Satın Aldığınız Mailleri Değiştirin. !!!!!!

Frankeinstein

Yasaklanmış
arkadaşlar bundan 3 ay evvel birinden mail almışım kimden aldıgımı da bilmiyorum şifresini değiştirmeyi unutmuşum şuan kontrol ettim hepsinin şifresi değiştirilmiş hangi karaktersiz haysiyetsiz insan evladı yaptıysa haram zıkkım zehir olsun allaha havale ediyorum arkadaşlar aldığınız maillerin şifresini değiştrin bazı karaktersiz mail satıcıları sattıkları mailleri silmiyor. . ,

böyle adi ********lerin boğazlarından geçmesin o aldıkları paralar.. millet o kadar emek veriyor kanalı güçlendiriyor elin ********i gelip üstüne konuyor.. şu sanal ortam çok pis bir yer gerçekten.. geçmiş olsun hocam.. inşallah bulursun.. lütfen güvendiğiniz kişilerden alın forumda sürekli yeni üyelik alıp satış yapanlar var üyelik alımları bir dursaydı iyiydi..

edit: umarım çok kaybın yoktur? kanal sağlam mıydı :/ [MENTION=17033]Frankeinstein[/MENTION]

Son düzenleme:
böyle adi ********lerin boğazlarından geçmesin o aldıkları paralar.. millet o kadar emek veriyor kanalı güçlendiriyor elin ********i gelip üstüne konuyor.. şu sanal ortam çok pis bir yer gerçekten.. geçmiş olsun hocam.. inşallah bulursun.. lütfen güvendiğiniz kişilerden alın forumda sürekli yeni üyelik alıp satış yapanlar var üyelik alımları bir dursaydı iyiydi..

saolun hocam burdaki tüm arkadaşların mağdur olmaması için söylüyorum diyelim 100 200 tane mail adlınız bunları kim değiştirecek ya zaten satın aldığım kişi siler demeyin . SİLMİYOR Mutlaka Değiştirin ! ! ! !

EDİT : HATIRLIYORUM HOCAM KANALLARI SAĞLAMDI ZATEN Ş***FSİZ EVLADI Seçmiş kanalları güzel olanları almış 1500 2000 izlenımlıler duruyor allah belasını versin inşallah anasından babasından çıkar

Son düzenleme:
Kimden aldığınızı bulmaya çalışın, ona göre cezalandırılsın kimse. Herkesin böyle kötü niyet içinde olacağını zannetmem.

saolun hocam burdaki tüm arkadaşların mağdur olmaması için söylüyorum diyelim 100 200 tane mail adlınız bunları kim değiştirecek ya zaten satın aldığım kişi siler demeyin . SİLMİYOR Mutlaka Değiştirin ! ! ! !

EDİT : HATIRLIYORUM HOCAM KANALLARI SAĞLAMDI ZATEN Ş***FSİZ EVLADI Seçmiş kanalları güzel olanları almış 1500 2000 izlenımlıler duruyor allah belasını versin inşallah anasından babasından çıkar

hocam geçmiş olsun ne olursa olsun ben hemen şifreleri random olarak değiştiriyorum

Kimden aldığınızı bulmaya çalışın, ona göre cezalandırılsın kimse. Herkesin böyle kötü niyet içinde olacağını zannetmem.

hocam şuan teker teker kontrol ediyorum skype geçmişinden tüm kişilerin üzerinden biraz zor olacak ama inşallah bulurum .

---------- Spam Engelliyici 18:28 ---------- Önceki Mesaj 18:28 ----------

hocam geçmiş olsun ne olursa olsun ben hemen şifreleri random olarak değiştiriyorum

teşekür ederim hocam :(

Böyle yapan adamları bulup bilişime şikayet etmek lazım.Bazı mail satıcılarıda böyle şeref...lik yapıyor.Bunu kim yaptıysa size allahından bulsun hocam

hocam şuan teker teker kontrol ediyorum skype geçmişinden tüm kişilerin üzerinden biraz zor olacak ama inşallah bulurum .

---------- Spam Engelliyici 18:28 ---------- Önceki Mesaj 18:28 ----------

teşekür ederim hocam :(
mail ve şifre tiplerini yazarsan bazıları tek düze gmail açar şifre verir.

forum hırsız kaynıyormuş haberimiz yokmuş.

Bu forumdan mail satın aldığım bir mail satıcısı şifreleri değiştirmememi fırsat bilip içine girmiş, başlığına da meze yapmıştı. Hala daha satıyor.

O günden sonra satın aldığım her mailin şifresini değiştiririm.

şifre değiştimek çözüm değil kurtarma postası falan da girilmeli. bunun içinde başka mail açacaksın bukadar zaman harcamaktansa kendi mailini kendin açmak daha mantıklı. yada güvendiğin kişilerden alcaksın ben öyle yapıyorum

şifre değiştimek çözüm değil kurtarma postası falan da girilmeli. bunun içinde başka mail açacaksın bukadar zaman harcamaktansa kendi mailini kendin açmak daha mantıklı. yada güvendiğin kişilerden alcaksın ben öyle yapıyorum

hocam nasıl çözüm değil ? arkadaş 2. posta girmemişse nasıl bi sorun olucakki, zaten o onay yaptığı telefon 4-5 ay sonra kullanılmayacak

en iyisi benim yöntem.

hayatımda sadece tek bir kere mail aldım, gereken herşeyi manue kendim hallettim.

hocam nasıl çözüm değil ? arkadaş 2. posta girmemişse nasıl bi sorun olucakki, zaten o onay yaptığı telefon 4-5 ay sonra kullanılmayacak
onaysız mailse çok kolay recovery edilir. tel onayı yapıldıysa zor ama yine olur. kurtarma postası girildiyse zaten o hesaba naparsan yap adam girer istediği gibi anca tel onayı yaparsan giremez. şimdi aklıma geldi aldığınız mailler tel onayı yaparsanız hiç bi şekilde giremez

Son düzenleme:
Kanalları kullanmaya başlamadan ilk işiniz şifreyi değiştirmek olsun ki böyle sorunlarla karşılaşma riskinizi azaltın.

ben aldıgım kanala ilk giriş yaptıgımda önce kanalın tasarımını düzenliyorum sonra kurtarma epostası ve şifresini degiştiriyorum.kanalda ne işim varsa ondan sonra yapıyorum.daha önce bende 20-25 kanalı kaptırdım şifreyi degiştirmedigim için ama içleri boştu zaten pek sorun olmadı.fakat içine yükleme yapıp,para kazanıp kaptırırsak o kötü olur işte.

Zamanında herkezi biz gibi zannedip degiştirmiyordum para kazanmaya başlayan kanalı çalıyorlardı,çok kanal alıp çok yüklüyorduk ilk zamanlar,çok sonra akıllandık şimdi kanal aldıgımda ilk iş şifre degiştir kurtarma maili degiştir hiç üşenmiyorum bütün işi gücü bırakıp bu işle ugraşıp kafamı rahat ettitiyorum,bu sanal ortamda kimseyede güvenmeyin kimse babanızın oglu degil 3 ay 6 ay burda takılır saglam dersin vurur voleyi gider,zaten hep saglam dır kefil olurum şu arkadaşa şu abiye denenler vuruup kaçıyor, bırakın bunları kimseye güvenmeyin ,sanal ortamda yedigim kazıkları hayatımda yemedim.tecrübeyle sabittir:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri