SATIŞ^ Usa Onaylı Gmail / Onaysız Gmail

• Kullanıcı HasanAydin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
40 adet mail alındı. Onlarca alışveriş yaptım bu kadar hızlısını görmedim :D

ref varmı

---------- Spam Engelliyici 13:37 ---------- Önceki Mesaj 13:05 ----------

50 adet onaylı aldım kapanan hiç yok .tekrar teşk ederim

Alışveriş gerçekleşti. İlgin ve alakandan dolayı teşekkürler hocam.

100 adet onaysız alındı, 10 tane de hediye varmış memnun kaldım.

Stok var Siparis alıyoruz. Onaylı 100 adet 85kr. Onaysız 100 adet 40 kr.

[MENTION=29815]HasanAydin[/MENTION] hocam 13 tane kanal almıştım 2 tanesini kullanıyorum diğerlerini de kullanacaktım ki hepsinde telefon onayı istedi. Parklı tarayıcıda farklı iplerde farklı kanalları denedim sonuç aynı. "Erişmeye çalıştığınız hesapta olağandışı bir etkinlik algıladık. Devam etmek için lütfen aşağıdaki talimatları uygulayın." bu onayı isteyince genelde onaydan sonra kapanıyor kanal.

EDİT: [MENTION=29815]HasanAydin[/MENTION] hocam gerekli sıkıntıyı giderip 2 tane de mail hediye etmiştir. Bu güzel jesti için teşekkürler. Bol kazançlar dilerim.

Son düzenleme:
[MENTION=29815]HasanAydin[/MENTION] hocam 13 tane kanal almıştım 2 tanesini kullanıyorum diğerlerini de kullanacaktım ki hepsinde telefon onayı istedi. Parklı tarayıcıda farklı iplerde farklı kanalları denedim sonuç aynı. "Erişmeye çalıştığınız hesapta olağandışı bir etkinlik algıladık. Devam etmek için lütfen aşağıdaki talimatları uygulayın." bu onayı isteyince genelde onaydan sonra kapanıyor kanal.

hocam musaitseniz skype e gecin bi ilgileneyim.
Ben tesekkur ederim hocam bol kazanclar dilerim

Son düzenleme:
Onaysızlar için soruyorum. Hangi dilde açıyorsunuz ve ben aldığım gmail ilr kanalı oluştururken cinsiyet ve doğum yılı girmem gerekiyor mu yoksa daha önceden girilmiş mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri