RPM network'e kayıtlı partnerli kanalımı "ihtiyaçtan" satıyorum. Özellikler ve gerekli resimler aşağıda, satış 01.03.2013'e kadar geçerlidir arkadaşlar. Fiyat : 70TL. İlgilenen arkadaşlar PM ile ulaşabilir.
düzeltme: arkadaşlar video yöneticisi resminde 14şubat tarihli video 2 kere gözükmüş 6.6k izlenmeli olan, tüm videoları görmeniz için 2 resmi o şekilde birleştirdim yanlışlık olmasın
.
düzeltme: arkadaşlar video yöneticisi resminde 14şubat tarihli video 2 kere gözükmüş 6.6k izlenmeli olan, tüm videoları görmeniz için 2 resmi o şekilde birleştirdim yanlışlık olmasın
- 522 abone (200'e kadar adf ile kasıldı sonra gelenler organik)
- Kanal içeriği komik video olmakla birlikte videolar kurgulanmıştır copy paste değildir.
- Kanalda 12 adet video yüklü, yüklemeler günlük değil kimi zaman 2 3 gün ara ile yapılmıştır.
- Banner tasarımı bana ait alan arkadaşa (eğer ayarlamayı bilmiyorsa) kendi facebook, twitter, varsa websitesi yönlendirmesi için banner'ı linklemede yardımcı olabilirim.
- En yukarıdaki video'yu bu sabah attım daha izlemesine bakarsanız az çok kanalın aktifliği hakkında bilgi edinmiş olursunuz.
- RPM'den gelen mail gelen kutusunda durmakta, alan arkadaşa sadece kendi bilgilerini forma doldurup "özgün" videolarını yüklemek kalacak.