Satın Aldığınız Mailleri Değiştirin. !!!!!!

Dürüstlük, pahalı bir mülktür ; ''UCUZ'' insanlarda bulunmaz [H.z.Mevlana] [MENTION=8561]nicomedya[/MENTION] haklısın.

aldığın kişiyi unutman tuhaf olmuş hocam.. yazmış olduğun mesajlara bak forumdan illaki konuya yazmışsındır..
[MENTION=13595]mert0507[/MENTION] bir numara :)

arkadaslar burada karakter cok önemli,aldiginiz kisileri iyice arastirin.simdi burda bazi arkadaslar reklam diyecek ama ben partner kanalini katipten,normal kanalida toprakakn dan baskasindan almiyorum, bu arada forumda baska bir cok dürüst mail satan arkadas ta var tabiiki

Ben bile yaşadım benzeri bir olay, hala değiştirmiyorum şifreleri; ancak ayıp beni dolandırmayın bari. :) Hocam sorumlusunu bulmak için elimizden gelen bir şey varsa yardım edebileceğimiz yardım etmeye de çalışırız. Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun üşeniklik yüzünden değiştirmiyoruz şu şifreleri oysa ki bu devirde kimseye güven olmuyor üzüldüm umarım bulursunuz hak ettiği şekilde forumdan temizlenir o kişi.

araştırın biraz bulursunuz kımın oldugunu hocam ustunde durun burda ifşa edinki herkez bilsin kimin oldugunu yazık valla insanların yuzune gulup arkadan iş çevirenlere aldıgınız para nasıl bogazınızdan geçiçek

aldığın kişiyi unutman tuhaf olmuş hocam.. yazmış olduğun mesajlara bak forumdan illaki konuya yazmışsındır..

[MENTION=13595]mert0507[/MENTION] bir numara :)

ben her kanalın kaydını tutuyorum işte daha önce çaldırdık,bidaha olmasın diye.bide sürekli aynı kişiden kanal alamıyoruz mesela acil kanal gerek ama satıcıda kanal yok,mecburen başkasından alıyorum.sonra kimden aldıgımı unutmayayım,kimlerden aldıklarım kapanmış kimin kanallar saglam anlamak için excelde kanal bilgilerini kaydederken en sona aldıgım adamıda yazıyorum.geçenlerde bi arkadaş geldi,adamdan 20 kanal almışım ve 1 haftada hepsi gitmiş.üstelik giriş yaptıgım kanal sayısı 4 tane,hepside spamdan kapandı.adama söyledim,yenilerini veririz abi filan yaptı sonra kaç defa mesaj attım cevap vermemişti işte bi süre sonra geldi,elimde usa onaylı hesaplar var,normalde 2tlden veriyorum ama sen yabancı degilsin 1.50tlden vereyim dedi.kayıtlara baktım,adam kara listede.söyledim böyle böyle diye tekrar kayboldu :p

vakit yok ki tüm partner + adsense kanalları satsak herkes rahat etse :)

Ben anason dan aldıgım kanalların hiçbirisinin şifresini değiştirmedim birazda güven meselesi.herkesten kanal almamak lazım

siber suclara başvurun peşini bırakmayın . acımayın bu tür kişilere bence. ip acan zaaten belli

ben her kanalın kaydını tutuyorum işte daha önce çaldırdık,bidaha olmasın diye.bide sürekli aynı kişiden kanal alamıyoruz mesela acil kanal gerek ama satıcıda kanal yok,mecburen başkasından alıyorum.sonra kimden aldıgımı unutmayayım,kimlerden aldıklarım kapanmış kimin kanallar saglam anlamak için excelde kanal bilgilerini kaydederken en sona aldıgım adamıda yazıyorum.geçenlerde bi arkadaş geldi,adamdan 20 kanal almışım ve 1 haftada hepsi gitmiş.üstelik giriş yaptıgım kanal sayısı 4 tane,hepside spamdan kapandı.adama söyledim,yenilerini veririz abi filan yaptı sonra kaç defa mesaj attım cevap vermemişti işte bi süre sonra geldi,elimde usa onaylı hesaplar var,normalde 2tlden veriyorum ama sen yabancı degilsin 1.50tlden vereyim dedi.kayıtlara baktım,adam kara listede.söyledim böyle böyle diye tekrar kayboldu :p

hocam kimi tavsiye edersiniz siz kime güveniyorsunuz?

hocam şifresi değiştirilmeyen az izlenimli kanallarının giriş ip lerine bak ipleri yönetime bildir onlar kim olduğunu bulurlar .

hocam kimi tavsiye edersiniz siz kime güveniyorsunuz?

[MENTION=11785]qwerty06[/MENTION] nin kanalları tek geçerim...daha aldıklarım içinde kapanan olmadı hiç.aldıklarım derken 3-5 kanaldan bahsetmiyorum bu arada.ne zaman kanal gerekiyorsa ilk ona gidiyorum,o yok derse başkasına soruyorum :)

Son düzenleme:
30 sn lik işte kendiniz açın bırakın almayı milletten. geçen 10 tane ref diye mail aldım daha girmeden hepsi spamdan kapanmış :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri