Satilik yabanci icerikli kanal

cansuyildiz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
prosmmshop.com
Kanal Adi : Sadece aliciya verilecektir.
Kanal Kategorisi :Haber kanali
Kanal Dili : ingilizce (1 adet japonca )
Abone Sayisi : 25 abone
izlenim Sayisi : 138.531
Kanalinizda UYARI Varmi : Telifsiz, temizdir.
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 2$-3$
Kanal Aylik Kazanci : Tahmini 70$
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanal 18 Haziran 2013 tarihinde acilmistir ve 22Agustos itibari ile videolar yuklenmeye baslanilmistir, tamami tek tek etiket ve aciklama eklenerek girilmistir. Gundem haberleri ve her zaman izlenim getirebilecek haberler mevcuttur,izlenimlerin yarisi 3-4hafta oncesi videolardan gelmektedir, 301+ takilan hicbir video yoktur ve tum izlenimler organiktir, toplam 77 video yukludur, 31 tanesi son 3 gun icinde yuklenmis ve izlenim-hit alacak videolardir. Kanal icinde 63.76$ gorunen kazanc vardir (19eylule kadar) ve bu kazanc kanali alan kisiye gececektir ( 50$+ )
Kanal Satis Fiyati : Kanalin icindeki kazanc dahil 350TLdir ( yaklasik 1.5 aylik kazancina satiliktir. ) Kanal fiyatinin dusuk tutulma sebebi haber kanali olmasi ve alicinin emek vermemesi durumunda kazancinin giderek azalacak olmasidir.Birkac gun izlenimlerde 20.000+ izlenim olup gunluk kazanclar 6-10$ olmustur, ortalama gosterim 5000 civari olup kazanc gunluk 2-3$ ortalamadir, 17Eylul doneminde genel youtube kanallarinda bir azalma sozkonusudur.63dolarlik kazanc 25 gunluk kazanctir.
Videolarda 42 paylasim mevcut olup 183 farkli sitede de paylasimi olmaktadir.
Kazanci henuz yansimayan son uc gune ait izlenimler:
20Eylul: 1931 izlenim
21Eylul: 5547 izlenim
22Eylul: 4906 izlenim

11.jpg

sar3.jpg

sar2.jpg

sar1.jpg

abi çok para değilmi ben bir kanal açıyorum 1 haftada bunu geçiyor öyle birikiyor atıyom para kazanması gidiyor spam oluyor falan yani bir haftada bir kanal açıp 400 e satsam 1600 lira iyi para bee..
amacım baltalamak değil.

Youtube da onemli olan cok kanal acip spama dusup hic odeme alamamak degil, cok kisa surede cok yuksek izlenim alabilecek videolari bulmak hic zor degil ama sonrasi da kisa sureli oluyor, dizi gunu yuklenen diziler fragmanlar ile benim bir aylik izlenimimi bir gunden kisa surede almak sasilacak bir durum degil ama kanallar kisa omurlu, kazanclar kisa vadeli oluyor, haber dahi eklerken cok fazla izlenim alacagini bildigim haberleri eklemiyorum, secici davraniyorum, bir kere spama bulasinca temizlenmesi cok zor olacaktir cunku, bu kanali 2 hafta kadar once gene satisa koydugumda haber kanali izlenimi zor olur diye yorum olmustu ve o zamanki izlenim 25.000 civari idi, birgun sonra ise gunluk 30.000e yaklasan izlenimler ile birkac video hitlendi ve tekrar yukleme yapmaya basladim, emek verip secici olmak sart, youtube da tuzaga dusmek cok kolay cunku, biraz fazla izlenen video hemen ilgi cekiyor ve o izlenimi almayi dusunenler de telif yada spam ile pisman oluyor, amacinin baltalamak olmadigini biliyorum, aklina takilani sormak hakkin, son olarak ben bayanim her ne kadar forumda cok yadirganiyorsa da, herkese spamsiz kazanclar.

abi çok para değilmi ben bir kanal açıyorum 1 haftada bunu geçiyor öyle birikiyor atıyom para kazanması gidiyor spam oluyor falan yani bir haftada bir kanal açıp 400 e satsam 1600 lira iyi para bee..
amacım baltalamak değil.

Youtube da onemli olan cok kanal acip spama dusup hic odeme alamamak degil, cok kisa surede cok yuksek izlenim alabilecek videolari bulmak hic zor degil ama sonrasi da kisa sureli oluyor, dizi gunu yuklenen diziler fragmanlar ile benim bir aylik izlenimimi bir gunden kisa surede almak sasilacak bir durum degil ama kanallar kisa omurlu, kazanclar kisa vadeli oluyor, haber dahi eklerken cok fazla izlenim alacagini bildigim haberleri eklemiyorum, secici davraniyorum, bir kere spama bulasinca temizlenmesi cok zor olacaktir cunku, bu kanali 2 hafta kadar once gene satisa koydugumda haber kanali izlenimi zor olur diye yorum olmustu ve o zamanki izlenim 25.000 civari idi, birgun sonra ise gunluk 30.000e yaklasan izlenimler ile birkac video hitlendi ve tekrar yukleme yapmaya basladim, emek verip secici olmak sart, youtube da tuzaga dusmek cok kolay cunku, biraz fazla izlenen video hemen ilgi cekiyor ve o izlenimi almayi dusunenler de telif yada spam ile pisman oluyor, amacinin baltalamak olmadigini biliyorum, aklina takilani sormak hakkin, son olarak ben bayanim her ne kadar forumda cok yadirganiyorsa da, herkese spamsiz kazanclar.

est. Kim niye yadırgasın ki bu işi bayanlar daha iyi yapar zaten demografide yabancılar hep bayan izleyici

9 Eylul'de yukledigin videolarin bir tanesi hit yapip ortalamayi yukseltmis, yoksa bu kanalin rakamlari o kadar parlak degil. Soz konusu video aldigin izlenimlerin %50'sinden daha fazlasini kazandirmis.

maalesef yanlisiniz var, 9 eylulde yukledigim video cok fazla paylasim aldi, izlenim olarak 80.000 izlenim aldi ama kazanci sadece 20 dolardir, zaten dikkat ederseniz normalde 140.000 izlenim icin beklenilen kazanc 140$ civari iken 65$ civari kazanc var, dusuk olma sebebi budur, tek video hitlenmesi ile elde edilen kazanc degil, tesekkurler.

9 Eylul'de yukledigin videolarin bir tanesi hit yapip ortalamayi yukseltmis, yoksa bu kanalin rakamlari o kadar parlak degil. Soz konusu video aldigin izlenimlerin %50'sinden daha fazlasini kazandirmis.

kanal adresi pm alabılırmıyım cıddı alıcyım?

skype iletişim bilgisi alabilirmiyim?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri