Satılık Pinli Adsense Hesabı

• Kullanıcı Sad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Sad

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar youtube adsense hesap satışı serbest diye biliyorum yasaksa silinebilir

Pinli içinde 97 dolar olan youtube adsense hesap satılıktır.90 doları kesinleşmiş.6 aydır aktif hesap .Hesap sorunsuzdur herhangi bir uyarı vs.. almamıştır

Birde normal site adsense hesabı var içinde 85 dolar var kesinleşmiş.3 yıllık ,pinli, ödeme alınmış.

2 hesabımıda satıcam

yasak filan degil şuan konu açılabilir arkadaşın açtıgı gibi özel pm yoluyla anlaşılır sonra anlaşıldık diye bildirilip konu kapatılır

Fiyat 350 tl

tamamdır düzeldi hata

hocam içindeki para 90*1,92=172 Tl + oalrak 177 tl de hesaba istiyorsun istemek doğal hakkın ama okadar para verilmez hesaba....

içindeki para + 20-30 $ verilir...fiyatı biraz aşağıya çekersen hemen alayım

350 tl iyi fiyat ama şu aralar sıkışığım acil mi satıcaksın hocam ?

вαттυѕαу;82785' Alıntı:
Adsense hesap satışı yasaktır. Devamında üye uzaklaştırılcaktır .

Batuhan bey tatilde oldugu için uzun zamandır pek haberi yoktu. Adsense satışı düzgün ve düzenli şekilde satış gerçekleştirildiği sürece yasak değildir. Konu açılmıştır

@вαттυѕαу skype'dan kendi moderatörünüze sordum serbest dedi?
[MENTION=2236]severall[/MENTION] 1-2 güne satmam gerek

Batuhan bey tatilde oldugu için uzun zamandır pek haberi yoktu. Adsense satışı düzgün ve düzenli şekilde satış gerçekleştirileceği için yasak değildir. Konu açılmıştır

@вαттυѕαу skype'dan kendi moderatörünüze sordum serbest dedi?
@severall 1-2 güne satmam gerek

Moderatör ler ders veriyor görüyon mu :) Hehe :)

Tatilde oldugum için bilmiyodum evet bugün geldim , Kusura bakmayın .

Her gün 1 Adsense açsam farklı ıp satın alıp.1 ay sonra satmaya başlasam 150 liradan tanesi ayda 4.5 milyar güzel iş :D

Her gün 1 Adsense açsam farklı ıp satın alıp.1 ay sonra satmaya başlasam 150 liradan tanesi ayda 4.5 milyar güzel iş :D

Açıkcası bunu yapan güzel ekmek yer benden tavsiye....her ay 10-15 hesbaını benh alırım.....

arkadaşlar fiyat en son 350 tl

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri