Satılık Smok Alien kit ve geekvape ammit atomizer

Doctor

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, kısa bir süre Kullandığım cihazımı satıyorum, cihazda hiç bir sıkıntı ve darbe vs yoktur. Zaten 25 gün kullandım başka cihaz aldığım için bu cihazı da satıyorum. Ürünün Türkiye fiyatı 400 tl şuan ben 350tl ye almıştım. Kutusu ile beraber herşeyi dahil aldığım gibi veriyorum.

bL1aZj.jpg

DSC_0189.jpg

Ayrıca geekvape ammit dual coil atomizeri de satıyorum 10 gün kullandım. RDA, fotoğrafta cihazın üzerindeki atomizer, sıfır fiyatı 200 lira civarı..

PİLLER VTC6 2 adet PİL, VE 178 TANE MUJİ PAMUK

Hepsini toplamda 350 TL ye satıyorum. isteyene gittigidiyor üzerinden özel satış açabilirim.

İlgilenen olursa pm atabilir
Ekstra şarj cihazı ile 380 e bırakıyorum

Son düzenleme:
Günceldir son fiyat 400 lira arkadaşlar

2 hafta önce "Smok TFV12 Cloud Beast King Atomizer ve WISMEC Reuleaux RX GEN3 Mod" aldim. Gearbest adli siteden siparis ettim sanirim Amerika sitesi bilgim yok.
Pek anlamam bir arkadasim böyle tavsiye etti. Sizce bu ürünleer iyi mi hocam?
Yurt disinda yasiyom. Gümrük filan takilma olayi yok.

2 hafta önce "Smok TFV12 Cloud Beast King Atomizer ve WISMEC Reuleaux RX GEN3 Mod" aldim. Gearbest adli siteden siparis ettim sanirim Amerika sitesi bilgim yok.
Pek anlamam bir arkadasim böyle tavsiye etti. Sizce bu ürünleer iyi mi hocam?
Yurt disinda yasiyom. Gümrük filan takilma olayi yok.
güzel cihaz hocam yalnız ben tfv12 yerine rda taraftarıyım

Son düzenleme:
Son fiyat 350 TL güncel, şarj cihazı ile beraber 380 e bırakırım, isteyen varsa kaçırmasın cihaz temiz arkadaşlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri