M.A.A
Mehmet Λkif Λkıncı
Özgün candır. Hayırlı satışlar hocam.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu kanalın kapanmama garantısı varmı hocam ?
bi sorum daha olcak adsense değlde baska bı partnere bağlama olasılığımız olurmu ?
Özgün candır. Hayırlı satışlar hocam.
Kardeş şimdi hem özgün çalışıp hem de spam yaparsan mesela kapanabilir onun sebebi de biliyorsunuz Google bazen gözünü karartıp ip'den uçuruyor alayınıAma temiz iş yaparsanız kapanmaz. Normal şartlarda kanalla ilgili hiçbir sıkıntı yok kapanması için. Herşey kendi çekimlerimiz. Ben bir ara geçimimi sağladığım PPD işini bıraktım özgüne zarar gelmemesi için çünkü onda da Youtube'u kullanıyorduk.
Yani garantisi olamaz, kapanma durumu alıcıya bağlı. Tabiki istediğiniz partnere de bağlayabilirsiniz. Sağlam bir partner olası bir kapanma durumunda da ilgilenir.
Eyvallah teşekkürler kardeşim.
bir süredir video yüklemiyordun inşallah bir çözüm bulursun abi. Param olsa ve vakit bulabilsem alırdım kanalını. Alanında en özgün kanallardan birisi kesinlikle. Çok daha iyi yerlere gelebilecek bir kanal. Bir çözüm bulmanı umuyorum.
Teşekkürler kardeşim. Sıkıntı olayına çözüm bulamadım malesef ama böyle de olacak gibi değil. Vakit geçtikce video yüklemedigim için zarar ediyoruz sonucta. Satışta oldugundan konsantre de olamıyorum.
Ben de bu işe girişmemiş olsam ve durumum da olsa kanalı kaçırmazdım ben de alırdımKendi kanalım diye demiyorum yani potansiyelini, yaptıklarımı ve birşeyler yapılırsa çok iyi olacağını bildiğimden diyorum. Benim bu zamana kadar bazı eksikliklerim oldu bunları tabi ki tecrübe ile zamanla görebiliyoruz onlar da giderilerek güzel bir çalışma ile aylık 3-5k gibi tutarları da rahat görecektir kanal.
Hayırlısı artık
Kanal linkini alabilir miyim? Sadece merak ediyorum alacağımdan değil. Tabi sıkıntı olacağını düşünüyorsanız sorun etmem.
5000 tl çekip olduğu kadarına ortak olmak isterdim aslındaişini görmüş olurdun
hayır burada okadar özgün olmak isteyen arkadas vardı. niye böyle fırsatları kaçırıyorlar anlamıyorum. herkes hızlı para peşinde
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.