(Satış) Pk Açık Kanal

2700 fazla 1000-1500 arası eder kanalın uçmayalım arkadaşlar

1000i boşver 1500ü boşver , eğer 1600-1700e bulursan pm at bütçem 200bin tl. alabilirim. ne kadar varsa.

abi döviz veya bitcoin almıyorsunuz nedir bu kanallara bu kadar para verme çabası :D yakında 5bintlyi gecer bu kanallar bu gidişle ben ucuza vermişim ozmm kanalları

abi döviz veya bitcoin almıyorsunuz nedir bu kanallara bu kadar para verme çabası :D yakında 5bintlyi gecer bu kanallar bu gidişle ben ucuza vermişim ozmm kanalları

ethereum geçti :D bitcoin kafa tutuyor :D para kazanması açık kanallar. bir ara para kazanması acık kanallara 500-600-800 gibi rakamlar satılırken birden 1000-1500 fırladı şimdide 2k üstünde istemeye başladılar :D haydi hayırlısı.

P7vlP5.png

Satış konusuyla alakasız ama, konu dağılmış zaten, bende yaziyim:) Arada onay alanlar oluyo ama onay alma işi iyice zorlaştı. %100 özgün kanalları bile ek inceleme bekletiyolar. Pk açık olan milyon aboneli kanalların bile pksını hiç acımadan tekrarlanan içerikten patır patır kapıyolar. Spamdan iyi kazanabilenler sürekli pk açık kanal alıyo, ama spamdan dolayı sürekli o kanallar kapanıyo. Pk açık kanal sayısı azalıncada fiyatlar artıyo. Arz talep meselesi yani.

Arkadaşlar kim neyi satarsa satar kimseyi alakadar etmez he bu demek değildir ki fikrinizi tabiki söylersiniz Yok ben şu kadar Yok ben bu kadara bu tarz söylemlere gerek yoktur.
Piyasayı söyliyim kendi şahısım için konuşuyorum bot kanala ben 1600-1700 ancak tutup 1800 verende helali hoş olsun ben kendim 1850 koydum daha geçen 1800 e verdim direk.
Kimisi bana uyguna koydun dedi bende ederi o dedim fikirdir bu degişede bilir lakin kalp kırmaya gerek yok sonda yöneticileri uğraştırıyorsunuz lütfen ılımlı olalım.

Biraz da doların etkisi de var ama fiyatlar yabancı sitelerde uçmuş durumda.Buna bakarsak 2700 normal sayılabilir.

anBjXz.png

Biraz da doların etkisi de var ama fiyatlar yabancı sitelerde uçmuş durumda.Buna bakarsak 2700 normal sayılabilir.

anBjXz.png

Yurt dışında 4.000 saat bile min 120 $ civarında geziyolar. Ama tabi nedir ne değildir ne kadar sürede tamamlanır iade verirlermi vs allah bilir..

Dolardan dolayı bize yüksek yansıyor. Ama gerçek fiyat 2.000 i aştı diye
düşünüyorum. Diğer yandan yurtdışında onay alan sayısı Türkiye'ye göre daha fazla sanırım.
Yurt dışında 4.000 saat bile min 120 $ civarında geziyolar. Ama tabi nedir ne değildir ne kadar sürede tamamlanır iade verirlermi vs allah bilir..

Dolardan dolayı bize yüksek yansıyor. Ama gerçek fiyat 2.000 i aştı diye
düşünüyorum. Diğer yandan yurtdışında onay alan sayısı Türkiye'ye göre daha fazla sanırım.

2000 tl rahat aştı. Yakında yükseleceğini düşünüyorum iyice eldeki stoklar bitince. Çünkü abone bi nevi var gibide izlenim yok malesef. İzlenim ne zaman yabancılar hallederse fiyat 1200 1500 arasında olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri