[SATILIK] Organik 8k Aboneli Oyun Kanalı

• Kullanıcı Honos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

Honos

Kayıtlı Üye
KANAL SATILDI ALAN ARKADAŞIN KISA ZAMANDA 100K SINIRINI AŞMASINI DİLİYORUM.

Öncelikle kanal bir League of Legends kanalıdır. 2 ay boyunca her türlü desteği vereceğim.

Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Oyun
Kanal Dili : -
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 26 Ağu 2014
Abone Sayisi : 8.660 NOT: (%54 Türk gerisi yabancı aboneler)
izlenim Sayisi : 3.280.601
Kanalinizda UYARI Varmi : Var (Videoda kullanılan müzik eşleşen)
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Kazancı içerik olmadığı için yok
Kanal Satis Fiyatiniz : 550 TL (Adsense hariç)
Kanal Adsense hesabına bağlı 3 yıllık, hiçbir sorun çıkarmaz
Kanalda yaklaşık 100 video var

Kanalı Satma Sebeplerim

-Ekipmanım ve sistemim olmadığı için içerik hazırlayamıyorum. Kanala bu zamana kadar kendimi tanıtmadım (yüz veya ses olarak) montage kanalı olarak kullanıyordum. Abonelerden gameplay çekmem isteği geliyordu ama sistemim yetmediği için yapamıyordum belki bir gün alırım ve gameplay çekerim diye hayal kuruyordum :D olmadı.

-Alan arkadaşa fikir alabileceği kanalları vereceğim, içerik sıkıntısı çekmez.

-Aboneler ile etkilişim kurulursa geri dönüş alınabilir yani ölü bir topluluk yok 3 ay sonraki videoda 10 tane nerelerdeydin tarzında yorum vardı.

-Kanala 3-4 ay ara verildiği için hit durumunda düşme vardır zamanla toplayacaktır. (Bunu belirteyim sıkıntı çıkmasın)

-Bu hafta kanalı deneme amaçlı 4dklık bir video attım 1 günde +350 izlenime ulaştı, ara vermeden önce bu sayı 1.5k gibi sayıları buluyordu.

-Kanal satışından sonra 2 ay her türlü desteği vereceğim (thumbnail hazırlama video edit başlık vs.)

-Kanala benim göstereceğim şekilde videolar hazırlanırsa 1-2 içerisinde büyük bir yükselişe geçecektir. (Şimdi sen neden yapmadında yükselmedin diyebilirsiniz buna cevabımı yukarda verdim sistemim yok)

-Oyunu oynayan arkadaşlar bilir bu tür kanallar çok hızlı büyür.

-Kanalın kendine özel logosu vardır.

-Kanala hiçbir şekilde abone izlenim veya başka türlü illegal yöntemler uygulanmamıştır.

-Özel URL alınmıştır.

ALEJp7.png

Kanal kapanırsa
Kanalın kapanma ihtimali yoktur, benden sonra alıcı arkadaş gameplay çekerse hiçbir sorun olmaz.

Son düzenleme:
Sanirim icerigi bir kismini baska yerde cekmisiniz hocam oda sorun degil fakat merk ettigim eslesenli kanali nedn adsensye bagladiniz bunu anlamadim.
Satis olmazsa inmeyi dusunurseniz fiyatini konusuruz

Son düzenleme:
Sanirim icerigi bir kismini baska yerde cekmisiniz hocam oda sorun degil fakat merk ettigim eslesenli kanali nedn adsensye bagladiniz bunu anlamadim.
Satis olmazsa inmeyi dusunurseniz fiyatini konusuruz

Biryerden içerik çekme söz konusu değil kanaldaki tüm video benim tarafımdan hazırlanıp yüklenmiştir. Adsense konusuna gelirsek kanaldaki eşleşenler dediğim gibi müziklerden onun sebebide youtubeda NCS kanalının saçmalığından başka birşey değil no copyright müzik diye paylaşıyorlar 5-6 ay sonra o müziğin sahibi ile anlaşmaları bozulunca o müziği kullanan herkese eşleşen atıyorlar.
Yani adsense açısından hiçbir sıkıntı yok, yaşamadım.

Genel oyun sayfasımı, yoksa sadece lol üzerine mi acaba

Kanal satılmıştır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri