur kardeş ama ödemem yapmazsa çocugundan çıkar hiç akılda yok bu adamda savc ılık kalemiyim ben yazık etti kendine 250 aldı ama 5.000 verir zerre kadar acımam artık

Ver savcılığa umrumda olmaz senin yaptığın zaten yasal değilki yok savcı şu bu diyosun istersen bir avukata sor öle hareket et Arkadaşlar ben kanalı teslim edene kadar hiçbir uyarı vs yoktu gitsin mahkemeye versin içindeki parayıda şölenim ben ihtiyaçtan sattım şahısta aldı sıkıntı yok istersen insan hakları Avrupa'ya git gene gelir gerekeni sölerim sorun yok.

Senin bana geri ödeme yap deme gibi bir hakkın yok bu giyim değil ayakkabı değil eğer böle bir yasa varsa hemen yapayım ben satılık mal koymuşum kimseye zorla satmamıştım + Youtube'dan savcı zaten kulanım sözleşmesi talep ettiginde gene kearlı çıkacak benimdir..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri