Satılık Quiz Group Aggregator Partner Kanal

LoonyTuneS

Yasaklanmış
Geçenlerde bi konu açmışlardı bende bir kanalımı başvurdum kabul edildi. Bilmediğim partnerlerde iş yapmam o yüzden satıyorum kanalı isteyenler yazabilir.
237 abonesi vardır kanalın ve boştur

istenen ücret 50 tl

creative partner kanalda mevcuttur

kardeş ödeme bilğilerini pm at ben alayım Quiz Group patner?

Arkadaş ilk yazdıgı için gelen pmler kb. arkadaşa ödeme bilgilerini yolladım. yatırdıgında hesabı vereceğim.

Quize bu kadar istek varmıydı ya :) Bol bol satışını yaparız o zaman

Simdi sana adamlarin adsense ile ayni anda odeme yaptigini, hatta daha once bile odeme yaptiklarini soylersem satmaktan vazgecersin belki :D

Ziraat Bankası Varmı Hocam ?

Simdi sana adamlarin adsense ile ayni anda odeme yaptigini, hatta daha once bile odeme yaptiklarini soylersem satmaktan vazgecersin belki :D

beni kesmez hocam eyvallah :D çok birikiyor partnerler ara ara satıyorum böyle Quiz basit kabul ediyor ama biraz özen gösterin bence :D

---------- Mesaj saat 17:35:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:34:54 civarında gönderildi. ----------

Quiz sattım arkadaşın ödemesi gelecekmiş birazdan.
İsteyene creative satabilirim 40 50 ye

beni kesmez hocam eyvallah :D çok birikiyor partnerler ara ara satıyorum böyle Quiz basit kabul ediyor ama biraz özen gösterin bence :D

Dogru diyosunda sabretmek gerekiyor iste kanali acican 2-3 hafta duzenli video atican eger izlenimin biraz yukselirse aliyolar. Fakat yeni kanallari kabul etmiyolar orasi problem :D Millet sabirsiz oldugundan dolayi hazir alayim diyolar, bende oyleyim mesela suanda. Bekleyecek pek vaktim yok cunku

Dogru diyosunda sabretmek gerekiyor iste kanali acican 2-3 hafta duzenli video atican eger izlenimin biraz yukselirse aliyolar. Fakat yeni kanallari kabul etmiyolar orasi problem :D Millet sabirsiz oldugundan dolayi hazir alayim diyolar, bende oyleyim mesela suanda. Bekleyecek pek vaktim yok cunku
Video atar bırakırım dostum ben polemiğe girmem :rolleyes:

tarafımca satın alınmıstır hayırlı olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri