Satış - Leblebi Kurabiyesi

wareback

Kayıtlı Üye

Merhaba arkadaşlar
Kütahyada herkes tarafından çok beğenilen bir lezzet sizlerinde tatmasını istedim

Ben kendim kütahyada okuyorum fakat ailem Hollandada yaşıyor her gittiğimde paket paket götürüyorum ve çok beğeniliyor

benimde kütahyada bir abim var bunun satışını yapıyor bende ordan sizlere tedarik ediyorum sürekli taze olarak yapılmaktadır kesinlikle bayat gelmez

1 paket 320g - 20 TL / ücretsiz kargo

Resimdeki ürün bana aittir birebir aynısı gelecektir

Ödeme Yöntemleri

Ziraat Bankası
iş Bankası

skyp: wareback

Daha önce tadına bakanlarda yorum yaparsa çok sevinirim

Ref alalım hocam :)

hocam üretici ben olsam herkese yolliyim ama bende aldığım için ne yazık ki ref yolliyamam ben sadece herkesin 1 kez tatması gerektiğini düşünüyorum çünkü tadı gerçekten çok farklı leblebi denince bende biraz uzak durdum fakat tadınca bütün ön yargılarım kırıldı tereyağlı kurabiye ye biraz benziyor diyebilirim

Ilk defa gordum bunu.tadı nasıl bısey hocam.
Guzelse belkı bıtane alırız

biraz pahallımı ne :D kılosu 60 a geliyor. acıkcası muhteviyatı itibariyle leblebi sonucta ama pahallıysa demek emek verilen bir tat .. denemek lazım aslında

biraz pahallımı ne :D kılosu 60 a geliyor. acıkcası muhteviyatı itibariyle leblebi sonucta ama pahallıysa demek emek verilen bir tat .. denemek lazım aslında

hocam kargoyu siz ödicekseniz 14TL den yolliyim kargo çok pahalı

---------- Spam Engelliyici 16:29 ---------- Önceki Mesaj 16:18 ----------

Ilk defa gordum bunu.tadı nasıl bısey hocam.
Guzelse belkı bıtane alırız

ağızda dağılıyor un kurabiyesi gibi çok değişik bende ön yargı ile yaklaşmıştım fakat tadı çok güzel kesinlikle pişman olmazsınız

Markette gördüm almamıştım bir deneyelim bakalım tadı nasılmış. Bizim memlekettede leblebi meşhurdur.

Markette gördüm almamıştım bir deneyelim bakalım tadı nasılmış. Bizim memlekettede leblebi meşhurdur.

Yavaş yavaş tüm türkiyeye yayılıyor tadı gerçekten güzel fakat 2 marka daha var onları tavsiye etmem hele yeşil bi kutuda var çok sert ve bayat çıkıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri