Satılık PC-üst seviye

Asus monitörü tam 1 yıl önce 500 TL indirimle Mediamarktan 2500 TL'ye satın almıştım.Şimdi indirimli fiyatıyla 3500 TL diyor.Üstelik 5.000 TL yerine. Ne olmuş bunlara böyle.

Hayırlı satışlar.

Asus monitörü tam 1 yıl önce 500 TL indirimle Mediamarktan 2500 TL'ye satın almıştım.Şimdi indirimli fiyatıyla 3500 TL diyor.Üstelik 5.000 TL yerine. Ne olmuş bunlara böyle.

Hayırlı satışlar.

hocam enflasyon var, birde döviz kurları yükseliyor malesef

sakarya ve kocaelide elden teslim yapılır ve biraz pazarlık.

i7 işlemcili en az 4 gb ekran kartlı, ssdli laptop ile takas yapılır

arkadaşlar bu sistem boş. para yanlış parçalara harcanmış .

arkadaşlar bu sistem boş. para yanlış parçalara harcanmış .

daha önce açtığım aynı pc konusunda da sistemi övüp karta laf atmışın :D

tutarsızlık nedir bknz >

Ve bu kadar iddialı konuştuğuna göre bize daha iyi bir sistem kurabilirsin, pc alacaklar engin bilgilerinden yararlansın hem. Herkesin gidip alabileceği Vatan Bilgisayardan 10kya sistem tavsiyeni bekliyoruz.

(bu arada benim sistemi aldığım tarih mart 2016)

Son düzenleme:
daha önce açtığım aynı pc konusunda da sistemi övüp karta laf atmışın :D

tutarsızlık nedir bknz >

Ve bu kadar iddialı konuştuğuna göre bize daha iyi bir sistem kurabilirsin, pc alacaklar engin bilgilerinden yararlansın hem. Herkesin gidip alabileceği Vatan Bilgisayardan 10kya sistem tavsiyeni bekliyoruz.

(bu arada benim sistemi aldığım tarih mart 2016)

2 side aynı kapıya çıkıyor.
bu sisteme o ekran kartı yazık yada para yanlış parçalara haranmış. sanırım sadece bakıyorsun da göremiyorsun ne demek istediğimi

Son düzenleme:
2 side aynı kapıya çıkıyor.
bu sisteme o ekran kartı yazık yada para yanlış parçalara haranmış. sanırım sadece bakıyorsun da göremiyorsun ne demek istediğimi

Gayet iyi görüyorum, 2016 mart ayinda o tarihte ekran gayet iyiydi. Ekran kartları sürekli değişiyor gelişiyor... Sistemi almayı düşünüyorsan ekran kartının parasini almicam senden, hediye edecem sana özel.

Arkadaşlar birbirinize neden kırıcı davranıyorsunuz?Sistemin ederinin bu kadar olmadığını düşünüyorsanız kırıcı olmadan belirtin ve mümkünse fikir üretin.

Benim oem ürünleri hakkında bilgim var.

Şu anda 5. nesil işlemcili ve 900 serisi ekran kartlı bir sistemde 10.500 gibi bir fiyat vermek pek mantıklı değil.Bu fiyata çok daha iyi parçalar toplanabilir.Vatan parçaları çok pahalı satıyor bu bir gerçek.

Satmakta kararlıysanız size tavsiyem ürünleri parça parça satın.Çünkü alıcı olarak mantıklı bir seçim değil maalesef.

Hocam her malin alicisi vardir bu ozelliklere ihtiyaci olan da vardir elbet [MENTION=7938]hemato[/MENTION] nun demek istedigi hani eger oyun icin aldiysaniz o zamanlar bile 980 sli yapabilirdiniz diger parcalardan kisarak 2 kat fps alirdiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri