- Web sitesi
- www.reikxpress.com.tr
-KANAL BİLGİLERİ
* Tamamen kendi videolarımdır, özgün içeriktir
* Abonelerin tamamı organiktir, izlenmeler de aynı şekilde organiktir.
* Kanal 4bin saati tamamlayan video ile teslim edilecektir.
* Onay mailleri mevcuttur.
* Bütün videoları kendim çektim spam vs değil ve 1 tane bile bot izlenme yoktur tamamen organik.
* 2-3 ayda bu kadar gelir elde ettiler, bir süredir kanala video atmıyorum, istediğiniz kategoriye çevirebilirsiniz aboneler aktiftir..
1. kanal;
- 245k izlenme saati mevcuttur.
- Abone sayısı: 12.300+
- Aktif olarak geliri çok az.
- Telif / Topluluk vs yoktur.
- Eşleşen yoktur, videolar özgündür.
- Uzun zamandır para kazanması açıktır.
- Adsense değişimi gerçekleşebilir.
SHORTS KANALI DEĞİLDİR
17.000 TL
kanalın şu ana kadarki toplam geliri (alındı)

2. kanal;
- 47k izlenme saati mevcuttur.
- Abone sayısı: 6.300+
SHORTS KANALI DEĞİLDİR
13.000 TL

Adsense değişikliği bütün kanallarda yapılabilir.
ÖNEMLİ
"ikisini tek seferde alana indirim yapılacaktır yani toplamda 25 bine alabileceksiniz 2 kanalı.
pazarlık yoktur, kendi emeklerimle ürettiğim kanallar, şu anda bot 4k saat bile 5-6 binden satılıyor, bunda hem saatler organik hem aboneler, istediğin kategorini hiç şüphe duymadan deneyebilirsin, yani emeğini ve zamanını kurtarıyorum, kendim bir süre kullandım ve fazla olanları satıyorum sen neden kullanmıyorsun gibi sorular sormayın sebebi bu, dediğim gibi kendi içeriğimi yükleyip en başından para kazanma açtırıyorum ve daha sonra da bu içerikle para kazanıyorum kısacası tertemiz kanallar telif hakkı, spam, ihtar vs hiç bir şey olmadı daha detaylı bilgiler için bana yazabilirsin konuşuruz yani dert etme öyle şeyleri"
İletişim;
Whatsapp: +905418633236 (numaranın üzerine tıkla wp'ye yönlendirecek seni ordan yazarsın)
* Tamamen kendi videolarımdır, özgün içeriktir
* Abonelerin tamamı organiktir, izlenmeler de aynı şekilde organiktir.
* Kanal 4bin saati tamamlayan video ile teslim edilecektir.
* Onay mailleri mevcuttur.
* Bütün videoları kendim çektim spam vs değil ve 1 tane bile bot izlenme yoktur tamamen organik.
* 2-3 ayda bu kadar gelir elde ettiler, bir süredir kanala video atmıyorum, istediğiniz kategoriye çevirebilirsiniz aboneler aktiftir..
1. kanal;
- 245k izlenme saati mevcuttur.
- Abone sayısı: 12.300+
SHORTS KANALI DEĞİLDİR
17.000 TL

2. kanal;
- 47k izlenme saati mevcuttur.
- Abone sayısı: 6.300+
SHORTS KANALI DEĞİLDİR
13.000 TL

Adsense değişikliği bütün kanallarda yapılabilir.
ÖNEMLİ
"ikisini tek seferde alana indirim yapılacaktır yani toplamda 25 bine alabileceksiniz 2 kanalı.
pazarlık yoktur, kendi emeklerimle ürettiğim kanallar, şu anda bot 4k saat bile 5-6 binden satılıyor, bunda hem saatler organik hem aboneler, istediğin kategorini hiç şüphe duymadan deneyebilirsin, yani emeğini ve zamanını kurtarıyorum, kendim bir süre kullandım ve fazla olanları satıyorum sen neden kullanmıyorsun gibi sorular sormayın sebebi bu, dediğim gibi kendi içeriğimi yükleyip en başından para kazanma açtırıyorum ve daha sonra da bu içerikle para kazanıyorum kısacası tertemiz kanallar telif hakkı, spam, ihtar vs hiç bir şey olmadı daha detaylı bilgiler için bana yazabilirsin konuşuruz yani dert etme öyle şeyleri"
İletişim;
Whatsapp: +905418633236 (numaranın üzerine tıkla wp'ye yönlendirecek seni ordan yazarsın)
Son düzenleme: