Satılık Özgün Kanal ya da Satılık İş

weberesice

Kayıtlı Üye
Güncelleme 5 (06.12.2015):Alıcı çıkmadığı için satış iptal edilmiştir. Teşekkürler

Güncelleme 4 (06.12.2015):Gün içinde alıcı çıkmazsa gün sonunda satış iptal edilecek, kendim tekrar çalışmalara başlayıp devam edeceğim.

Konu satış şablonu konusundan daha fazla görüntülenmiş ama alıcı çıkmadı hayırlısı olsun, nakit sıkıntısını çözelim derken bekledikçe daha çok zarar ediyoruz :o

Son düzenleme:
Alacak kişide fikir oluşması için kategorisi oyunmudur - oyuncak vb gibi birşeymidir nedir hocam bunu belirtmenizde fayda var
Hayırlı satışlar

Umarım emeğinin karşılığını alırsın baya uğraş vermişsin hayırlı satışlar

Şu fiyatın üstündeki teklifleri dikkate alacağım gibi bir ibare düşseniz fiyat konusunda alıcının fikir edinmesini sağlayabilirdiniz hocam. Hayırlı işler

Alacak kişide fikir oluşması için kategorisi oyunmudur - oyuncak vb gibi birşeymidir nedir hocam bunu belirtmenizde fayda var
Hayırlı satışlar

Teşekkürler kardeşim. Aslında açıklama kısmında Youtube arka plan müzikleri kullanarak diye belirtmiştim oyun değil yani :) Gerçi açıklama da epey uzun oldu kusura bakmayın

Kanal dili Türkçe demişsiniz ama kazanç bana pek öyle gelmedi :)

Sanırım seslendirme yapılmayan bir kanal.

hayırlı satışlar... bir işte bu kadar emek oldumu değeri paha biçilmez

Valla keşke satmasanız da geliştirebilseniz şu güzelim kanalı , onca emeği ... üzüldüm gerçekten . Eğer yeni bir yatırım yapmamış olsaydım , işinize devam etmenizi youtube kanalını devam ettirmenizi ve ortak olmayı teklif ederdim , sermaye sağlayarak . Belki bunu düşünebilirsiniz bir başkasıyla , sonucta o kanalın potansiyeli sizsiniz ... O kadar emek gitmesin boşa , iyi bir ortak bulun , bütcenizi sağlasın , payını alsın . sözleşmenizi imzalayın .Yatırım yapmak isteyen için de tüm detayları öğrenildiğinde güzel bir yatırım olacaktır bence .

Hocam aklınızdaki fiyatı pm atabilir misiniz ?

Şu fiyatın üstündeki teklifleri dikkate alacağım gibi bir ibare düşseniz fiyat konusunda alıcının fikir edinmesini sağlayabilirdiniz hocam. Hayırlı işler

O da aklıma geldi ama kararsız kaldım.

Tam özgün,Hep özgün.Hayirli isler...

iyi satışlar hocam..

hayırlı satışlar... bir işte bu kadar emek oldumu değeri paha biçilmez

Teşekkürler arkadaşlar sağolun

Valla keşke satmasanız da geliştirebilseniz şu güzelim kanalı , onca emeği ... üzüldüm gerçekten . Eğer yeni bir yatırım yapmamış olsaydım , işinize devam etmenizi youtube kanalını devam ettirmenizi ve ortak olmayı teklif ederdim , sermaye sağlayarak . Belki bunu düşünebilirsiniz bir başkasıyla , sonucta o kanalın potansiyeli sizsiniz ... O kadar emek gitmesin boşa , iyi bir ortak bulun , bütcenizi sağlasın , payını alsın . sözleşmenizi imzalayın .Yatırım yapmak isteyen için de tüm detayları öğrenildiğinde güzel bir yatırım olacaktır bence .

O da güzel bir fikir olabilir ama ortak çıkar mı bilmiyorum :)

Malesef kısa vadede sıkıştım kardeşim, yoksa yukarıda da dediğim gibi bu kanalı satmak benim için son ihtimaldi, ihtiyacım olan da fazla bir rakam değil ama evden internetten çalışan birisi olduğumdan bankaların gözünde de etkisiz elemanım :o

Kanal dili Türkçe demişsiniz ama kazanç bana pek öyle gelmedi :)

Sanırım seslendirme yapılmayan bir kanal.

