Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yani bi insanin bunu soylettirmemesi lazim.Neden ayaklarini kaybedip sakat kaldigin belli arkadas. Bu kafayla gidersen fazla uzunda yasamazsin sen zaten. Bi is yapiyorsun madem adam akilli yap.
Neden ayaklarini kaybedip sakat kaldigin belli arkadas. Bu kafayla gidersen fazla uzunda yasamazsin sen zaten. Bi is yapiyorsun madem adam akilli yap.
ben seni bulurum adres vermene gerek yok adresini de ben sana yazarimsadece bayram bitsin
bu yazdigima forumdakiler de şahittir![]()
Bulmasan adam degilsin bunada şahit olsun forum ok ?
abicim yeter ki ödemeyi herhangi bir banka üzerinden yapmis olsun .. farketmez paypal bile olsa tantutani adamlarla muhatap eder fredoma yazar bi sekilde bu adamın bilgilerini bulurum ben .. ( fredoma da bagli kanalari var kurnazin )
ama banka olursa 7777 sülalesinin bilgisini cikaririm
Çıkarmazsan yazıklar olsun sana buyur bayramı bekleme ?
Gereği yapılsın bu terbiyesize , ben tantutan kanal sattım sattıktan sonra telefondan kaç saat destek verdim sattıktan sonra böyle yaparsan sen hiç bi işte kazanmazsın..
Senin bana geri ödeme yap deme gibi bir hakkın yok bu giyim değil ayakkabı değil eğer böle bir yasa varsa hemen yapayım ben satılık mal koymuşum kimseye zorla satmamıştım + Youtube'dan savcı zaten kulanım sözleşmesi talep ettiginde gene kearlı çıkacak benimdir..
beni deli etme kanala koyduğun resme var satışta da topluluk ihlali ihtar yazmıyor ama kanala girince maşallah, ve hiç kazanmıyor resmen dolandırıcısın ama bak bakalım geri iade etme bin pişman olacaksın gerekirse 10.000 tl harcarım yine seni doğduğuna pişman ederim kardeş ilk işin geri iade yapmak olsun
Paranızı alabildiniz mi ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.