Satın aldığınız maillerin şifresini değiştirin!!!

Sizin örneğinizde alıcı saf,enayi ama bizim örneğimizde satıcı şarlatan diyebiliriz. :rolleyes:

Ben hiçbirşey demedim siz söylediniz kendi ellerinizle yazdınız :D

Ben değiştirmeyeceğim arkadaş, satan adam olacak. Ben önlemimi benden kaynaklanan sorunlar için alacağım. "Ama kaptıranda haketmiştir" siz böyle sırt sıvazladıkça buda böyle gider.

---------- Spam Engelliyici 19:56 ---------- Önceki Mesaj 19:55 ----------

Ben değiştirmeyeceğim arkadaş, satan adam olacak. Ben önlemimi benden kaynaklanan sorunlar için alacağım. "Ama kaptıranda haketmiştir" siz böyle sırt sıvazladıkça buda böyle gider.

Çok güzel sıfır km araba aldınız, yedek anahtarı satıcıya verdiniz, bana bir tane anahtar yeter dediniz :)

Başka bir mesele şifreleri değiştirmediğinizi buradan ilan ettiniz :D Kimlerden satın aldıysanız umarım kötü niyetli olan satıcılar konuyu okumuyordur :D
Umarım sizde maillerim çalındı diye konu açmassınız :) Bakalım mailleriniz çalındığında çalan kişiyi bulabilecekmisiniz :D İnşallah olmaz tabi :)

Son düzenleme:
Çok enteresan olaylar yaşanıyor forumda :) Konuyu okuyanlar anlayacaktır ne olduğunu. Kimsenin avukatlığını yapmak için açmıyorum bu konuyu. Farkındalık için açıyorum konuyu.

Mail satıcılarının maillerin şifrelerini değiştirip, sattıkları mailleri geri çaldıkları yönünde birçok şikayet konusu açıldı şimdiye kadar.

Yahu şunu anlamıyorum, aldığın mailin şifresini, kurtarma bilgilerini neden değiştirmezsin arkadaş :)
Asıl saçma olanda şu, maili satın alalı neredeyse bir yıl olmuş, aradan bir yıl geçtikten sonra mail çalınıyor ve şifresi değiştirildi diye konu açılıyor :)

Çok merak ediyorum bu bir yıllık süre boyunca o satın aldığınız maillerden kazandığınız onlarca liradan da neden şikayetçi olmuyorsunuz :)

Bu maili aldıysan şifresini değiştreceksin!!! Aradan aylar, yıllar geçtikten sonra sızlanmak şikayet konusu açmak çooooook saçma.
Ben çalan kişiyi etik bulmuyorum elbette, Sorumsuzluk bizde diyorum !!!

çok saçma hocam bu görüşün... yüzbinlerce email var. hangini değiştireceksin.

çok saçma hocam bu görüşün... yüzbinlerce email var. hangini değiştireceksin.

3. sayfa ilk postta bunun cevabını verdim. Sorun değil yine yazarım.
100 binlerce mailiniz varsa, yüzbinlerce tl harcamışınız demektir.
200-300 tl verip şifre ve kurtarma maili değişterecek bir bot yazdırabilirdiniz, çok basit :)

3. sayfa ilk postta bunun cevabını verdim. Sorun değil yine yazarım.
100 binlerce mailiniz varsa, yüzbinlerce tl harcamışınız demektir.
200-300 tl verip şifre ve kurtarma maili değişterecek bir bot yazdırabilirdiniz, çok basit :)

hocam nasıl düşenemedim bunu :D tşk ederim :)

Çok enteresan olaylar yaşanıyor forumda :) Konuyu okuyanlar anlayacaktır ne olduğunu. Kimsenin avukatlığını yapmak için açmıyorum bu konuyu. Farkındalık için açıyorum konuyu.

Mail satıcılarının maillerin şifrelerini değiştirip, sattıkları mailleri geri çaldıkları yönünde birçok şikayet konusu açıldı şimdiye kadar.

Yahu şunu anlamıyorum, aldığın mailin şifresini, kurtarma bilgilerini neden değiştirmezsin arkadaş :)
Asıl saçma olanda şu, maili satın alalı neredeyse bir yıl olmuş, aradan bir yıl geçtikten sonra mail çalınıyor ve şifresi değiştirildi diye konu açılıyor :)

Çok merak ediyorum bu bir yıllık süre boyunca o satın aldığınız maillerden kazandığınız onlarca liradan da neden şikayetçi olmuyorsunuz :)

Bu maili aldıysan şifresini değiştreceksin!!! Aradan aylar, yıllar geçtikten sonra sızlanmak şikayet konusu açmak çooooook saçma.
Ben çalan kişiyi etik bulmuyorum elbette, Sorumsuzluk bizde diyorum !!!

Adamı çeşitli ithamlar ve mantıklı olmamakla suçlamışsınız. Ama boş yapmışsınız beyler. Konu sahibi harfi harfine haklı. Kanalı alan adam kaç kanal alıyorsa o kadar kanalıda işleyecek teknoloji yada iş gücüne sahip olacak. Yiyemeyeceği yaprak sarması tabağının önüne oturmayacak. ŞİFRENİZİ DE ĞİŞ Tİ RE CEK Sİ NİZZZZ. yada kimseyi suçlamayacaksınız. Çalınanlara delete basıp geçecekdiniz. Geçen hafta sıfır daire aldım taşındım ilk yaptığım şey kilidini değiştirmekti. Müteahhite mi güvenmiyorum HAYIR. binada onlarca kişi çalıştı. Hırsız girerse kimi suçlayacam. Tam bu noktada bu sitenin en büyük adminlerinden birinin başına gelen bir durum var. Adam on binlerce kanal çalışmış. Geçen elindeki bu maillerin küçük bir kısmını bir kanal satıcısına veriyor. Sağlam çıkanlar için ödeme yapılacak anlaşıyorlar. Tam 50.000 hesaptan 5.000 sağlam çıkıyor. Gerisinin şifreleri değişmiş. Nasıl olur diye soruyor. Kanalları özbeöz yiğenleri çalıştırdığı adamlar aynı kanal satıcısına zaten bir yıldır satıyormuş. Ondan sonra kanal satıcısı hırsız oluyor. HERKES İŞİNİ ADAM GİBİ YAPACAK. YAPMAYAN DÜKKANI KAPATIP GİDECEK. kalın sağlıcakla

Ben hiçbirşey demedim siz söylediniz kendi ellerinizle yazdınız :D

Çok güzel sıfır km araba aldınız, yedek anahtarı satıcıya verdiniz, bana bir tane anahtar yeter dediniz :)

Başka bir mesele şifreleri değiştirmediğinizi buradan ilan ettiniz :D Kimlerden satın aldıysanız umarım kötü niyetli olan satıcılar konuyu okumuyordur :D
Umarım sizde maillerim çalındı diye konu açmassınız :) Bakalım mailleriniz çalındığında çalan kişiyi bulabilecekmisiniz :D İnşallah olmaz tabi :)

Hocam yazdıklarınızdan henüz araba alacak yaşta olmadığınızı(kötüleyici veya küçümser anlamda söylemiyorum, çünkü verdiğiniz örnekle gerçekler farklı) ve kavramları oturtamadığınızı anlıyorum. Siz haklısınız.

Son düzenleme:
üşengeç adamın çocuguda olmaz :D
elbette alırken değişiceksiniz arkadaşlar
kısım kısım alıp kontrollü şekilde değişmek lazım
bende forumda yaklasık 8000 kanal sattım her sattıgımda excelden sıldım
malesef kanı bozuk insanlar aç kalınca mailleri yoklamaya başladılar.

haksız olan yok gibi,herkes kendince haklı...tedbir iyidir,eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmamak gerekli....konuyu en baştan okuyacak olanlar ,masanıza bir avuç çekirdek koyun..konu alt yazılı film gibi..

Adamı çeşitli ithamlar ve mantıklı olmamakla suçlamışsınız. Ama boş yapmışsınız beyler. Konu sahibi harfi harfine haklı. Kanalı alan adam kaç kanal alıyorsa o kadar kanalıda işleyecek teknoloji yada iş gücüne sahip olacak. Yiyemeyeceği yaprak sarması tabağının önüne oturmayacak. ŞİFRENİZİ DE ĞİŞ Tİ RE CEK Sİ NİZZZZ. yada kimseyi suçlamayacaksınız. Çalınanlara delete basıp geçecekdiniz. Geçen hafta sıfır daire aldım taşındım ilk yaptığım şey kilidini değiştirmekti. Müteahhite mi güvenmiyorum HAYIR. binada onlarca kişi çalıştı. Hırsız girerse kimi suçlayacam. Tam bu noktada bu sitenin en büyük adminlerinden birinin başına gelen bir durum var. Adam on binlerce kanal çalışmış. Geçen elindeki bu maillerin küçük bir kısmını bir kanal satıcısına veriyor. Sağlam çıkanlar için ödeme yapılacak anlaşıyorlar. Tam 50.000 hesaptan 5.000 sağlam çıkıyor. Gerisinin şifreleri değişmiş. Nasıl olur diye soruyor. Kanalları özbeöz yiğenleri çalıştırdığı adamlar aynı kanal satıcısına zaten bir yıldır satıyormuş. Ondan sonra kanal satıcısı hırsız oluyor. HERKES İŞİNİ ADAM GİBİ YAPACAK. YAPMAYAN DÜKKANI KAPATIP GİDECEK. kalın sağlıcakla

aynı ürünü iki farklı kişiye satmak dolandırıcılıktır. Bu dünyanın neresine gidersin böyledir.
Eğer kalkıp burda bu işi yapanları savunuyorsan sen ve senin gibiler, hiç kimse kusura bakmayın hepiniz demekki aynı işlemleri yapmışsınız.

Kimseyi suçlamamak ne ya adam aynı ürünleri farklı farklı 3-5 kişiye satıyor. Yapmaması gereken bişeyi yapıyor. Dolandırıyor insanları kalkıp burda SUÇLAMAYACAKSINIZ diye büyük harflerle yazmışsın.
Sen kimsin pardon ? Demekki burdan anladığım bu işlemleri yapanlardan birisi de sensin. Zoruna gitmiş bişeyler belli ki.

aynı ürünü iki farklı kişiye satmak dolandırıcılıktır. Bu dünyanın neresine gidersin böyledir.
Eğer kalkıp burda bu işi yapanları savunuyorsan sen ve senin gibiler, hiç kimse kusura bakmayın hepiniz demekki aynı işlemleri yapmışsınız.

Kimseyi suçlamamak ne ya adam aynı ürünleri farklı farklı 3-5 kişiye satıyor. Yapmaması gereken bişeyi yapıyor. Dolandırıyor insanları kalkıp burda SUÇLAMAYACAKSINIZ diye büyük harflerle yazmışsın.
Sen kimsin pardon ? Demekki burdan anladığım bu işlemleri yapanlardan birisi de sensin. Zoruna gitmiş bişeyler belli ki.

Doğrular zoruna gitmesin arkadaşım. Doğru doğrudur. Burada konu sahibide bende doğruyu söylüyoruz. Biz demiyoruz ki bu işi yapan kansız değildir. Bu aleni kansuzlıktır. Kimseyi kayırmak gibi bir derdimiz yok. Konu sahibide bende onbinlerce kanal kullanmış insanlarız. Sen bildiğin gibi devam et

Bu maillerin bir çogu yurtdışından alınan mailler, sonra bir sürü el degiştiriyor, birinci elden satan çok az arkadaş var. ona göre dikkat edin.
Kısacası; Malını hıfzet hırsızı günaha sokma.

Doğrular zoruna gitmesin arkadaşım. Doğru doğrudur. Burada konu sahibide bende doğruyu söylüyoruz. Biz demiyoruz ki bu işi yapan kansız değildir. Bu aleni kansuzlıktır. Kimseyi kayırmak gibi bir derdimiz yok. Konu sahibide bende onbinlerce kanal kullanmış insanlarız. Sen bildiğin gibi devam et

doğrular zoruna gitmesin doğru doğrudur diyen bi tipin sadece kendi söylediğinin doğru olduğu zannetmesi ne kadar ironik. aynen kardeşim bu dünyada tek doğrucu sensin senin aleyhine söz söyleyen herkes yalancıdır.

verdiğin örnek de sadece şu. ben sana eşeğimi sattım. sen bu eşeği bağlamaz ortaya koyarsan ben bu eşeği tekrar senden çaldığım zaman gelip bana laf etme şansın olmaz. bağlasaydın!

bu kadar verdiğin örnek. bu mu adamlık, doğruculuk?

ŞİFRENİZİ DE ĞİŞ Tİ RE CEK Sİ NİZZZZ. yada kimseyi suçlamayacaksınız. Çalınanlara delete basıp geçecekdiniz.

Yukarıdaki cümle doğruysa, ki bunu sen söyledin. Demekki hırsızlık, insanları dolandırmak sana göre doğru bişey. Senin seviyene inemem. Belki mantıklı bir iki cümle kurabilirsin diye düşündüm. Kusura bakma.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri