Satılık yeni gaming pc acill

AjansPromo

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar,

Acil bir askerlik kararı yüzünden satmak durumundayım .

Bilgisayar : 15.07.2017 tarihinde alındı.

Tüm kutu ve aparatları durmaktadır.Parçaların hepsi garantilidir.

Bilgisayar öyle fazla kullanılmadı 3 5 gün kullanıldı. Performansında herhangi bir sıkıntı yok.

Parçalar :

Anakart : MSI B250M BAZOOKA Intel B250 2400MHz DDR4 Soket 1151 mATX Anakart

İşlemci : Intel Core i5-7500 Dört Çekirdekli İşlemci -- 834,53 TL

RAM : Kingston HyperX Fury Black 8GB Bellek (HX421C14FB/8)

Ekran Kartı : MSI NVIDIA GeForce GTX 1060 GAMING X 6G 6GB 192 bit GDDR5 DX(12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı (GTX 1060 GAMING X 6G)

SSD : CORSAIR Force LE200 120GB SATA 550/500 SSD(CSSD-F120GBLE200)--227,70 TL

Power : Zalman ZM600-LX 600W 120mm Fanlı Power Supply -- 240,27 TL

Kasa : Zalman Z11-PLUS Mid Tower Kasa -- 300,82 TL

DVD-RW : Asus DRW-24D5MT/BLK/B/AS 24x Sata DVD-RW Siyah Optik Sürücü (Bulk) -- 59,50 TL

İşlemci Soğutucu : Dark Freezer X120 Intel 775/1155/1156/1150/1151 AM2/AM2+/AM3/AM3+ Uyumlu işlemci Soğutucu (DKCCX120) -- 173,45

Monitör : Philips 246V5LHAB/00 24" 1ms (Analog+HDMI) Full HD Led Oyuncu Monitör -- 579 TL

Suan guncel fiyati 5100-5300 tl civari

İstediğim Fiyat : 3000 TL

Telefon : 545 644 22 08

özel mesaj atabilirsiniz.

Son düzenleme:
güzel uygun alana hayırlı olsun

Ana kart ve ramlar hariç makina gayet güzel
2750 tl hemen vereyim

hocam 2750 ne kadar azsa, 4500 o kadar çok :) Sonuçta 1 kere bile kullanmış olsanız ikinci el bilgisayar. bence biraz daha orta yollu bir fiyat belirlerseniz bu canavar sahibini bulur diye düşünüyorum. Çok güzel bilgisayar hayırlı satışlar.

hocam 2750 ne kadar azsa, 4500 o kadar çok :) Sonuçta 1 kere bile kullanmış olsanız ikinci el bilgisayar. bence biraz daha orta yollu bir fiyat belirlerseniz bu canavar sahibini bulur diye düşünüyorum. Çok güzel bilgisayar hayırlı satışlar.

Tabiki 4500 kalıcak diye bisey yok pazarlık edilir. Ne kadar 2. El olsa bile garantili kutu fatura herşeyi olan bir cihaz. Yeni bilgisayar alacak kisilerin 1000 tl ucuza alması bence oldukca mantiklı ;)
Görüslerin icin cok tesekkur ederim ustad
Pazarlık payi vardir.

uhh valla amd reyzon almasam hemen alırdım kaçırdık :( güzel render makinesi olurmuş :) hayırlı satışlar

Tabiki 4500 kalıcak diye bisey yok pazarlık edilir. Ne kadar 2. El olsa bile garantili kutu fatura herşeyi olan bir cihaz. Yeni bilgisayar alacak kisilerin 1000 tl ucuza alması bence oldukca mantiklı ;)
Görüslerin icin cok tesekkur ederim ustad
Pazarlık payi vardir.

ben pazarlık etmeden direk fiyat verdim ölücülük yapmadım işine gelmezse satmazsın olur biter
ana kart değişecek, ram eklenecek I5 işlemci için çok bile vermişim zaten
vazgeçtim teklifimden
satabilirsen hayırlı olsun

ben pazarlık etmeden direk fiyat verdim ölücülük yapmadım işine gelmezse satmazsın olur biter
ana kart değişecek, ram eklenecek I5 işlemci için çok bile vermişim zaten
vazgeçtim teklifimden
satabilirsen hayırlı olsun

Değistirilecek parcalar kendi keyfiniz icin oldugundan beni ilgilendirmez bunu one surerek fiyat kirilmaz.
I5 islemci fakat nesil bilgisine sahip degilsiniz sanirim.
Sana zaten satmazdim
Lutfen konuyu kirletmeyelim. Teklif verdiniz olumsuz yanitladim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri