Satılık Sunucu 175 TL yerine 150 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HunterLord

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar ..

Paket Adı: Dedicated Server - D9-240

İşlemci: Quad Core 3.40Ghz E3-1240v2 8 Çekirdek! ( 4 gerçek 4 sanal )
Bellek: 32GB RAM
Disk: 2 x 2TB SAS 7,200 RPM veya 2 x 240GB SSD
Network: 1Gbps Unmetered Port
IP: 4 Usable IP Addresses
Datacenter: İngiltere/Redstation

İlk Ay / 175 TL

Bu Serveri 175 TL ye 4-5 saat önce YilmazSystemsten aldım. Sunucu çok çok iyi .. malesef windows 2012 yüklü oldugu için ses kayıt programları çalışmıyor ( hiç bir windows 2012 de ses çalışmıyor)

Bu sebeb den dolayı bu sunucu yu 175 TL yerine 150 TL ye satıyorum .. 25 TL zarar + paypalda para gönderirken kartımdan yapılan 7 TL lik kesinti benden :)

Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun .. o parayı hakkediyor .. henüz youtube kanalına gmaile bile giriş yapılmamıştır. Yarına kadar alan olmazsa kendim devam edeceğim ..

Elde kaldı VDS :) Kalmasıda iyi olmuş ..:) Konuyu kilitleyebilirsiniz mod arkadaşlar

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] yılmazservers'ten aldın yanılmıyorsam şuan sunucuya girebiliyormsn? 4-5 saattir erişemiyorum...

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] yılmazservers'ten aldın yanılmıyorsam şuan sunucuya girebiliyormsn? 4-5 saattir erişemiyorum...

Şuan sunucudayım .. 400 video indirmiştim farklı farklı kategoriler yukarıda belirtiğim sebeblerden satmayı düşündüm 30 tl lik zararla ama indirdigim 400 videonun hiç birinde eşleşen yada dünya engeli filan yok :) ( bu arada buny azma sebebim benim bu konuyu gorup almayanların üzülmesi içindir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri