25 kanal alındı. alışverişe devam..
hayırlı kazanclar hocam tekrardan bekleriz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
25 kanal alındı. alışverişe devam..
hayırlı bol kazanclar yasin hocam görüsücez en yakın zamanda100 onaysiz 50 onayli teslim alindi. 200 yolda kolaygelsin. Hayirli isler.
hayırlı bol kazanclar hocam30 hesap daha alındı.
10 adet mail için ödeme yapıldı. mail bekliyorum.
Mailler çoktan teslim edildi musait olamadığımdan şimdi yazabildim
Hayırlı bol kazançlar
Ben tesekkur ederim gorusmek uzere hayirlı akşamlarmailler alındı. teşekkürler hayırlı işler kardeşim.
ben teşekkür ederim hayırlı bol kazanclar50 kanal alındı, kanallarda problem yok ilgili bir arkadaş kendisi.
teşekkürler
Daha önce 450 mail alındı 1500 tane siparişi verildi tekrardan arkadaşı öneririm titiz çalışıyor![]()
HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben Teşekkür Ederim hocam20+2 onaylı gmail alınmıştır hızlı bir alışveriş oldugu için hasan abiye teşekür ederim bidahaki siparişte görüşmek üzere![]()
Allah utandırmasın hayırlı bol kazanclar200 onaylı sorunsuz teslim alındı. teşekkürler hayırlı satışlar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.