Anlamadım kardeş, yani kazanç az mı çok mu :)

Evet seslendirme olmadan, arka plan müziği ile hazırlanmış bir kanal. Ancak alıcı çıkarsa ona seslendirme ile devam etmesini tavsiye edeceğim. Çıkmazsa da yine bana kalırsa ben öyle devam edeceğim

Anlamadım kardeş, yani kazanç az mı çok mu :)

Evet seslendirme olmadan, arka plan müziği ile hazırlanmış bir kanal. Ancak alıcı çıkarsa ona seslendirme ile devam etmesini tavsiye edeceğim. Çıkmazsa da yine bana kalırsa ben öyle devam edeceğim

Yanlış anlamayın beni, bana çok geldi sanırım. Ortalama izlenme dakikasına ve izlenme sayısına bakınca baya şaşırdım.

Benimde bir kanalım var ve gelirin uzaktan yakından sizinkiyle alakası yok :D

Rica etsem, tahmini kazançlar bölümünden coğrafyayı seçerek ekran görüntüsü ekleyebilir misiniz? Kazanç sadece Türkiye'den mi geliyor cidden meraklandım şuan.

Sanırım sadece şaşıran benim :)

Hayırlı Satışlar kanal hakkında detaylı bilgi ve fiyatı alabilir miyim

Yanlış anlamayın beni, bana çok geldi sanırım. Ortalama izlenme dakikasına ve izlenme sayısına bakınca baya şaşırdım.

Benimde bir kanalım var ve gelirin uzaktan yakından sizinkiyle alakası yok :D

Rica etsem, tahmini kazançlar bölümünden coğrafyayı seçerek ekran görüntüsü ekleyebilir misiniz? Kazanç sadece Türkiye'den mi geliyor cidden meraklandım şuan.

Sanırım sadece şaşıran benim :)

Bu az aslında Aralık 2014'de 2900 TL getirmişti bu kanal :) Tabi o ayın etkileri de fazla.

Ama çocukların reklamı izleme/tıklama ihtimali de diğer kategorilere göre oldukça fazla.

Bir ara yurtdışındanda trafik alıyordu kanal ama son aylarda çoğu Türkiye trafiği. Kanal Türkçe :)

Arkadaşlar konuya fiyat eklenmiştir, Fiyat yüksek gelebilir ancak kanalın potansiyeline güveniyorum. Bu işi yapmak isteyen bir alıcı çıkar ve güzelce düzenli bir şekilde devam ederse grafikler yükselecektir. Ayrıca bu kanalda seslendirme yapılmamıştır. Alıcı seslendirmeli şekilde devam ederse İzlenim ve özellikle abone grafiği çok daha hızlı şekilde yükselecektir. Artı alıcıya videolar hakkında fikirsel destek de sağlanacaktır. Özellikle benim şuana kadar hiç yapmadığım bir video tipini haftada 1 kez yaparsa çok iyi geri dönüş alacaktır. "E madem öyle sen neden yapmıyorsun da satıyorsun" diyen arkadaşlar illaki olacaktır, aşağıda da belirttiğim gibi kısa vadede sıkıştığımdan, acil nakit ihtiyacından dolayı satışa çıkardım. Zaten bazı değişiklikler için kısa ara vermiştim ama öyle kaldı. Yoksa bu tutarın 2 katına dahi kesinlikle satmazdım. Zaten bu haliyle hiç video yüklenmese bile 1 senede 10.000'e yakın kazanacaktır kanal İzlesene kanalı ile de birlikte. Artı İzlesene kanalı, Dailymotion kanalı, tüm sosyal hesaplar, İçindeki tutarla birlikte Adsense hesabı, ve tüm videoların ham ve bitmiş haliyle kanal için gerekli ne kadar dosya varsa harici disk ile teslim edilecektir.

Kanal iyi kazancida iyi son fiyati ve kanal linkini pm alabilirmiyim eger sakincasi yoksa

Hep çocuklara yönelik özgün kanal yapmak istemişimdir bu kanalın kazancı gördüm daha da isteğğim arttı. Hayırlı satışlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri