Satılık Temiz Kanal

• Kullanıcı ytynk93
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

ytynk93

Kayıtlı Üye
Fiyatta anlasırsak ayın 11 inden sonra satış yapabılırım .
Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : ÇİZGİ FİLM DEĞİLDİR
Kanal Dili : Alıcıya
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 2 Ay önce
Abone Sayisi : 1.4k
izlenim Sayisi : 300k
Kanalinizda UYARI Varmi : Hayır
Kanal Satis Fiyatiniz : 10.000 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Garanti ne yazık ki veremiyorum .

1
YBrJNk.png

Am5gyq.png

BMD4yQ.png

ZD7J3g.png

vEnRJr.png

YBkOnj.png

g589db.png

Son düzenleme:
maşallah benim 1 aylık kazancı sen bir günde alıyorsun allah dahada kazandırsın

Böyle kanalları görünce daha çok azimleniyorum hayırlı satışlar

özgün olsa fiyatı 30k ederdi galiba..hayırlı satışlar iyi para

bu kanal botla mı yapılmış yoksa manuel yüklemelerle mi ?

bu kanal botla yapılmamıştır tahminimce . youtubede yeniyim bu arada kusurum varsa kusura bakmayın .

bu kanal botla yapılmış olabilir hatta yt to yt de yapılmış olabilir veya manuel de yüklenebilir bu birşeyi değiştirmez daha yolun başındasın 1-2 ay sonra anlarsın nasıl olduğunu bu tür kanallar biraz şans birazda bilgiye bağlı atarsın videoyu 2 ay izlenmez hiç 2 ay sonra bir patlama olur kanalda bu seviyelere gelir onun için takılma böyle noktalara sen kanal aç onlar kapatsın sen kanal aç onlar kapatsın asıl dikkat etmen gereken boşa zaman harcamamak çok flag çok telif geliyorsa o içerikle uğraşma başka bir alana yönel pes etme elbet birgün buna yakın veya daha iyisi bir kanalın olur.
[MENTION=11589]ytynk93[/MENTION] hocam yazdım sanırım görmediniz
sanırım 14 bin tl içerisinde nisan kazancı yok yani kanalı 1 mayıs kazancı itibariyle satıyorsunuz

bu kanal botla yapılmış olabilir hatta yt to yt de yapılmış olabilir veya manuel de yüklenebilir bu birşeyi değiştirmez daha yolun başındasın 1-2 ay sonra anlarsın nasıl olduğunu bu tür kanallar biraz şans birazda bilgiye bağlı atarsın videoyu 2 ay izlenmez hiç 2 ay sonra bir patlama olur kanalda bu seviyelere gelir onun için takılma böyle noktalara sen kanal aç onlar kapatsın sen kanal aç onlar kapatsın asıl dikkat etmen gereken boşa zaman harcamamak çok flag çok telif geliyorsa o içerikle uğraşma başka bir alana yönel pes etme elbet birgün buna yakın veya daha iyisi bir kanalın olur.

sanırım 14 bin tl içerisinde nisan kazancı yok yani kanalı 1 mayıs kazancı itibariyle satıyorsunuz

Evet hocam 11 inden sonra satıcam.
mayıs kazancı gidicek alıcıya

çizgi değil ve bu kazanç :D ben bu ışığı görmüştüm sende aylar önce :P

yorumun ve beni bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. bunun farkındayım Bu işte en büyük olay Şans ancak botla yapılan yüklemeler genelde çok riskli diye biliyorum oyüzden sordum . hiç bot kullanmadım ancak kullanmayı düşünüyorum bot olarakta videoyap düşünüyorum . çizgi filmde çalışacağım botla bol çizgi film içerik bulabilirmiyim yt to yt hariç

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri