Satılık Vine Kanalı

ObiwanKonami

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : alıcıya verilir
Kanal Kategorisi : vine
Kanal Dili : ingilizce
Abone Sayisi : 3,727 - her gün 70-90 arasında artıyor
izlenim Sayisi : 642K+
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 15-20 $
Kanal Satis Fiyatiniz : öneri bekliyorum

Kanal Creative Nation Partnerlidir .

BXMj9D.png

JLYj7E.png

krk51v.png

LPajYz.png

%10 kesintili partnerliktir, hiç bir sorun yaşamadım daha. Bu ayın ödemesini bekliyorum daha almadım, gelecek ay ödenecek yaklaşık 320$ para var ve bu ay kazanılan 248$ var. Saçma tekliflerde bulunmayın, kanal linki istemeyin.

pm alabilirmiyim ayıraca yüklediğiniz videoları sosyal ağlarda paylaşıyormusnuz ?

Kanalın Pm alabilir miyim lütfen ona göre fiyat önereyim.

Videoaların uzunlukları nedir hocam, youtubeden resim çekip atar mısın. Ortalama kaç dk izlenmiş.

kanalın pm'si ile neyi kastettiğinizi bilmiyorum. Kanalın facebook ve twitter sayfaları var ama hiç üyeleri yok malesef. Videoların en kısası 18 dakika olması lazım. 42 video var.

izlenmeler şu şekilde :

xE2vJv.png

Benim kanal neden kazanmıyor çıldırıcam 640 abone 185k izlenim var ama günde 1 dolar bile yok :S

Arkadaş 200 diye şaka yapmış sanırım.. 7 Aydır Vine kanalım var Creativede en az ayda 130 dolar para alıyorum hiç aksatmadan yatırıyorlar.Başka kategoriler için durumları farklıdır bilemem fakat vine için gününde para paypalda aksatmıyorlar.

Arkadaş 200 diye şaka yapmış sanırım.. 7 Aydır Vine kanalım var Creativede en az ayda 130 dolar para alıyorum hiç aksatmadan yatırıyorlar.Başka kategoriler için durumları farklıdır bilemem fakat vine için gününde para paypalda aksatmıyorlar.

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim fakat sırf post kasmak ya da komik olmak için mesaj atan insanlara gıcık oluyorum. Burası off topic falan değil, ticaret yapıyoruz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri