Satilik Yüksek Aboneli ve Izlenimli Kanal (Kazancsiz izlenim cekmek icin)

• Kullanıcı GetReaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

GetReaL

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : Sadece aliciya verilecektir.
Kanal Kategorisi : Eglence
Kanal Dili : Ingilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 8 Mart 2016
Abone Sayisi : 50k üstü
izlenim Sayisi : 15 Milyon üstü
Kanalinizda UYARI Varmi : Herhangi bir uyari yok. Para kazanma hic kapanmadi.
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Eslesenli Videolarla izlenim cekmek icin olusturuldu yani kazanci yok. 200 dolar yanlislikla icinde birikmis.
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Eklendi.
Kanal Satis Fiyatiniz : 5 bin dolar
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Millet degerli kanalimi ihtiyactan dolayi satiyorum. Kanala eslesenli videolar yüklenip izlenim cekmek ve abone kasmak amacli olusturulmustur. Alan kisi ister izlenim ceker ister para kazandiran videolar yükleyip direk yüksek kazanclara kolaylikla cikabilir. Abonelerin neredeyse hepsi ABD'dendir. Amacim belli bir aboneye ulasip kazanc getiren videolar yüklemekti ama suan aciliyetten satmak istiyorum.

g8d0j2.jpg
ZkvB2Z.jpg
4r7oY4.jpg

Yani hocam kazanci olmayan kanala gore baya pahali bir fiyat

Benim bu tarz birkac kanalim daha var. Ne oluyor biliyomusunuz. 1 tane icinde güzel goller olan compilation videosu yüklüyosunuz bakiyonuz 1000 dolar getirmis. Ben 15 günde eminim 5 bin dolar kasarim kanaldan sorun degil. Yukarida da yazdim zaten amacim kazanc degildi. Bu kanaldan cektigim hitle özgün 2 kanalim suan patlamis durumda.

---------- Spam Engelliyici 10:54 ---------- Önceki Mesaj 10:53 ----------

200 dolar yanlislikla icinde birikmis guzel :)

Evet hocam eslesen gelmesi gereken bir videoya hafta sonu oldugu icin göndermemisler. Ondan yanlislikla birikmis dedim :) Aslinda her cumartesi 1-2 video atsam bi 500 dolar kasarim hafta sonundan :)

öncelikle hayırlı satışlar kanal güzel abonesi için alınılabilir. Fiyatı beni çok aşar
Benimde özgün projem için bu tür aboneye ihtiyacım var pm attım hocam bakarsan sevinirim

Abone sayisi 65k ya yakin ve izlenimide 23 milyion üzeri olmustur.

Hocam bende izlenim çekmek için nasıl videolar atabilirim ??? Yardımcı olma şansın varmı ?

En cok izlenim alan kategorileri takip etmelisin. Compilation tarzi suan benim favorim cok güzel izlenimler aliyorum. Günde 1-2 milyon izlenim aldigim videolar var. Bulmak zor degil birsürü videolar. O en cok izlenenlerden biri de benim kanalim. Yalniz sifirdan kanal acip o hale yükselmek kolay degil. Benim Yüksek aboneli ve izlenimli videolarim cok oldugundan kolay yükselebiliyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri