Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hayırlı satışlar
2 günlük üye satış konusu açıyor. Banlılardan birisinin eski üyeliği yada vur kaç olabilir. Forumda geçmişte çok kardeşimizin ağzı yandı dikkat etmekte fayda var.
Yetkili yöneticilerden incelenmesini talep ediyorum.
[MENTION=11620]era[/MENTION] , [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] , [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]
Hayirdir hocam oyle bir kural mi var. Hem forum adminleri dururken size ne oluyor. Ayrica yetkili adminle gorusup uyeligimi kaybettigimi ve hic bir sekilde bulamadigimi belirterek onay almis biriyim. Vazifeniz olmayan islere bence karismasaniz daha iyi
Sen karışma, o karışmasın , kimse karışmasın. Olur siz istediğiniz gibi at koşturun. Ben gördüğüm tezatlığı bildiriyorum. Yöneticiler gerekli incelemeyi yapıp sıkıntı görmezlerse diyecek bir şeyim yok. Ama ben bu forumda 1 günlük üyelikle yöntem,taktik,fix,web sitesi,blog satan çok kişi tanıdım hepside vurguncu çıktı. Tabi ki seni bundan tenzih ediyorum sana yüklediğim bir iftira yada suçlama kesinlikle yok. Sadece 2 günlük üyelik ile satış konusu açan birisine ne kadar güvenebilirsin ?
Hocam admin aekadasa soyledim eski uyeydim pc coktu bilgileri hic bir sekilde bulamadim. Ne kullanici ne sifre ne mail hic biri kayitlarimda yok.Onun icin yeni uyelik alip kaldigim yerden devam ediyorum bunun neresi tezat? Ayrica uyeliginize baktim siz daha uye olmadan 2 sene once ben bu forumdaydim. Nasil davranilacagini gayet de iyi bilirim. Kimseyi dolandirma vurgun yapma niyetinde de degilim. Eger oyle kotu niyetim olsaydi daha bomba kanallarla satis konusu acar buyuk vurgun yapardim.
Eyvallah hocam. Bahtin acik olsuniyi satışlar
hocam satış için sana gelen birine benim adımı vermişsin referans olarak lakin ben seni tanımıyorum ticaretim de olmadı
pmden kendini tanıtırmısın bi zahmet
[MENTION=28410]ermannn35[/MENTION] kendisi eski üyelerden olur. Maalesef hesabının mail ve şifresini unuttuğu için yeni üyelik aldı.
Teacher adlı arkadaşa ben kefilim bir sıkıntı olursa mesaj atabilirsiniz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.