Satış İlananına Konulan Kanalların 2 Gün İçerisinde Kapanması

velixyz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.pokemonum.net
Arkadaşlar gerek Ytpara'da gerekse başka forumlarda pek çok defa kanal satışı yaptım daha doğrusu yapmaya çalışıyorum. Fakat ne hikmetse ilana koyduğum kanallar 2 gün içerisinde spamdan kapanıyor. En son 3 aydır açık olan kanalımı dün gece ilana koydum ve az önce kapandı. Ve tesadüf olmadığını anladım artık. Aynısını yaşayan arkadaşlar var mı?

bu ara bunu anlamanız zor hergun kanal kapanıyor bildiginiz gibi bugun de cok kanal kapanması oldu yine

Detaylı analytics koyma hocam, nasıl bilmiyorum ama bulabilenler oluyor.

Analystics leri çeken siteler var orda aratarak buluyolardı bi ara burada bir arkadaş bahsetmişti

benim fikrim ve gözlemlemem şudur ; kanalı sattığınızda alan arkadaş hemen giriş yapıyor farklı lokasyondan diye. ben kanal da sattım, satın da aldım, adsense de sattım, satın da aldım yaptığım şey hep karşı tarafa adam gibi temizlik yaptırıp kendim de 2 gün sonra girmek oldu. Daha böyle bir sorun yaşamadım

Arkadaşlar gerek Ytpara'da gerekse başka forumlarda pek çok defa kanal satışı yaptım daha doğrusu yapmaya çalışıyorum. Fakat ne hikmetse ilana koyduğum kanallar 2 gün içerisinde spamdan kapanıyor. En son 3 aydır açık olan kanalımı dün gece ilana koydum ve az önce kapandı. Ve tesadüf olmadığını anladım artık. Aynısını yaşayan arkadaşlar var mı?

hocam kanalın forumda desıfre oolup kapatılgınımı dusunuyorsunuz..
bı bıraz zor sonucta kanal adı vs vermıoruz ayrıca hadı aratarak tahmını buldular desek bu da okadar kolay degıl net rakamları yazmıyoruz sonucta bırkac eksıgını yazıyoruz normalden..
ben ıhtımal vermıyorum ama eger oyle bırsey oluyorsa yuh dıyorum yazık dıyorum..

ama su var kanallar artık aylarca acık kalıyor sorunyok zaten kanal tutunca 4-5gunde kapanıyor.
eger kanalınız 2-3aydır hergun aynı ızlenımı alıyorda foruma ılan acınca kapanıyorsa bence suphe etmek lazım..
genede net bısey soyleyemıyorum

hocam kanalın forumda desıfre oolup kapatılgınımı dusunuyorsunuz..
bı bıraz zor sonucta kanal adı vs vermıoruz ayrıca hadı aratarak tahmını buldular desek bu da okadar kolay degıl net rakamları yazmıyoruz sonucta bırkac eksıgını yazıyoruz normalden..
ben ıhtımal vermıyorum ama eger oyle bırsey oluyorsa yuh dıyorum yazık dıyorum..

ama su var kanallar artık aylarca acık kalıyor sorunyok zaten kanal tutunca 4-5gunde kapanıyor.
eger kanalınız 2-3aydır hergun aynı ızlenımı alıyorda foruma ılan acınca kapanıyorsa bence suphe etmek lazım..
genede net bısey soyleyemıyorum

İstatistikleri direk koyuyoruz ya hocam. Ordan bir şekilde bir yöntem veya programla falan bulduklarını düşünüyorum artık.. 3 aylık kanal ve 1 aydır aşağı yukarı aynı geliri getiriyor. Patlama falan yok kanalda. İlana koyduğum gün kapandı. Daha önceki kanallar da aynı şekilde oldu. Neyse en azından tecrübe ettik artık...

Geçen bir konuda gördüm işte telif hakkı hangi şirkete ait ona göre düşünebilirim diyor :) Video sayısı var konuda izlenim var gerisini bulmak googlea kalıyor :D

İstatistikleri direk koyuyoruz ya hocam. Ordan bir şekilde bir yöntem veya programla falan bulduklarını düşünüyorum artık.. 3 aylık kanal ve 1 aydır aşağı yukarı aynı geliri getiriyor. Patlama falan yok kanalda. İlana koyduğum gün kapandı. Daha önceki kanallar da aynı şekilde oldu. Neyse en azından tecrübe ettik artık...

valla eger dedıgın gıbı bırsey varsa yuh dıyorum baska bısey demıyorum..
daha once bırkac kez yuksek gelırlı kanal satısı yapmak ıcın ılana koymustum benımkıde senın deıgın gıbı patladı ama bu dedıgını hıc dusunmemıstım umarım boyle haınler yoktur aramızda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri