Satın Alınan Adsense'ler hakkında

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Alex

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar genelde adsense'lerimi kendim pinlerim ancak Mayıs'a +1 adsense kazanç eklemek için satın almayı düşünüyorum 1 adsense.

İlk defa adsense satın alıp kullanacağım, aklıma takılan şu oldu hesabı teslim aldığımda yapmam gereken önemli noktalar neler?

Bankamı gireceğim, adsense'deki ismi değiştirmem gerekiyor mu, ödemede sorun yaşamayacak şekilde ne gibi ayarlar yapmam lazım, teşekkürler.

Ek Sorum: Adsense giriş çıkış yapmak için Türkiye lokasyonlu VDS kullanan var mı? Bu ne derece mantıklı :)

3.542 mesajın var Caner bu kadar basit bir olayı bilmemen garip.. Normal de Adsense hesabı açınca neler yapıyorsun? Aynı işlemi buna yapacaksın. :)

Samimi ve içten cevapları gözlüyorum

Dostum o zaman konu açmayacaksın veya konuna kimlerin yazmasını istemiyorsan tek tek isimlerini oraya yazacaksın. Ne yapman gerektiğini gayet açık bir şekilde söyledim.. Tabi olmuyorsa olmuyor.

tamam kardeşim, hadi iyi geceler sana :) Bi bitmediniz, tek tük kaldınız düşemediniz yakamdan :)

sadece banka bilgisi değiştirmek yetmeyebiliyor sanırım..

sadece banka bilgisi değiştirmek yetmeyebiliyor sanırım..

Ben de o konuda bir eksiklik yapmıyayım diye, danışayım dedim bana da öyle geldi, emin olmak istiyorum adsense satın alma konusunda tecrübeli arkadaşlar yardım ederler heralde

Ben de o konuda bir eksiklik yapmıyayım diye, danışayım dedim bana da öyle geldi, emin olmak istiyorum adsense satın alma konusunda tecrübeli arkadaşlar yardım ederler heralde

Bunu şu yüzden yazdım adsense başvuru yaparken alacaklı adıyla banka adının uyuşması gerektiğinden söz eden biri kısım vardı..

Dostum,
Öncelikle ilk yapacagın iş adsensenin mailini degiştirmek olsun temiz ve yeni bir maile yetki verdikten sonra, adsensenin ilk mailindeki yetkiyi kaldır.Bu en önemli tavsiyem güvenlik için.Sonrasında ödemeler kısmından ödeme yapılacak kişi bilgilerini ve banka bilgilerini degiştir.Test ödemesi geldikten sonrada önceki onaylı banka hesabını sil ve yeni ekledigin hesabı birincil seç, yeterli, olacaktır.Başka bilgileri degiştirmen o kadarda önemli degil.Üç ay önce bir adsense aldım ve bu yönde işlemler yaprım sorunsuz ilerliyorum.Tavsiye ederim.
Bol kazançlar...:)

Bunu şu yüzden yazdım adsense başvuru yaparken alacaklı adıyla banka adının uyuşması gerektiğinden söz eden biri kısım vardı..

Adsense ayarlarından, ilk girilen adsense İsmi sonradan değiştirilebiliyor mu, bunu biliyor musun ?

Dostum,
Öncelikle ilk yapacagın iş adsensenin mailini degiştirmek olsun temiz ve yeni bir maile yetki verdikten sonra, adsensenin ilk mailindeki yetkiyi kaldır.Bu en önemli tavsiyem güvenlik için.Sonrasında ödemeler kısmından ödeme yapılacak kişi bilgilerini ve banka bilgilerini degiştir.Test ödemesi geldikten sonrada önceki onaylı banka hesabını sil ve yeni ekledigin hesabı birincil seç, yeterli, olacaktır.Başka bilgileri degiştirmen o kadarda önemli degil.Üç ay önce bir adsense aldım ve bu yönde işlemler yaprım sorunsuz ilerliyorum.Tavsiye ederim.

Görebileceğim en mükemmel, ilgili ve samimi mesaj bu oldu sanırım, muhteşemsin hocam, ellerine yüreğine sağlık dediklerinizi bir bir uygulayacağım hele temiz bir adsense alayım.

Bol kazançlar dilerim :)

Dostum,

bu konuyu kapatır yani yeterli bi cevap olmuş bence :) ek olarak şunu söylemek isterim; eskiden alacaklı adı ile banka hesap sahibinin adının aynı olması gerekiyordu.şimdi aynı olmasada sorun olmuyor diyenler var ama ben denemedim hiç.aldıgım hesaplarda alacaklı adını,banka hesap sahibinin adı ile degiştiririm her zaman.belki gerek yok artık ama alışkanlık,öyle alıştım ve öyle yapıyorum.

bu konuyu kapatır yani yeterli bi cevap olmuş bence :) ek olarak şunu söylemek isterim; eskiden alacaklı adı ile banka hesap sahibinin adının aynı olması gerekiyordu.şimdi aynı olmasada sorun olmuyor diyenler var ama ben denemedim hiç.aldıgım hesaplarda alacaklı adını,banka hesap sahibinin adı ile degiştiririm her zaman.belki gerek yok artık ama alışkanlık,öyle alıştım ve öyle yapıyorum.

Evet bunu diyenler var ama benim gözümde bu durum net değil.. Çünkü adsense başvurusu yaparken alacaklı kısmına dikkat edin orada alacaklı adıyla banka hesap adının uyuşması gerektiğinden bahseder..

arkadaşım 3 aydır başkasının adıyla açılan adsense'te kendi banka hesabını kullanıyor. hiçbir sorun çıkmadı daha

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri