Kanal Adi : (-)
Kanal Kategorisi : (Özgün Android Oyun)
Kanal Dili : (Yabancı)
Kanal'ın açılma tarihi : (2007)
Abone Sayisi : (30.000+)
Kanaldaki Video Sayısı : 11
İzlenim Sayisi : (Kanal toplamı: 15.7 milyon, şu anki videolar toplamı: 222 bin)
Kanalinizda UYARI Varmi : (Hayır Yok)
Kanalinizin Gunluk Kazanci : (-)
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : (Aşağıda)
Kanal Satis Fiyatiniz : 2000 TL
Kanal uzun bi süre telifli çocuk içeriğinden para kazanıyordu, yılbaşından hemen sonra para kazanaması kapandı, daha sonra kanala kendi oynadığım android oyunları atmaya başladım, onay alması kolaylaşsın diye de 4-5 tane twitch den aldığım yüzü görünen bi çocuğun gameplay ini attım. Yeni videolarla da kanal 4000 saati tamamladı ve ek inceleme maili geldi. Kanal capsleri aşağıdadır. Tüm izlenimler ve aboneler kanalın kendi abone ve izlenimleridir, kesinlikle abone ve izlenim alımı olmamıştır.
Kanal Kategorisi : (Özgün Android Oyun)
Kanal Dili : (Yabancı)
Kanal'ın açılma tarihi : (2007)
Abone Sayisi : (30.000+)
Kanaldaki Video Sayısı : 11
İzlenim Sayisi : (Kanal toplamı: 15.7 milyon, şu anki videolar toplamı: 222 bin)
Kanalinizda UYARI Varmi : (Hayır Yok)
Kanalinizin Gunluk Kazanci : (-)
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : (Aşağıda)
Kanal Satis Fiyatiniz : 2000 TL
Kanal uzun bi süre telifli çocuk içeriğinden para kazanıyordu, yılbaşından hemen sonra para kazanaması kapandı, daha sonra kanala kendi oynadığım android oyunları atmaya başladım, onay alması kolaylaşsın diye de 4-5 tane twitch den aldığım yüzü görünen bi çocuğun gameplay ini attım. Yeni videolarla da kanal 4000 saati tamamladı ve ek inceleme maili geldi. Kanal capsleri aşağıdadır. Tüm izlenimler ve aboneler kanalın kendi abone ve izlenimleridir, kesinlikle abone ve izlenim alımı olmamıştır.
Son düzenleme: