[Satış] Ücretli Google Hizmetinden Premier Business Hesaplar

• Kullanıcı ahzukabz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Ref maalesef kalmadı. Her hesaba cüzide olsa para ödediğim için Ref sayısını 5 te tuttum. İzninizle 5 arkadaşa refini dağıtacağım sonrasında pazartesiye kadar eksilerini artılarını arkadaşlarla konuşup sonrasında satışa koyacağım. Tek başıma yaptığım denemeler satış için yeterli görmüyorum.

Ne ki şimdi bu? gmailden farkı ne? ve kaça satıyorsunuz? [MENTION=46396]ahzukabz[/MENTION] ?

1 adet ref alındı normal gmaillere göre biraz değişik gönderdiğiniz maille kullanıcı adı şifre geliyor girişte tel filan sormuyor . bugün deneyip yarın devamını yazarım

ahzukabz teşekkürler ref seçtiği için

ücretsiz gmailden farkı nedir ? Youtubede ne gibi farkı olacak ? önce bunları yanıtlasanız hocam.

Mobil olarak gönderildi.

Hocam bu soruların cevabını ben 2 yıldır kendi tecrübelerime dayandırarak verebilriim ancak yazılı bir kural olmadığı için bu tecrübelerim inandırıc gelmez diye ben burada 5 adet ref dağıttım maksat farkı anlasınlar diye. Her konuda farkı var. 1-2 gün içinde bu konuyu satış konusuna çevirip detaylı anlatacağım. Şimdilik reflerin görüşlerini bekliyorum. Onlarla birlikte daha sağlam olacak benim tecrüblelerim

Konu takip ne olacak farklı ne yansıyacak bende merak ediyorum. Mesajım bulunsun.

Hocam bu soruların cevabını ben 2 yıldır kendi tecrübelerime dayandırarak verebilriim ancak yazılı bir kural olmadığı için bu tecrübelerim inandırıc gelmez diye ben burada 5 adet ref dağıttım maksat farkı anlasınlar diye. Her konuda farkı var. 1-2 gün içinde bu konuyu satış konusuna çevirip detaylı anlatacağım. Şimdilik reflerin görüşlerini bekliyorum. Onlarla birlikte daha sağlam olacak benim tecrüblelerim

hocam ne gibi faydası var biraz açarmısın bizde de var bu maillerden de varsa işe yarar yönü biz de bilelim..

hocam ne gibi faydası var biraz açarmısın bizde de var bu maillerden de varsa işe yarar yönü biz de bilelim..

Ben tekrar söylüyorum Premier hesap varsa TR dek 2 veya 3 kişide vardır. Google My Business hesapla karıştırıyor olmayasın hocam Apps hesabı mı sende ki ?

Ben tekrar söylüyorum Premier hesap varsa TR dek 2 veya 3 kişide vardır. Google My Business hesapla karıştırıyor olmayasın hocam Apps hesabı mı sende ki ?

ne bileyim hocam sendeki yönetim panaelinin aynısı bizde de var işte tam olarak sizin dediğiniz mi değil mi anlamak için ne yapabilirim bilmiyorum ama
şu resimde okla gösterdiğiniz yetkiler biz de var (YouTube Ortak Sendikasyonu vs vs diye 4 madde olan)

faydalarından bahsedersen bizde deneyelim

Genellimle content manager olan olmuyor normal apps uyeliklerinde

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Google Apps ayligi 5 dolar, onun bir ust hesabi ayligi 10 dolar. Bunu ne diye kullanacaksiniz anlamadim? Bu tur hesaplar genelde sirketler kullanirlar.. YouTube icin kullanilmasi gereksiz..

Hocam burası youtube dayanışma formu.Youtube için kullanacak arkadaşlar, içerik sahibi olmadığından dolayı yine telif gelecek yine spam'dan kapanacak.Ben bir fark göremiyorum.Onun yerine sonotel'den tanesi 0,50 cent'den telefon numarası alırım 2 tane gmail hesabında ve +15'de kullanırım daha iyi.Hemde karlı...

Google Apps ayligi 5 dolar, onun bir ust hesabi ayligi 10 dolar. Bunu ne diye kullanacaksiniz anlamadim? Bu tur hesaplar genelde sirketler kullanirlar.. YouTube icin kullanilmasi gereksiz..
Benimki ustunun ustu. Tabiki sirketler icin ancak parali bir surum ile bedava bir surumu karsilastirmada esit tutamayiz. Bedava gmailler bos haldeylen bile kapanabiliyor. Suan cizgi film ve dizi deneyen arkadaslarimiz var. Ben kapanmaz demiyorum kapanmayabilir diyorum. Simdilerde bu iki icerigi atar atmaz kanal kapaniyor. Ben o belirttiginiz iki fiyattan dusuk aliyorum hocam dusuk satmayida dusunuyorum o fiyatlardan. Önce bi dağıttıklarım denesinler.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 03:39 ---------- Önceki Mesaj 03:35 ----------

Hocam burası youtube dayanışma formu.Youtube için kullanacak arkadaşlar, içerik sahibi olmadığından dolayı yine telif gelecek yine spam'dan kapanacak.Ben bir fark göremiyorum.Onun yerine sonotel'den tanesi 0,50 cent'den telefon numarası alırım 2 tane gmail hesabında ve +15'de kullanırım daha iyi.Hemde karlı...

Haklısın kağıt üzerinde kapanmaz diye bir ibare koymuyorlar. Ancak olaya şöyle bakarsan şimdilerde gmail hesabı açmak bile zorlaştı. Toplu aldıklarında biri hesabı kaydediyor sonra satıyor sonra sen giriyorsun ne kadar sağlıklı. Bu sistemde ilk giren tek giren kişi oluyor.

bu açıcağınız hesaplara aylık 10 dolar vermeniz gerekli diye biliyorum

Evet hocam ama daha ucuz olacak. Aylık 5 TL falan ve hesaba herhangi bir şey olduğunda ücretsiz hemen yenisi verilecek.

ozaman siz bi gmail için en az 50-100 tl ücret istersiniz?

Yok hayır sistem aylık ödemeli olduğu için tek bir ödeme almak mümkün olmuyor. Aylık 5 TL o ay için hesaba birşey olduğunda hemen yenisi ile değiştiricem. Yenisini vermede sınır olmayacak.

Yok hayır sistem aylık ödemeli olduğu için tek bir ödeme almak mümkün olmuyor. Aylık 5 TL o ay için hesaba birşey olduğunda hemen yenisi ile değiştiricem. Yenisini vermede sınır olmayacak.

Spamcıların ilgisini çekceğini sanmıyorum

Spamcıların ilgisini çekceğini sanmıyorum

Aslında onlar için düşünmüştüm. Her ay 100 lerce toplu gmail alıp 2 gün sonra kapanıyor gmailler. Sonra yine gidip toplu gmail alıyorlar. Benim kendim için düşündüğüm sistemde en azından her ay 5 TL verip ne kadar kapanırsa kapansın yenisini ücretiz alma olayı açısından daha iyi olur diye ama bakalım göreceğiz.Daha satış açmadan deneme için ref dağıtmaya bile 8 sayfa yazı yazıldı satışta bakalım nolur görücez hocam. Olmazsa kendim kullanırım artık eskisi gibi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri