Satılık Playstation 3 320gb +hareket sendörü+orijinal oyun+..

Turkuaz

Yasaklanmış
Arkadaşlar bende 2012 de Bursa Carrefour Sony Centerdan aldığım playstation 3 var 320 gb + yanında orijinal oyun +altın uçlu hdmi kablo+Hareket sensörüyle gelen bir blu ray disc daha var.İçinde herşey var bütün belgeler var orijinal kutusuyla teslim edilcektir.Cihaz satılıktır.

Bursa içi elden teslim edebilirim.Yakında resimlerini de koyucam.Toplamda 40-50 saat civarı kullanılmıştır.Sağlık problemlerimden dolayı paraya ihtiyacım var.Bu yüzden satıyorum.

Arkadaşlar bende 2012 de Bursa Carrefour Sony Centerdan aldığım playstation 3 var 320 gb + yanında orijinal oyun +altın uçlu hdmi kablo+Hareket sensörüyle gelen bir blu ray disc daha var.İçinde herşey var bütün belgeler var orijinal kutusuyla teslim edilcektir.Cihaz satılıktır.

Bursa içi elden teslim edebilirim.Yakında resimlerini de koyucam.Toplamda 40-50 saat civarı kullanılmıştır.Sağlık problemlerimden dolayı paraya ihtiyacım var.Bu yüzden satıyorum.

Fiyat + seri no ve resim koyabilirmsiniz.

Hocam makul fiyat olsun istiyorum piyasası tam nedir bilemiyorum.Yakında(akşama)resimlerini koyucam beyler.Seri no falan akşama koyarım şu anda bütün parçaları kutunun içinde sadece konsol burda hemen onun 1 resmini koyayım çizik dahi bulamazsınız çünkü aylardır orda kös kös duruyo.Bekleyin.

---------- Spam Engelliyici 14:24 ---------- Önceki Mesaj 14:24 ----------

Bu arada hayırlı satışlar yazdığınız için sağolun.Umarım alana da bana da faydalı olur.

Son düzenleme:
Hocam umarım ciddi bir sıkıntınız yoktur.

Selamlar, fiyat nedir acaba. Capture card felan varmı?

---------- Spam Engelliyici 14:36 ---------- Önceki Mesaj 14:35 ----------

Hocam umarım ciddi bir sıkıntınız yoktur.

Maalesef yıllardır 4 duvar arasıdayım :( Adam tedavi için 2000 lirayı bulabilir yazmış cevap olarak.Normal hastanelerde olmuyor. :(

---------- Spam Engelliyici 14:37 ---------- Önceki Mesaj 14:36 ----------

Selamlar, fiyat nedir acaba. Capture card felan varmı?

Capture card yok hocam.Hafızası 320 gb

hazir konusu acilmisken bendede 500gb super slim var 1 kol 1gta5 kutusu bile saglam 4 5 aylik toplasan 30 40 saat kullanilmistir kirik degil ilgilenen varsa mesaj atsin

Bay Torlak hocam siz kendinize başka konu açın.Yeni resimleri koyuyorum.

Son düzenleme:

İki kutu olduğu sizi yanıltmasın zaten soldaki kutu sağdakinin içindeydi.

---------- Spam Engelliyici 14:53 ---------- Önceki Mesaj 14:50 ----------

Piyasası neyse o fiyata satmak istiyorum alana şimdiden hayırlı olsun.

Hocam hepinize soruyorum piyasası ne kadardır bunların?Cihaz çok az kullanıldı zaten daha resimde görüyosunuz evrakların naylonunu yırtmadım bile çizik falan ben görmedim tertemiz.Bursa içi olursa elden teslim edebilirim.

---------- Spam Engelliyici 14:57 ---------- Önceki Mesaj 14:55 ----------

Beyler siz yazın isterseniz ben sonra tekrar gelicem şimdi çıkıyorum.İyi günler

Hocam arkadaki kodu onun için soruyorlar bazısı korsana uygun olur bazısı olmaz korsan için olanı daha değerlidir. Bende 1tb fullexclusive oyun dolu tek kol satsam 900 den başlarım pazarlığa. PS4 kırılmadıkça fiyatıda fazla değişmez. Bana göre kırılan model ise sizin 600 700 arası fiyat verilebilir, Değil ise 450 500 move + 2 kol varsa 550 belki. uzman değilim bu ps3 leri toplayan birileri var kırıp satan onlar direk alır zaten.

Hocam hepinize soruyorum piyasası ne kadardır bunların?Cihaz çok az kullanıldı zaten daha resimde görüyosunuz evrakların naylonunu yırtmadım bile çizik falan ben görmedim tertemiz.Bursa içi olursa elden teslim edebilirim.

---------- Spam Engelliyici 14:57 ---------- Önceki Mesaj 14:55 ----------

Beyler siz yazın isterseniz ben sonra tekrar gelicem şimdi çıkıyorum.İyi günler

300 onaylı usa kanalı verim oda 450 TL yapıyor :D

Bende alabilirim fiyati bi ogrensek

---------- Spam Engelliyici 15:14 ---------- Önceki Mesaj 15:13 ----------

Bu kirilan modelmi

Eğer kırılan modelse fiyatı asla 700'den aşağıya çekmemeni öneririm. Benim o şekilde olan PS3'ü 750'ye sattım üstüne de yaklaşık 4 sene kullandım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri