[SATIŞ] Wordpress Tam Otomatik Bot

Sacit Alizade

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.animasyonal.com
Merhabalar, BloggerBot 'undan sonra Wordpress için tam otomatik bot geliştirilmiştir..

BloggerBot'la benzer özelliklere sahiptir,
Ek olarak
Arama yapılan dil seçimi(Almanca,İngilizce,Fransızca,Rusça,Türkçe,İspanyolca)
Görsel Boyutları Seçimi
özellikleri vardır.

Bunun yanında wordpress kullananlar bilirler ki, Öne çıkarılmış görsel diye bir özellik var worpdresste. Bir nevi küçük resimdir bu, Temamız da destekliyorsa, yazılar listelenirken küçük veya büyük resimleriyle listelenir.Bu da siteyi daha albenili hale getirir..Bot Öne çıkarılmış görselleri de otomatik olarak ekler..

Bot, verdiğimiz kelime listesindeki anahtar kelimelerle ilgili belirlediğimiz sıradan başlamak üzere istediğimiz sayıda resmi bulur, gerekli düzenlemeleri yapar ve kaç anahtar kelimemiz varsa o kadar konudan oluşan Wordpress Veritabanını çıktı olarak verir..Her Konu için konu başlığını ihtiva eden bir görsel de Öne Çıkarılmış Görsel (Featured Image) olarak veritabanına kaydedilir..

Demo Video:
http://www.youtube.com/watch?v=beFVgRYY2CQ

Demo Site:

http://www.bloggerbotu.com/wp/
Uyarı:
Programın kodları, bazı programlar aracılığı ile çözülmemesi için şifrelenmiştir.
Bunun yanında program internet erişimi,diğer özellikler ve dosya kaydetmek için .Net Framework 4.5 gerektirir.
Bazı antivirüs programları programı tehdit olarak algılayabilir. Programın kodları tamamen güvenlidir.

Bu konuda link vb vermiyorum, Botu edinmek,Fiyat sormak isteyenler Skype: bloggerbot veya haydarglc aracılığıyla bana ulaşabilirler..

Bot, Tek Bilgisayara Lisanslı Senelik olarak satılmaktadır..

Son düzenleme:
Merhabalar, BloggerBot 'undan sonra Wordpress için tam otomatik bot geliştirilmiştir..

BloggerBot'la benzer özelliklere sahiptir,
Ek olarak
Arama yapılan dil seçimi(Almanca,İngilizce,Fransızca,Rusça,Türkçe,İspanyolca)
Görsel Boyutları Seçimi
özellikleri vardır.

Bunun yanında wordpress kullananlar bilirler ki, Öne çıkarılmış görsel diye bir özellik var worpdresste. Bir nevi küçük resimdir bu, Temamız da destekliyorsa, yazılar listelenirken küçük veya büyük resimleriyle listelenir.Bu da siteyi daha albenili hale getirir..Bot Öne çıkarılmış görselleri de otomatik olarak ekler..

Bot, verdiğimiz kelime listesindeki anahtar kelimelerle ilgili belirlediğimiz sıradan başlamak üzere istediğimiz sayıda resmi bulur, gerekli düzenlemeleri yapar ve kaç anahtar kelimemiz varsa o kadar konudan oluşan Wordpress Veritabanını çıktı olarak verir..Her Konu için konu başlığını ihtiva eden bir görsel de Öne Çıkarılmış Görsel (Featured Image) olarak veritabanına kaydedilir..

Uyarı:
Programın kodları, bazı programlar aracılığı ile çözülmemesi için şifrelenmiştir.
Bunun yanında program internet erişimi,diğer özellikler ve dosya kaydetmek için .Net Framework 4.5 gerektirir.
Bazı antivirüs programları programı tehdit olarak algılayabilir. Programın kodları tamamen güvenlidir.

Bu konuda link vb vermiyorum, Botu edinmek isteyenler Skype: bloggerbot veya haydarglc aracılığıyla bana ulaşabilirler..

Bot, Tek Bilgisayara Lisanslı Senelik olarak satılmaktadır..

fiyat nedır

Kardeşim yanlış anlama satış konuların sürekli bir garip. Bazen konu açıyorsun satmıyorum diyorsun, bu konuda ne fiyat belli me görsel var..

Sanki hiç satasın yokmuş ama hadi bi konu açayım havasındasın.. Böyle bot satışımı olur

Kardeşim yanlış anlama satış konuların sürekli bir garip. Bazen konu açıyorsun satmıyorum diyorsun, bu konuda ne fiyat belli me görsel var..

Sanki hiç satasın yokmuş ama hadi bi konu açayım havasındasın.. Böyle bot satışımı olur

Video ekleyeceğim hocam birazdan ;)

---------- Spam Engelliyici 22:36 ---------- Önceki Mesaj 22:16 ----------

Video ekleyeceğim hocam birazdan ;)

Video Eklendi..

birde özgün degil yanıltıcı başlık kardeşim sadece xml toplama botu resimler neredeyse oranın linki cıkar resimler ozgun degil resimlerde içerik yazı yok neyi özgün acıklarmısın güzel program ama özgün degilsin

birde özgün degil yanıltıcı başlık kardeşim sadece xml toplama botu resimler neredeyse oranın linki cıkar resimler ozgun degil resimlerde içerik yazı yok neyi özgün acıklarmısın güzel program ama özgün degilsin
Başlıkta özgün yazmıyor ama videodaki butondan bahsediyorsaniz, kelimeyi siz veriyorsunuz hangi araliktaki resimleri ve kactane olacagni da siz soyluyorsunuz, zaten makale vb yok icinde Spam midir sizce bu?

Son düzenleme:
Ben bir AKıl vereyim Sana Madem codersin AYnı Mantıkla Arattır Klasore Kyaıt Yaptır Sonra üzerine site Adı yazdır resimde Bazı degişiklikler Yapıla bilmesini Sağla Sonra istenilen siteye Yüklettir Bu senin işini gorur Fakat Sadece resim ile Açıklamasız Yazısız Bir içerik dünyası yok Bunu bilmelisin en fazla google adına calısacaksanız ki %80 kesim böyle calısır bu 1 ay dayanmaz site banlanır yazık olur

Yalnız şu kısım önemli:
ActionScript'in anlattığı yöntemde Google görsellerde çıkan resimler, bu resimlerin linkleri vb kullanılıyor. Bunlar değiştirilse aynı performans devam eder mi bilmiyorum? ancak
Botla oluşturulan sitelere makale manuel olarak eklenebilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri