Satılık Para Kazanması Açık Kanal(Özgün değil)

tuncay1979

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : (Alıcıya)
Kanal Kategorisi : Film (Özgün değil)
Kanal Dili : (İnglizce -Amerika Birleşik Devletleri)
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : ( 16 Eyl 2015 09:04 )
Abone Sayisi : (1.046 Abone)
izlenim Sayisi : (37.074)görüntüleme
Kanalinizda UYARI Varmi : (Şu anda eşleşen uyarı telif yok .Tarıhını hatırlamıyorum 5 videoya eşleşen geldiği için o videoları silmıstım .)
Kanalinizin Gunluk Kazanci : (1 doların altında)
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Kanal aktıf para kazanması açık
Kanal Satis Fiyatiniz : (1.100TL)
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanaldan dün caps aldım Kanal spam kanal olduğu ıcın ne zaman kapanır veya hiç kapanmaz bilemem garanti veremem Belkı 3 gün sonra veya içinde kapanır belkıde hiç kapanmaz bunu bilemem garantisini vermem Alacak olan arkadaş bunun bilincinde olup satın almalı Banka hesabıma para gecınce şifreyi alan arkadasa gönderecğim

ciddi alıcı olduğum için bana ulaş arkadaşım 0544 350 98 69

ciddi alıcı olduğum için bana ulaş arkadaşım Teşekkür ederim herhangi bir sorun çıkmaması adına numaranızı editledim Bana sağolsunlar arkadaşlardan 3-4 mesaj geldi ama haklı olarak arkadaslar bana guvemedıkleri için önce kanal sonra para şeklinde anlaşmak ıstediler Bende önce para sonra kanal şifre dedim ortak bir yol bulamadık Eğer gercekten almak ısteyen arkadas olursa kanal özgün değil 2014 den beri açık fakat youtube nın sağı solu belli olmaz belkı 3 gun sonra kapanacak veya hiç kapanmayacak bunu ben bilemem garantısını veremem alacak olan arkadasında kapanırsa eğer verdiği paraya fazla uzulmeyecek bir arkadas olmasını Dilerim Mesala ben satıcı değilde alıcı olsam bu parayı maaşımdan vermıs olsam maaşın yarısı gıdecek ve 3 gun sonra kanal kapanırsa çok üzülürüm Boyle bir durumda olan arkadasların almamasını rica ederim Satın alan arkadas önce parayı banka hesabıma gecsın ben kurtarma sıfresını mail şifresını vereyım sonra kendı kurtarma mailini falan herşeyi değişsin ve sonra bu konunun altına yazmasını rica ederim Bende buradan gelecek parayı kurs için harcayacağım

ciddi alıcı olduğum için bana ulaş arkadaşım Teşekkür ederim herhangi bir sorun çıkmaması adına numaranızı editledim Bana sağolsunlar arkadaşlardan 3-4 mesaj geldi ama haklı olarak arkadaslar bana guvemedıkleri için önce kanal sonra para şeklinde anlaşmak ıstediler Bende önce para sonra kanal şifre dedim ortak bir yol bulamadık Eğer gercekten almak ısteyen arkadas olursa kanal özgün değil 2014 den beri açık fakat youtube nın sağı solu belli olmaz belkı 3 gun sonra kapanacak veya hiç kapanmayacak bunu ben bilemem garantısını veremem alacak olan arkadasında kapanırsa eğer verdiği paraya fazla uzulmeyecek bir arkadas olmasını Dilerim Mesala ben satıcı değilde alıcı olsam bu parayı maaşımdan vermıs olsam maaşın yarısı gıdecek ve 3 gun sonra kanal kapanırsa çok üzülürüm Boyle bir durumda olan arkadasların almamasını rica ederim Satın alan arkadas önce parayı banka hesabıma gecsın ben kurtarma sıfresını mail şifresını vereyım sonra kendı kurtarma mailini falan herşeyi değişsin ve sonra bu konunun altına yazmasını rica ederim Bende buradan gelecek parayı kurs için harcayacağım

Çok güzel anlatım olmuş. Alan arkadaşlar ilelebet kanalların açık kalmasını istiyorlar hiç kapanmasın istiyorlar emin olsunlar ki kanal satan adam alıcı dan daha çok açık kalmasını ister ama Spam varsa herzaman risk yüksektir.

Çok güzel anlatım olmuş. Alan arkadaşlar ilelebet kanalların açık kalmasını istiyorlar hiç kapanmasın istiyorlar emin olsunlar ki kanal satan adam alıcı dan daha çok açık kalmasını ister ama Spam varsa herzaman risk yüksektir.
Teşekkür ederim yorumunuz için ikinci bir risk de kanalı sattığım kişi eğer yasa dısı içerik yuklerse benımde başım belaya girmesın Kanalı kendı bilgisayarımdan açmıstım kanalı açan benım Sattıktan sonra satın alan kişi sakat iş yaparsa bundanda korkuyorum açıkcası

Para kazanmayı ne zaman açtınız?
Adsenseyi de veriyor musunuz?
Son fiyatınız ne olur?

Pm atarsanız sevinirim.

Para kazanmayı ne zaman açtınız?
Adsenseyi de veriyor musunuz?
Son fiyatınız ne olur?

Pm atarsanız sevinirim.
Hocam merhabalar ilginiz için teşekkur ederim Kanalın adsensesinde bir kanal daha ekli aynı adsensede spamdan kapanan kanallarda oldu Sadece kanalın gmailini verıyorum ve kanalı birde kurtarma maili ekli onunda şifresini vereceğim Fiyat konusunda anlaşırız Ben sizi bildiğim takip ettiğim için istersenız kanalın urlsi özelden atarım veya skypeden Herşey ıstedığınız gibi olursa alırsınız Satış konusunda paylaştığım bütün resımler kanaldan kendım çektim 6-7 gun once

İşin açığı ben de spam yapacağım.O sebeple şu an içindeki videoların spam olmasına takılmıyorum.Eve geçtiğimde iletişime geçeceğim..

Hocam merhabalar ilginiz için teşekkur ederim Kanalın adsensesinde bir kanal daha ekli aynı adsensede spamdan kapanan kanallarda oldu Sadece kanalın gmailini verıyorum ve kanalı birde kurtarma maili ekli onunda şifresini vereceğim Fiyat konusunda anlaşırız Ben sizi bildiğim takip ettiğim için istersenız kanalın urlsi özelden atarım veya skypeden Herşey ıstedığınız gibi olursa alırsınız Satış konusunda paylaştığım bütün resımler kanaldan kendım çektim 6-7 gun once

Son kez guncel fiyat konsunda esnek davranacağım 1 ekımde acılacak kurs ıcın nakıte ıhtıyacım var Satın almayı dusunen arkadas konuyu okuyup eğer uygun görürse skypeden ekleyebılır Once para sonra kanal Parayı alıp kanal sıfresı vermemem gibi bir durum söz konusu dahi olamaz

Son düzenleme:
Son kez guncel fiyat konsunda esnek davranacağım 1 ekımde acılacak kurs ıcın nakıte ıhtıyacım var Satın almayı dusunen arkadas konuyu okuyup eğer uygun görürse skypeden ekleyebılır Once para sonra kanal Parayı alıp kanal sıfresı vermemem gibi bir durum söz konusu dahi olamaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri