Satilik opel astra cd - 2000 model

Bu aralar bende araba arıyorum aslında . Opel Vectra - Audi A3 ve Honda Civic arasında gidip geliyorum :)

2014 Model alma vakti geldi sanırım. Hayırlı satışlar.. ( Tabi yt'den kırdınız parayı ;) )

Hayırlı satışlar .
Bende araba arıyorum bayadır ama hb :)
Temiz golf 1.4 tsi si olan varsa benle irtibata geçsin :D

Aracı yt den kazandığın parayla aldın dimi seni gidi seniii ;)

hayırlı satışlar :D vay be araba alıyo insanlar ytden biz hala limiti geçmeye çalışalım :D

şansa bak daha dün 2000 opel astra classic aldık

tüm arkadaşların güzel msjlarına teşekkür ederim....arabamı aldığım paranın %51 i yt parası bu gerçek...şimdi ise inş daha iyilerini alcaz allah kısmet ederse...aracım çok temizdir bilginiz olsun...dost arabası yani....

tüm arkadaşların güzel msjlarına teşekkür ederim....arabamı aldığım paranın %51 i yt parası bu gerçek...şimdi ise inş daha iyilerini alcaz allah kısmet ederse...aracım çok temizdir bilginiz olsun...dost arabası yani....

sende audi a5 al serkan abiye rakip :D

Hocam ben size öneride bulunmak istiyorum bence bu fotoğrafların hiç albenisi yok sanki tok satıcı gibisiniz. Bence daha kaliteli fotoğraflar çekmelisiniz hayırlı satışlar.

Hocam ben size öneride bulunmak istiyorum bence bu fotoğrafların hiç albenisi yok sanki tok satıcı gibisiniz. Bence daha kaliteli fotoğraflar çekmelisiniz hayırlı satışlar.

fotodan anlama üstad ama deidğin gibi tok satıcıyım ...ama bilmek isterim nasıl foto çekmek lazım !

Hocam öncelikle fotoğraflarınız geneli benzin istasyonunda çekilmiş. Araç benim olsaydı açıkcası önce gider arabayı kendim güzel bir şekilde yıkardım ve parlatıcı alırdım koltukları, konsol ve direksiyon bölümünü ve lastikleri güzel bir şekilde parlatır paspasları temizlerdim güzel bir kamera ile çekerdim. Almayacak olsa bile insan bakımlı güzel arabaymış demesini sağlardım. Fotoğraf çekme şekillerine gelirsek bu olay çok basit hemen girin bir sahibinden.com'da galerilerin sattığı arabaların sayfasına oradan bakarak sizde ona göre çekebilirsiniz beğendiğiniz şekilde.

Hocam öncelikle fotoğraflarınız geneli benzin istasyonunda çekilmiş. Araç benim olsaydı açıkcası önce gider arabayı kendim güzel bir şekilde yıkardım ve parlatıcı alırdım koltukları, konsol ve direksiyon bölümünü ve lastikleri güzel bir şekilde parlatır paspasları temizlerdim güzel bir kamera ile çekerdim. Almayacak olsa bile insan bakımlı güzel arabaymış demesini sağlardım. Fotoğraf çekme şekillerine gelirsek bu olay çok basit hemen girin bir sahibinden.com'da galerilerin sattığı arabaların sayfasına oradan bakarak sizde ona göre çekebilirsiniz beğendiğiniz şekilde.

teşekkürler kardşeim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri