Satranç üzerine eğitim kanalı lütfen destek

ModernSatranc

Kayıtlı Üye
Herkese merhaba, başlangıç seviyesinden (özellikle küçük yaş çocukları için) turnuva seviyesine kadar satranç eğitim videoları yüklüyorum sade bir anlatım dili ile. Kendi kulübümde edindiğim tecrübelerden yola çıkarak kendi tasarladığım 28 adet kitaptan anlatımlar sunuyorum. Belki ilgilenenler vardır maalesef ülkemizde çocuklar için boyama tarzı veya ileri seviyede kitapların çevirileri bulunmakta, bu sebepten bu tarz bir eğitim seti oluşturdum ve 3 sene ard arda bulunduğum şehirde eğitim verdiğimiz okullar namağlup şampiyon oldular. Bu sene çocuğa yada çocuğuna yardımcı olmak isteyen ebeveynlere veya satranç sporunu hobi haline getirmek isteyen tüm yetişkinlere yaymak amacım sizden ricam şu an güzel ilerleyen sayfama sizlerinde destek olması ve bunu daha fazla kişiye yaymamız için ön ayak olmanız. İlginize teşekkürler, Saygılarımla.

https://www.youtube.com/channel/UCETT3XLl2L4RUoaph4vjY1A

Her şey çok güzel, ancak youtube abone kasma ile ilgili videonuz kanala hiç yakışmamış. Umarım çıkar için konulmuştur ve kısa zamanda kaldırılır.

Son düzenleme:
Satranç iyi güzel de arkadaşın da dediği gibi youtube abone kasma orada olmamış yani.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri