..LÜTFEN BAŞLIKTA BAHSEDİLEN TARZDA BİR UYGULAMA ARIYOR İSENİZ TÜM YAZIYI DETAYLI OKUNUZ..
Uygulamamı büyük bir hevesle alıp, bu sektörede henüz çok yeni olduğum ve işletemediğimden dolayı satmaktayım. Uygulamanın 2. sahibiyim ve satın alındıktan sonra bir çok düzenlemeler ytpara forumundan tanınmış usta kişiler tarafından yaptırıldı, düzenlemelere masrafım oldu ancak belirttiğim gibi bu sektörde yeni olduğum için tutunamadım ve satışımın bir diğer sebebi olan acil nakit ihtiyacından dolayı uygulamamı satmak istiyorum. Uygulama Türk kullanıcılara hitap etmektedir.
Detaylı bilgi, iletişim (Skype): jjoker011
Satış konusunda ciddi olan kişilerin skype üzerinden iletişime geçmesini rica ediyorum, posta kutum dolmak üzere.
Uygulama Google Play'de;
- 50.000++ Yüklenme sayısı,
- 3.400++ Kullanıcı oyu,
- 4,9 Puanı bulunmaktadır.
------------------------------------
Uygulama ile ilgili olarak;
- Kaynak kodları,
- Sunucu dosyaları, domain, vs.,
- Henüz hayata geçirilmemiş benzer projenin kaynak kodları,
- Sosyal medya hesapları,
- Yedeklemelerde kullandığım 1 TB Hard disk beraberinde verilecektir. Yani uygulama ile alakalı ne varsa tamamen alıcıya devredilecek.
Uygulamanın mantığından bahsedecek olursam;
- Uygulama kullanıcıların video izleme ve uygulama yükleme görevlerinden gelir sağlamaktadır.
- Puan kazanan kullanıcılara çeşitli oyun E-Pin'leri gönderilir.
- Uygulama paneli çok kullanışlıdır. Uygulama içinde duyuru eklenebilir, panelden ödül eklenebilir ve diğer bazı ayarlamaları yapabilirsiniz. Buna ek olarak bir çok önemli özelliği bulunmaktadır.
Uygulama 3 reklam şirketinden gelir sağlamakta;
- AdMob geliri geçen ay x.xxx TL'dir ve daha önceden ödeme alınmıştır.
- IronSource bu ayın geliri x.xx dolardır, daha önceden ödeme alınmadı ama bu firmanın ödemede sıkıntı çıkartacağına inanmıyorum. (Ödeme talebi 25.03.2018 tarihinde yapıldı.)
- Startapp geliri xx dolardır, ödeme eşiğini henüz geçti. Daha önceden ödeme alınmadı. (EDIT: 2018 Yılından itibaren 2 kez ödeme alındı)
Tekrar belirtmek istiyorum, uygulamayı bu sektörde yeni olduğum ve bu sebeple işletemediğimden dolayı ve ek olarak acil nakit ihtiyacımdan dolayı satılıktır çok güzel planlarım vardı ama nasip olmadı. Uygulama ile alakalı ne varsa alıcıya iletilecektir. Alacak kişiye planlarım ve bazı etkili olabilecek reklam stratejilerinden talep ederse bahsedeceğim. Android sektöründe belli bir düzeyde bilginiz ve uygulama reklamları konusunda yeterli ya da etkili olabileceğine inanan kişilerin bu uygulamadan gelir elde etmemesi imkansızdır ancak uygulamanın kullanıcıların e-pin talebinden dolayı giderlerinin olduğunuda uygulamayı alacak kişinin hesaba katması gereklidir.
SATIŞ, ÜCRET KONUSUNDA;
Satışın elden yapılması birinci önceliğimdir. İster siz bulunduğum şehire gelir misafirim olur, isterseniz ben bulunduğunuz şehire gelirim ancak bu derecede karara gelindiğinde eğer ki ben bulunduğunuz şehire gelecek isem kapora almam gereklidir. Diğer türlü uygulamanın talep edilen ücreti hesabıma gönderildikten sonra uygulamanın devri gerçekleştirilebilir.
Talep ettiğim ücret: 10.000 TL (Pazarlık pay var.)
Son düzenleme: