Satılık Temiz Kanal

• Kullanıcı ytynk93
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Fiyatta anlasırsak ayın 11 inden sonra satış yapabılırım .
Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : ÇİZGİ FİLM DEĞİLDİR
Kanal Dili : Alıcıya
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 2 Ay önce
Abone Sayisi : 1.4k
izlenim Sayisi : 300k
Kanalinizda UYARI Varmi : Hayır
Kanal Satis Fiyatiniz : 10.000 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Garanti ne yazık ki veremiyorum .

1
YBrJNk.png

Am5gyq.png

BMD4yQ.png

ZD7J3g.png

vEnRJr.png

skype alabilir miyim hocam, üyeliği olmayan bir arkadaş sizinle konuşmak istemiş de bana yazdı alabilir misin diye

11inden sonra ödeme yöntemi değişince bu ayın parası alıcıya gitmiyor olabilir mi?

skype alabilir miyim hocam, üyeliği olmayan bir arkadaş sizinle konuşmak istemiş de bana yazdı alabilir misin diye
Hocam dikkatli olsanız iyi olur. Son zamanlarda epey dolandırıcılar geziniyor ortalıkda tanımadığınız kişilere referans olmayın sizin de başınız yanabilir
[MENTION=11589]ytynk93[/MENTION]

Hocam dikkatli olsanız iyi olur. Son zamanlarda epey dolandırıcılar geziniyor ortalıkda tanımadığınız kişilere referans olmayın sizin de başınız yanabilir

@ytynk93

yok kimseye referans olmadım ki, adam sadece şu konudaki skype ı alabilir misin dedi :) Ayrıca isteyen abiyi de az çok tanırım birçoğumuz da tanır forumda :) Herneyse, yine de konuşup telefon istemek ayarlamak vs ytynk e kalmış şeyler ben sadece iletişim bilgilerini iletmek istedim ;)

yok kimseye referans olmadım ki, adam sadece şu konudaki skype ı alabilir misin dedi :) Ayrıca isteyen abiyi de az çok tanırım birçoğumuz da tanır forumda :) Herneyse, yine de konuşup telefon istemek ayarlamak vs ytynk e kalmış şeyler ben sadece iletişim bilgilerini iletmek istedim ;)

Tanıyorsanız sorun yok hocam.Malum son zamanlarda epey arttı dolandırıcılık olayları. Başınız yansın istemem sadece tanımadığınız biri ise temkinli davranmanız için belirttim :)

Tanıyorsanız sorun yok hocam.Malum son zamanlarda epey arttı dolandırıcılık olayları. Başınız yansın istemem sadece tanımadığınız biri ise temkinli davranmanız için belirttim :)

Teşekkürler hocam, ama yine de arkadaş tanımıyorum gibi muamele etsin. Çünkü buradaki arkadaş da beni tanımıyor :)

11inden sonra ödeme yöntemi değişince bu ayın parası alıcıya gitmiyor olabilir mi?

Bi sonraki ayin 11 inden sonra degistirirsek mayis kazanci bana gelir
Adsense kanali oldugu icin kendi kesinlesmemi bekliyorum
Sıkıntı olursa satis yapmam . Kirmizi yazinin amaci odur .

---------- Spam Engelliyici 19:55 ---------- Önceki Mesaj 19:53 ----------

Hocam disardaydim yazamadim konuya ozelden bi msj geldi verdim ordan skype i

Bi sonraki ayin 11 inden sonra degistirirsek mayis kazanci bana gelir
Adsense kanali oldugu icin kendi kesinlesmemi bekliyorum
Sıkıntı olursa satis yapmam . Kirmizi yazinin amaci odur .

---------- Spam Engelliyici 19:55 ---------- Önceki Mesaj 19:53 ----------

Hocam disardaydim yazamadim konuya ozelden bi msj geldi verdim ordan skype i

Aynı arkadaş olmayabilir de benim dediğim arkadaş [MENTION=23458]ceyo[/MENTION] hocam. Skype ınızı istemişti de.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri