[SATIŞ]Adsenseye Bağlamaya Hazır Kanallar !!!

• Kullanıcı Hey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

Hey

Kayıtlı Üye
Herkese hayırlı geceler dilerim...

Devam eden nakit ihtiyacından dolayı gelecek ayki ödemelere kadar bu işi yapacağım.Bu satış konumda adsenseye bağlamaya hazır videolu kanallar teslim edilecektir.Kanalların özellikleri ise aşağıda Belirttiğim şekillerde olacaktır:

- Kanallara renderlanmış para kazanması açılmış videolar yüklenecektir.
- İsterseniz sizin seçtiğiniz içeriği renderlarım,isterseniz kendim bulup dünya engeli ve ünlemi herhangi bir bot yardımıyla değil render programları ile eşleşen engel geçilip kanallara temiz bir şekilde yüklenir.
- Videoların açıklama başlık etiketi uygun şekilde manuel olarak girilir.
- Kanala hiçbir şekilde ünlem gelmiş video yüklenmez.
- Videolar her içeriğe uygun farklı çerçeveler ile geçilir.
- ip v.s gibi temel şeyleri söylemeye bile gerek duymuyorum.
- Kanallar açılır yükleme yapılır isteğinize göre 2 gün bekletilir ve teslim edilir.(flag,telif ve kapanmaları test etmek amaçlı,isterseniz direk teslim edilir.
- Adsenseye bağlama konusunda destek verilir.(Spamdan kapanmayı engellemek amacıyla)

Tabi kendi kurallarımıda belirtmek isterim.Spama düşen adsenseye bağlarsınız 1 gün içinde kapanır sonra spamdan kapandı gibi dertlerini düşünmemek için kanalı id pass teslim ettiğim andan itibaren mesuliyet kabul etmem.Bundan dolayı kendim bekletmeyi sizlere zaten belirttim.Bundan dolayı kanal teslim edildiği andan itibaren mesuliyet kabul etmemekteyim.

Videolarınızı Yedeklemek amacıyla + 6 tl (1 Tl kanal ücreti 5 tl yedeklemek) gibi bir ücret ile başka bir kanala gizli olarak yüklenir ve bırakılır.İster tekrar indirip yüklersiniz isterseniz o kanalı açıp iki kanalla kazanamaya devam edersiniz.

İzleme konusunda tabiki garanti veremem bir gündede tutabilir 1 haftadada 1 aydada.Bu tamamen şans ve bunları belirtmek durumundayım.

Fiyatlandırma ise şu şekilde :

20-25 arası videolu kanal için 30 TL
25-35 arası videolu kanal için 35 TL
35-45 Arası videolu kanal için 45 TL ve 45 üzeri kanallar için özelden fiyat konusunda anlaşabiliriz.

İçerikleri kendiniz söyleyip geçmemi istediğinizde ise fiyatlar 10 tl daha indirimli olup,
20-25 arası videolu kanal için 20 TL
25-35 arası videolu kanal için 25 TL
35-45 Arası videolu kanal için 35 TL ve 45 üzeri kanallar için özelden fiyat konusunda anlaşabiliriz

Ödeme yöntemleri olarak İş bankası,Finansbank Enpara,Kuveyttürk,Yapı Kredi,Ziraat Bankası,Wemboney, tercihlerinden istediğinizi seçebilirsiniz..
( Hiçbir müşteriye aynı içerik yüklenip verilmez ve asla kendi kategorilerimi kullanıp yada size yüklediğim içerikleri kendim kullanma gibi bir söz konusu dahi olamaz).
Güven amaçlı zaten gelirli adsenselerimi ve ortalama istatistiklerini paylaşıyorum.Umarım kategori avcısı yada kendine yap gibi yorumların önüne bir nebze geçebilirim.Bu ay sadece şıkışık durumdayım ve bu yüzden hem bilmeyenlere yada işine yetişemeyenler için bu işe giriştim..Herkese iyi geceler hayırlı işler dilerim..
40Nyd4.png

rEGoBN.png

0y3oV8.png

Y4o7P6.png

Son düzenleme:
Kendin çalışıp kendine kanal yapsan sonra adsenseye bağlasan zaten çok daha fazlasını kazanırsın . Bana da hayırlı satışlar dilemek düşer

Kendin çalışıp kendine kanal yapsan sonra adsenseye bağlasan zaten çok daha fazlasını kazanırsın . Bana da hayırlı satışlar dilemek düşer

zaten kanal var hocam zaten çalışıyorum ama konuda dedim ya gelecek ay ödemelere kadar nakit sıkıntısı var.Yok illa güven amaçlı adsense gelirleri paylaşmak gerekirse paylaşayımda akıllarda soru işaretleri kalmasın :)

Hayırlı satışlar kardeşim..Kendisine gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz.Bilgisi tecübesi tartışılmazdır ve böyle bir konu açtıysa boşuna açmamıştır.İşlere yetişemezsem yetiştirdiğin öğrencin olarak bir miktar iş verebilriim sana :D
not : ( Dediğin kategoriyi boşa çalıştım sandım ama 1 ay sonunda ekmeğini yiyorum.Lütfen o içeriğime bulaşma) :)

Mrb.benim dolu kanalim var fakat ozellikle bikc dildeki sinemalarda flag vs cok oluyor istedigim dilde vs kategoride iki kanal yapmanizi isteyblrm.tabi bikac gun bekletirseniz ve odeme is sonu teslimse?
Bakalim yapabilecekmisiniz hocam spam flag olayini asmayi

Konuda zaten kazandığımı ama sıkışıklığımın bu aylık olduğunu umarım kanıtlaaybilmişimdir :)

bu konuya kendi kazancınızı eklemeniz lazım yoksa iş farklı noktalara gider.

gelir getirebilecek kanalı ref olarak veremem hocam maalesef :)

---------- Spam Engelliyici 23:46 ---------- Önceki Mesaj 23:45 ----------

bu konuya kendi kazancınızı eklemeniz lazım yoksa iş farklı noktalara gider.

umarım resimler tatmin edicidir hocam :)

---------- Spam Engelliyici 23:47 ---------- Önceki Mesaj 23:46 ----------

Mrb.benim dolu kanalim var fakat ozellikle bikc dildeki sinemalarda flag vs cok oluyor istedigim dilde vs kategoride iki kanal yapmanizi isteyblrm.tabi bikac gun bekletirseniz ve odeme is sonu teslimse?
Bakalim yapabilecekmisiniz hocam spam flag olayini asmayi

flag olayına dediğim gibi yapacak hiçbirşey yok.ama ücret konusunda özelden konuşabiliriz

Kanala yüklenen içerikler hakkında detaylı pm rica ediyorum boşta 3-5 adsemiz var değerlendirmiş oluruz sizinde işiniz görülür bu şekilde

20-25 arası videolu kanal için bilgi rica ediyorum ayrıca biz içerikeleri yüklemeye devam edebilecekmiyiz?

teşekkürler.

Kanala yüklenen içerikler hakkında detaylı pm rica ediyorum boşta 3-5 adsemiz var değerlendirmiş oluruz sizinde işiniz görülür bu şekilde

20-25 arası videolu kanal için bilgi rica ediyorum ayrıca biz içerikeleri yüklemeye devam edebilecekmiyiz?

teşekkürler.

Dönüş yaptım hocam umarım tatmin edici cevaplar olmuştur isterseniz skypeden de konuşabiliriz

iıcerik hakkında pm rica ediyorum

İçerik dizi hocam dahası olamaz kategori konusu değil çünkü bu satış konusu.kafsnızdaki kategoriyi özelden bildirin yardımcı olayım

sadece dizi kanalları yapıyorsun yani. ben kategori satısı diye birsey soylemedim. yaptıgın kanalların icerikleri nedir diye sordum. neyse hayırlı isler

sadece dizi kanalları yapıyorsun yani. ben kategori satısı diye birsey soylemedim. yaptıgın kanalların icerikleri nedir diye sordum. neyse hayırlı isler

içerik dizidir.daha fazla bilgi mümkün değil maalesef

içerik dizidir.daha fazla bilgi mümkün değil maalesef

sorumu yanlıs anlamıssın. dizi cizgi tv shows vesaire ne dir diye sormustum. dizi ismi filan istemedim :D dizi calısıyormussun ogrendik. hayırlı isler

Siparişler alınmış olup çalışmalara başlanmış.Hayırlısı olması dileğiyle..

Perşembe gününe kadar yoğunluktan dolayı Yen'i sipariş vermek isteyenler perşembeden itibaren teslimat yapılacağını duyurmak isterim..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri