Satış güncel
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yaw bu twitter isi daha karli gibi muslera hocam bir forum daha acsada o ise de girissek
) hocam hayirli satislar bol kazanclar
bilenesor iki sekilde
Oyun Oyna oyunlar oynayalım - oyun oyna oyunlar oyna game
Sağolun hocam teşekkür ederim![]()
Walla emek buyuk bu iste bende denedim kapandi sonrada ugrasmadim sabir ve dikkat gerekiyor parasini sonuna kadar hakediyor bence
bilenesor iki sekilde
Oyun Oyna oyunlar oynayalım - oyun oyna oyunlar oyna game
pm atar mısınızz
Arkadaşlar konu baltalamayı sevmem ama twitterda bu tarz hesaplar youtube için uygun değil.Viral reklam yapacaksanız ayrı.Neden derseniz adam 50 bin kişiyi takip ediyo demek ki #takipedenitakipederim mantığıyla kasılmış hesap ee takip edeni takip eden bi 50 bin kişi düşünün siz tweeti atar atmaz onun üstüne 50 bin kişiden kaçı tweet atacaktır? Ha derseniz ki komik şeyler yazan bi twitter hesabı 100 kişiyi takip ediyo onu takıp edenlerın sayısı 20 bin o zaman bu hesap üstteki hesaptan daha iyidir. youtube için.Arkadaşa da hayırlı satışlar kusura bakmasın bilgilendirme yaptım.
Ben Takipçi/Takip edilen sayısı 50 bin/50 bin oldugundan dolayı hepsi öyle zannettim kusura bakma.Dediğin gibi 49K sı organikse bişey diyemem.Merhaba hocam verdiğiniz bilgiler genel anlamda doğrudur.Yalnız yanlış bir bilgi verdiğiniz konu var.
Örneğin benim takipçim olan 50K twitter kullanıcısının her biri 50K kişiyi takip etmemekde bu şekilde takip edeni takip eden kullanıcı sayısı maximum 1K eder ve bu sayıda hesabın etkileşimi ve duyulması için + puandır.(Herhangi bir RT #FF durumunda) bu hesapların dışında geriye kalan 49K takipçinin takip ettiklerinin sayısı 1K'yı geçmez ve tweet atıldığı an bu tweet kullanıcıların ana sayfalarında en 2 dakika gözükmekle beraber takip ettiklerinin sayısı az ise bu rakam 1 2 günü bile bulabilir yani atılan tweet sandığınız gibi kısa süreli bir gösterim oluşturmaz ve az takip edilene sahip takipçilerimin sayfalarında anlık bir görüntü değil saatlik,günlük gösterimlere bile ulaşabilir.
Eğer tüm takipçilerim +50K kişiyi takip etseydi sözledikleriniz doğru olurdu ama bu hesaplarda böyle bir durum söz konusu değil.
Sadece 1 için pm alayım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.