(Satılık) YT projeniz için Rode Nt2A ve M Audio Fast Track Pro

Opustuc

Kayıtlı Üye
Rode Nt2A + Masa Mikrofon Ayağı ve M Audio Fast Track Pro

Merhaba arkadaşlar,

Youtube projenizde kullanabileceğiniz Pro Condenser mikrofon Rode Nt2-A satılıktır.2 hafta önce alınmış ve 1 kere kullanılmış (test için) Rode Nt2-A, sıfır yani. Neden satıyorum diye soracak olunursa , projemizden vazgeçtik, bu yüzden satıyorum. Faturası duruyor, alındığı yer DiyezMüzik'tir.

Yanında masa mikrofon ayaklığı da verilecektir. Masa ayaklığı tek başına 70 liradır.

ÖZELLİKLER
Altın serpiştirme: çift 5 um, 1" diyafram kapsül
3 polar pattern: Omni, kardioid, figure 8
3 seçmeli yüksek geçirgen filtre: Flat, 80Hz, 40Hz.
3 seçmeli pad: 0, -5, -10dB
Ultra düşük gürültü, transformatörsüz tasarım
Geniş dinamik
%100 Avustralya malı
10 yıl garanti (RODE sayfasına mikrofonunuzu kayıt ettirdikten sonra)

TEKNİK ÖZELLİKLER
Akustik prensip: Polarize 25mm çift diyafram
Tür: Multi
Frekans cevabı: 20Hz - 20kHz
Çıkış empedansı: 200 ohm
Sinyal/gürültü: 87dB (1 kHz rel 1 Pa; IEC651, IEC268-15'e göre)
Eşdeğer gürültü: 7 dBA SPL (IEC651, IEC268-15'e göre)
Maksimum SPL: 147dB (@ %1 THD); 157dB (@ %1 THD- maks PAD)
Hassasiyet: -36.dB 1V/Pascal (16mV @94dB SPL) +/-2dB
Maksimum çıkış: > +16dBu (@ %1 THD)
Ampli dinamik alanı: 140dB (IEC651, IEC268-15'e göre)
Güç gereksinimi: 48 V (P48)
Konektörler: 3 pin XLR, balanslı
Ağırlık: 860gr
Boyutlar: 55mm çap / 209mm uzunluk

Ses kalitesini anlatmaya gerek yok sanırım ama şu video ile anlatılabilir diyorum. Gürültü neredeyse yok denecek kadar az alıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=38d4_lZVRpo

Fiyat: 1100 Tl

Edit: Fiyat düşmüştür.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Ayrıca M Audio Fast Track Pro ses kartı da satılıktır. Kablosu ile gönderilecektir. Oldukça performanslı bir karttır.

Fiyat: 350 Tl

Ulaşmak için Mail atabilir yada Skype üzerinden iletişime geçebilirsiniz : [email protected]

İletişim: 05415522332
Hepinize bol kazançlar, iyi günler dilerim.

Son düzenleme:
Rap ile ilgilenen biri olarak ve bu işlerden anlayan biri olarak söylüyorum Rode nt-2a en efsane mikrofonların başındadır en kaliteli stüdyolar rode kullanır en çok kullanılandır. Bu mikrofonla sadece kayıdı 50 tl den alanlar var 2-3 dakikalık bir kayıt için 50 tl istiyolar. Bu arada hayırlı satışlar. [MENTION=44843]Opustuc[/MENTION] oldu da satamazsan kullanmıyacaksanda bu kardeşine bir hayır yaparak çok büyük sevap kazanabilirsin home stüdio açarım ve çevrem var gelirin %60 sana veririm

ortalama hesap
2 Haftada 5 kayıt olsa
2 tanesi sadece kayıt : 20+20 = 40
2 tanesi kayıt + mix mastering = 50 + 50 = 100
1 tanesi kayıt + söz + mix mastering = 100
2 Haftalık kazanç : 240 TL = 140 sana yollasam 100 bende kalsa süper iş bak ciddiyim çevrem var tanıdığım mcler ile feat atmak isteyenlerde var featlerdende parayı kırarız eğer istersen gel studio kuralım :D

Edit : Ciddiyim bak vallaha pop filtre + ayaklığıda ben alırım yürür gideriz hep hayalimde olan iş ben şuan 30 tl lik mikrofonla bile haftalık 50 tl lik kayıt işi yapıyorum :D pop filtresiz felan :D

Son düzenleme:
Rap ile ilgilenen biri olarak ve bu işlerden anlayan biri olarak söylüyorum Rode nt-2a en efsane mikrofonların başındadır en kaliteli stüdyolar rode kullanır en çok kullanılandır. Bu mikrofonla sadece kayıdı 50 tl den alanlar var 2-3 dakikalık bir kayıt için 50 tl istiyolar. Bu arada hayırlı satışlar. [MENTION=44843]Opustuc[/MENTION] oldu da satamazsan kullanmıyacaksanda bu kardeşine bir hayır yaparak çok büyük sevap kazanabilirsin home stüdio açarım ve çevrem var gelirin %60 sana veririm

ortalama hesap
2 Haftada 5 kayıt olsa
2 tanesi sadece kayıt : 20+20 = 40
2 tanesi kayıt + mix mastering = 50 + 50 = 100
1 tanesi kayıt + söz + mix mastering = 100
2 Haftalık kazanç : 240 TL = 140 sana yollasam 100 bende kalsa süper iş bak ciddiyim çevrem var tanıdığım mcler ile feat atmak isteyenlerde var featlerdende parayı kırarız eğer istersen gel studio kuralım :D

Edit : Ciddiyim bak vallaha pop filtre + ayaklığıda ben alırım yürür gideriz hep hayalimde olan iş ben şuan 30 tl lik mikrofonla bile haftalık 50 tl lik kayıt işi yapıyorum :D pop filtresiz felan :D

Hocam merhaba, mutlaka doğrudur dedikleriniz ama acil nakide ihtiyacım olduğu için satıyorum. Projeden de vazgeçince,ilk satacağım şey bu oldu.

Günceldir arkadaşlar.

Not: Admin ve Mod arkadaşlarım, yaptığım yasaksa lütfen bildiriniz, ceza yemek istemem eğer yasaksa günceldir yazmak, iyi çalışmalar dilerim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri