hayırlı satışlar.
Sağol kardeşim teşekkürler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hayırlı satışlar.
İnsallah hayirlisi olur hocam tekrar boyle bi kanal yaparsinizKardeşim sadece ciddi alıcılara kanalı paylaşmak istiyorum. Onun haricinde konuda yazılanların haricinde merak ettiğiniz sormak istediğiniz herşeyi yanıtlarım. Alıcı elbette kanalı görmeli ama malesef, talip olsun ya da olmasın her kanalı görmek isteyen arkadaşla kanalı paylaşırsam halim nice olur, anlayışla karşılarsanız sevinirim.
Yok kardeşim yanlış anlamam, zaten doğru söylüyorsun. Ama altın yumurtlayan tavuk falan diyerek yaramı deşmeBorç şansım yok malesef. Sigortalı bir işte çalışmadığımdan, sürekli evden internetten çalışan biri olduğumdan bankaların gözünde de bir değerimiz yok internetten ne kazanırsak kazanalım. Yoksa acil ihtiyacım olan kısım 3-5k, bir o kadar kredi olsa zaten sorun kalmazdı. Ama şuan için bulduğum tek çözüm yolu bu ve gerçekten kanalı ederinin çok altında satıyorum.
Umarım bu işi severek düzenli yapabilecek ciddi bir alıcı çıkar da ona da bana da faydalı olur.
İnsallah hayirlisi olur hocam tekrar boyle bi kanal yaparsiniz
tapatalktan takla atilarak yollandi
kanal nerdeyse 2 yılda 16 18 bin lira kazanmış siz 20 bin lira istiyorsunuzalacak adam ana parayı çıkaramadan kanal patlar
alıcı arkadaşlar için tavsiyem kanalın ederi 3bin lira civarı
kanal nerdeyse 2 yılda 16 18 bin lira kazanmış siz 20 bin lira istiyorsunuzalacak adam ana parayı çıkaramadan kanal patlar
Konu baltalanyanlara bakma sen onlar hicbirsey anlamayanlar hayirli satislar
kanalım çok var quizdeaynısı varsa alak sendenben sana 5.000 veriyorum. de hadi kanalı ver
işiniz gücünüz boş konuşup konu baltalamak. varsa böyle kanalın 4*5*6 farketmez ne kadar varsa talibiz.
Eyvallah kardesim. Sıkıntı yok ben arkadasa gulup gectim.
Olaya spam gozuyle bakarsa tabi oyle sonuc cikar hatta Youtube gunumuz sartlari dusunulurse hic para etmez. Ama özgün diye bir sey var![]()
Arkadasin soyledigi tutari ana kanal degil sadece İzlesene kanali, ustelik hic video yuklenmesse 1-1,5 yilda kazanir.
Ozgunde guncellik onemlidir, calisanlar bilir. Suan satmayip devam etsem bir kac ayda kanal aylik bile 3000 ya da daha fazlasini kazanacaktir. Arkadasa o yuzden guldum
Kardeş ne içtin sen?kanalım çok var quizdealtın yumurtlayan tavuğu niye satayım ki
---------- Spam Engelliyici 22:45 ---------- Önceki Mesaj 22:40 ----------
o zaman gülmeyin devam edin 3k kazanınkanalı sizden aldım diyelim. bununla hergün ilgileneceksem ne anlamı var mı. hergün ilgilenecek olsam zaten kendim de yaparım özgün kanal
20k ne diye veriyim ki veya verecek kişi ne diye versin. siz uğraştığınız halde 2 senede alamamışsınız daha 15k
![]()
Özgün kanal kardeş bu.
---------- Spam Engelliyici 17:31 ---------- Önceki Mesaj 17:28 ----------
Kanalı biliyorum çocuklara yönelik güzel bir kanal, Seslendirme yapıldığı taktirde çok güzel kazanç sağlanacak bir kanaldır. Özgüne başlamak isteyip bir türlü başlayamayan arkadaşlar bu fırsatı değerlendirsin derim. Geleceği parlak bir kanal, @weberesice son zamanlarda kanalla fazla ilgilenmediği halde izlenim ve aboneleri artmaktadır, yakın zamandada patlama yapacağına inandığım bir kanaldır. Hayırlı satışlar. Alana hayırlı olsun.
Kardeş ne içtin sen?
ne memuru balta bey.
![]()
bir moddan rica etseniz de konuyu temizleseler benim mesajımda dahil.
emeğe saygınız olsun biraz. hayırlı satışlar hocam.
Hayırlı satışlar..
Üstad kanalın, izlesene hesabının ve dm hesabının geçen ay ve bu ayki kazançlarını pm alabilir miyim ? [MENTION=16282]weberesice[/MENTION]
açıklamada cezbedici ve düşündürücü bazı noktalar dikkatimi çekti, güven problemi yaşamazsanız kanalı eğer prensip gereği kanalı veremiyorsanız bazı sorularımı cevaplamanızı rica edecem,
kanalla kaliteden taviz vermeyecek şekilde günlük minimum ilgilenme süresi tahmininizce nedir?
cocuk kategorisi geniştir, teknoloji işin içine dahilmidir?
her hangi bir trafik veya abone çekimi oldumu?
kanalla ilgili geçmişte her hangi bir sorun yaşandımı?
içeriklerin telife karşı korunması ne durumda? [ resime bile telif atan cinsler dolu]
kanalla ilgilenmek için minimum sistem gereksinimi nedir?
kanalı alırsam kız kardeşime düşünüyorum, sektöre hakim olmadan idame ettirebilme ihtimali nedir?
yardımcı olmam söz konusu değil.
kanalın bağlı bulunduğu mail hesabını kim açtı? satınmı alındı, sizmi açtınız? hack veya çalınma ihtimali nedir?
vsvs
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.