*** Satılık Quiz Kanallar (Dashboard) ***

• Kullanıcı TDWeb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

TDWeb

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.habermekan.com
Kanallar Dashboard Şeklinde Satılacaktır.

Tek Dashboard da 50 Kanal Bulunmaktadır.

47 Aktif Kanal 3 Kapalı Kanal Bulunmaktadır.

Kanallar 3 ay önce Açılmıştır.

Fiyat 3000 TL dir. >> YENİ FİYAT 2250 TL DİR.

NOT: Önemli not kanalların çoğuna daha giriş bile yapmadım en fazla 2 tanesine girmişimdir oda dashboard kontrolu için. kanal içlerinden bazılarında yada çoğunda tel doğrulama isteyebilir, istemeyedebilir. doğrulamanızı yapıp geçersiniz kanallar açıktır.

TELEFON DOĞRULAMASINA TAKILANLARI BEN YAPAMAM DİYENLER İÇİN YAPIP TESLİM EDİLİR. (1 GÜN İÇİNDE)

Fiyat çok diyecek arkadaşlar olabilir ticaretin riski bu zaten herkes quiz kanalların atıldığı dönemde kanal almazken ben paramla riske girip bu kanalları alıyordum.

ZJyr5V.png

l9goQr.png

n2qvbM.png

Son düzenleme:
güzel satış.keşke kanallar 3erli 5 erli aynı dashlarda olsa idi.perakende de güzel giderdi.kanal başı 60 tl.fiyat biraz yüksek ama gitmeyecek miktar değil.hayırlı satışlar dilerim.2000 tl olsa ben direk alırdım.

güzel satış.keşke kanallar 3erli 5 erli aynı dashlarda olsa idi.perakende de güzel giderdi.kanal başı 60 tl.fiyat biraz yüksek ama gitmeyecek miktar değil.hayırlı satışlar dilerim.2000 tl olsa ben direk alırdım.

2000 çok düşük benim için ama ciddi alıcılar için pazarlık payımız var tabiki de.

2000 çok düşük benim için ama ciddi alıcılar için pazarlık payımız var tabiki de.

kanal başı 40 tl veririm ben o da 2000 yapar.tabi alıcısı çıkacaktır,size hayırlı işler dilerim.gerçekten güzel risk almışsınız.umarım kanallar boş diye atılmaz.

Hayırlı satışlar çok güzel imiş tek seferde 50 kanal birden satış.

Başka satışlarınızda olacak mı?

Ne altın ne döviz akıllı yatırım quiz. :) Hayırlı satışlar.

o kadar kıyım oldu hala mı sağlam be :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri