Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Satma sebebin nedir ? parasını bağlayacak arkadaş fikir sahibi olsun gerçekten 30 tl ye ihtiyavın olduğu için mi satıyorsun ?Evetsatılık 45k videoyap hakkı
![]()
Hemen al 30tl
açık arttırma 15'tlden başlatıyorum
akşam 20:00 a kadar açık arttırma devam eder 20:00'de en fazla parayı veren alır
Satma sebebin nedir ? parasını bağlayacak arkadaş fikir sahibi olsun gerçekten 30 tl ye ihtiyavın olduğu için mi satıyorsun ?
yaşadığın sorunlarıda yaz ki tecrübesiz bir arkadaşın parası heba olmasın belki gerçekten ihtiyaç sahibidir.
gün hakkı ile beraber olursa alırım![]()
hiç gün hakkım yok alsam bile kullanamam hocam, sıkıntı ordatoplamda 46500k hak var işte hocam
edit: paypalda 18 .7 tl kalmış 18.7 tl vereyim
edit: paypalda 18 .7 tl kalmış 18.7 tl vereyim
20 veriyorum 18 veren arkadaşa çok lazım değilse bana sat. eğer lazım diyosa ona satabilirsin
cevap vermedi zaten arkadaş : pp : [email protected]
veya once hakkı vereyım sen bilirsin yabancı değilsin
üye adı : 2608
parayı attım desteğe yaz gönderirler 1-2 güne. durum acil değil
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.