- Web sitesi
- gencmakinaci.blogspot.com.tr
Herkese Selamlar,
Tarihe Damga Vuranlar kanalını açtığım zamandan bu yana istikrarlı olarak video atarak şuan 45.000 aboneye ulaşmak üzereyim. Kanalı ilk açtığımda bir de bunun ingilizcesi için bir şablon yapmıştım. Fakat zaman bulamadığım için sadece türkçe kanaldan devam ettim. Şimdi kanalımın ingilizce formatını satmak istiyorum.
Paket İçeriği:
*Kanalın Düşünülen Adı: Quotes in History
*Kanalımın İngilizce Introsu (Aynı Intro / "Quotes in History" Yazıyor.)
*Son Güncel Video Projesi (Adobe Premiere CS6)
*10 GB Çoğu Telifsiz Müzik Arşivi (Telifsiz Müzikler Nasıl Anlaşılır Göstereceğim.)
*Kaynak Konusunda Yardımcı Olacağım.
*Kendi Kanalımda Açıklamalar Kısmında İngilizce Kanalın Linkini Ekleyeceğim.
*Hızlı Video Yapma Konusundaki Tecrübem İle 30 Dk'da Yeni Bir Video Nasıl Yapılır Göstereceğim. (Render Dahil)
*Teamviewer İle İlk Videonuzu Beraber Yapacağız.
İhtiyac Duyulan Programlar:
-Adobe Premiere CS6
-Adobe Photoshop CS6
Paket Fiyatı: 3500 TL
Ciddi kişiler pm ile iletişime geçebilir. Fiyat konusu yeniden değerlendirilebilir.
Tarihe Damga Vuranlar kanalını açtığım zamandan bu yana istikrarlı olarak video atarak şuan 45.000 aboneye ulaşmak üzereyim. Kanalı ilk açtığımda bir de bunun ingilizcesi için bir şablon yapmıştım. Fakat zaman bulamadığım için sadece türkçe kanaldan devam ettim. Şimdi kanalımın ingilizce formatını satmak istiyorum.
Paket İçeriği:
*Kanalın Düşünülen Adı: Quotes in History
*Kanalımın İngilizce Introsu (Aynı Intro / "Quotes in History" Yazıyor.)
*Son Güncel Video Projesi (Adobe Premiere CS6)
*10 GB Çoğu Telifsiz Müzik Arşivi (Telifsiz Müzikler Nasıl Anlaşılır Göstereceğim.)
*Kaynak Konusunda Yardımcı Olacağım.
*Kendi Kanalımda Açıklamalar Kısmında İngilizce Kanalın Linkini Ekleyeceğim.
*Hızlı Video Yapma Konusundaki Tecrübem İle 30 Dk'da Yeni Bir Video Nasıl Yapılır Göstereceğim. (Render Dahil)
*Teamviewer İle İlk Videonuzu Beraber Yapacağız.
İhtiyac Duyulan Programlar:
-Adobe Premiere CS6
-Adobe Photoshop CS6
Paket Fiyatı: 3500 TL
Ciddi kişiler pm ile iletişime geçebilir. Fiyat konusu yeniden değerlendirilebilir.