SelcukAKKUS
Yasaklanmış
Sipariş Alımı: AÇIK
Bekleyen Sipariş Sayısı: 0
STOK:2000
Fiyat: 50 Kuruş
Bügüne Kadar Teslim Edilen Sipariş Adeti:79000
Onaysız Gmail Hesaplarını Nasıl Açıyoruz?
#Tüm hesaplarda farklı İp kullanılmaktadır.
#Hesap açım aşamasında hiçbir bot kullanılmamaktadır herşey manuel girilmektedir.
#İsimler gerçek isimlerdir.
#Programlar sayesinde bilgisayar çerezlerden tamamen arındırılır.
Onaylı Kanal Fiyat: 1.25
1 Hafta içerisinde giriş yapılmadığı halde kapanan kanal olduğu taktirde iadesi yapılacaktır.
Duyuru: Fiyat 65 kuruş olarak değiştirilmiştir. Bu karari siparislerimize yetisemedigimizden almis bulunmaktayız. Bizleri 5750 mail satisimizda yalniz bırakmayan müşterilerimize çok teşekkür ederiz. Bugüne kadar bir tek şikayet mesaji almadigimiz için kendi mailleri gibi özenen tüm ekibime sonsuz tesekkurler.
Bekleyen Sipariş Sayısı: 0
STOK:2000
Fiyat: 50 Kuruş
Bügüne Kadar Teslim Edilen Sipariş Adeti:79000
Onaysız Gmail Hesaplarını Nasıl Açıyoruz?
#Tüm hesaplarda farklı İp kullanılmaktadır.
#Hesap açım aşamasında hiçbir bot kullanılmamaktadır herşey manuel girilmektedir.
#İsimler gerçek isimlerdir.
#Programlar sayesinde bilgisayar çerezlerden tamamen arındırılır.
Onaylı Kanal Fiyat: 1.25
1 Hafta içerisinde giriş yapılmadığı halde kapanan kanal olduğu taktirde iadesi yapılacaktır.
Duyuru: Fiyat 65 kuruş olarak değiştirilmiştir. Bu karari siparislerimize yetisemedigimizden almis bulunmaktayız. Bizleri 5750 mail satisimizda yalniz bırakmayan müşterilerimize çok teşekkür ederiz. Bugüne kadar bir tek şikayet mesaji almadigimiz için kendi mailleri gibi özenen tüm ekibime sonsuz tesekkurler.
selcukakkus58
Ödeme Yöntemleri
1500 adet teslim alındı
480 tane alındı
200 daha aldım bundan sonra bu arkadaştan başka kimseden almam
100 Adet alındı
59 adet hesap alınmıstır![]()
20 adet alindi
ikimiz icinde hayirli olur ins.
10 adet alındı ilgili bir arkadaş.
30 adet denemelik alındı teşekkürler
50 adet alabilirmiyim
arkadaşla alışverişimiz iyi bir şekilde gerçekleşmiştir kendisine teşekkür ediyorum hayırlı işler![]()
20 adet alınmıştır
Denemek için 6 adet alındı . arkadaş çok hızlı teşekkürler
50 Adet Mail alındı. Sorunsuz, güvenilir arkadaş
30 adet alınmıştır.
23 adet alındı, teşekkürler![]()
40 tane alındı
Arkadaş gayet ilgili hızlı sonuna kadar güvenilir tavsiye edilir.20 onay siz alindi
sağolasın aciliyetimizi giderdi çok sağol hocam.bakalım istediğim gibi çıkarsa mailler daha çook alışveriş yaparız..
10 adet alındı mail alındı, teşekkürler.
Denemek için 50 adet alındı, teşekürler.
20 adet alındı
arkadaştan 50 adet onaysız mail aldım, başka bir iş için mailleri test ettim 5-6 gündür ayakta, daha önce aldığım arkadaşlardan 2. günde mailler patlıyordu![]()
56 Adet alınmıştır.
30 adet alınmıştır.
10 adet alındı. mailler cayır cayır çalışıyor
20 adet alındı
Ödeme yapıldı 20 Adet mail bekleniyor
21 adet daha alındı. teşekkürler![]()
50 adet daha alındı.
100 adet onaysız gmail alındı sorunsuz alışveriş oldu bir dahaki alışverişte görüşüz teşekkürler
Son düzenleme: