Savaşın Çocukları ( 4K Ultra HD )

Adamın dibisin, abonen olalım hemen, o kadar kaliteliki video açılmakda zorlanıyor :D ,hayırlı olsun müdür.

LT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hocam 4 k yapıyorsunda 4 k yı izlemek için sağlam bir görüntü kalitesi olan ekran lazım değil mi ? Bende çok düşünüyorum kaliteli yapmayı ama en fazla 1080 yapıyorm çoğu kişinin ultra hd kaliteside videolar izlemek için donanımı yok bence kendinizi yorduğunuzu düşünüyorum. Saygılar.

Videoyu 4k ya getirdiğimde internet değil bilgisayar kasılıyor =)

Adamın dibisin, abonen olalım hemen, o kadar kaliteliki video açılmakda zorlanıyor :D ,hayırlı olsun müdür.

LT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eywallah Elite :)

Hocam 4 k yapıyorsunda 4 k yı izlemek için sağlam bir görüntü kalitesi olan ekran lazım değil mi ? Bende çok düşünüyorum kaliteli yapmayı ama en fazla 1080 yapıyorm çoğu kişinin ultra hd kaliteside videolar izlemek için donanımı yok bence kendinizi yorduğunuzu düşünüyorum. Saygılar.

Bugünün şartlarına Türkiye coğrafyası için düşünürseniz haklısınız.. Ancak benim hedef kitlem Türkiye değil.. Bu uzun soluklu bir proje geleceğe daire öngörülerim seninkilerin tam tersi...

Videoyu 4k ya getirdiğimde internet değil bilgisayar kasılıyor =)

Evet biraz zorluyor 4K'ya geçince :)

Öncelikle zaman ayırıp bu kadar emek harcayıp; ortaya özgün bir video çıkardığın için seni tebrik ederim kardeş. Videoyu hızlı hızlı ileri alarak izledim ve sana naçizane bir kaç tavsiyem olacak.
Öncelikle sadece fotoğraf kullanıp in-out yapılan videoların süresi çok önemli. yani 13 dk böyle bir içerik için çok ama çok fazla. insanlar sıkılır ve izlemez. tavsiyem 3, maksimum 7 dk.kayı geçmemen. diğer bir konuda arka fonda kullandığın mermi sesleri. baştan sona kullanman hiç iyi olmamış. belli bir noktadan sonra kafa şişiriyor. son olarak araya konu ile ilgili haber videolarından kısa kestiler atıp, liderlerin konuşmalarından çok kısa enstanteneler koyabilirsin. Allahtan başarıların devamını dilerim.

Öncelikle zaman ayırıp bu kadar emek harcayıp; ortaya özgün bir video çıkardığın için seni tebrik ederim kardeş. Videoyu hızlı hızlı ileri alarak izledim ve sana naçizane bir kaç tavsiyem olacak.
Öncelikle sadece fotoğraf kullanıp in-out yapılan videoların süresi çok önemli. yani 13 dk böyle bir içerik için çok ama çok fazla. insanlar sıkılır ve izlemez. tavsiyem 3, maksimum 7 dk.kayı geçmemen. diğer bir konuda arka fonda kullandığın mermi sesleri. baştan sona kullanman hiç iyi olmamış. belli bir noktadan sonra kafa şişiriyor. son olarak araya konu ile ilgili haber videolarından kısa kestiler atıp, liderlerin konuşmalarından çok kısa enstanteneler koyabilirsin. Allahtan başarıların devamını dilerim.

Dostum değerli yorumların için sağol... Öncelikle video uzunluğu konusunda ve ses konusunda sana katılmıyorum tabiki herkez bu konuda farklı şeyler düşünebilir bu gayet doğal.. Araya konu ile ilgili video girme meselesine gelince bu bir slideshow kanalı konseptim gereği bunu yapamam, yapmak istesem bile 4K kalitede video bulmamın imkanı yok :D

Tekrar teşekkür ederim...

netime kurban :D hic sorunsuz izletiyor valla.

Sağlam bağlantı var demek :D

ellerinize sağlık, güzel olmuş video.
Başarılar...

Eywallah dostum..

Çok güzel olmuş hocam inşallah en kısa zamanda tutar.Ama 4 k izleyemiyoz donuyor pc.

Bir tavsiye de benden.

Videolarınız 4k olabilir ama kullandığınız fotoğraflar en az 2160 px yatay genişliğe sahip olmadığı sürece 4 izlemnin anlamı yok.

4k da izleyince fotoğraflardaki pixelleşme beni rahatsız etti. Biz türkler buna dikkat etmeyiz pek ama yabancılar bu ayrıntılara takıyor. Niyetiniz kalite ise buna mutlaka dikkat edin.

Bu videoyu çalanı allah çarpar, çok emek vermişsin belli.

Bir tavsiye de benden.

Videolarınız 4k olabilir ama kullandığınız fotoğraflar en az 2160 px yatay genişliğe sahip olmadığı sürece 4 izlemnin anlamı yok.

4k da izleyince fotoğraflardaki pixelleşme beni rahatsız etti. Biz türkler buna dikkat etmeyiz pek ama yabancılar bu ayrıntılara takıyor. Niyetiniz kalite ise buna mutlaka dikkat edin.

sadece 01:03 ile 01:07 saniyeler arasındaki 1 fotoğrafta öyle bir durum var oda gözümden kaçmış onun dışında herhangi bir resimde öyle birşey olmasına tek kelime ile İMKANSIZ çünkü kullanılan bütün fotoğraflar minimum 8 MP yani 3264x2448 pixel.. Durumun son derece farkındayım teşekkür ederim uyarı için..

böyle orjınal videoları gorunce... yahu bukadar çalışmadna gidip doğaya kedi köpek videosu çekıp yuklesem oda orjınal daha iyi olmazmi diyorum :D uğraşmak çok uzun yorucu ...
not videona 7 dk uzun oldugundan reklam eklemenı öneririm tek raklam yapma

Çok güzel olmuş hocam inşallah en kısa zamanda tutar.Ama 4 k izleyemiyoz donuyor pc.

4k'da video siyah ekran veriyor izleyemiyorum :D

benim laptopa süpriz mi bu ? 4k ile reset attı :D

4K çoğu zaman ağır gelebiliyor dostlar haklısınız :)

guzel calisma basarilar

çok güzel olmuş eline sağlık.

Artık bu videoda izlenmezse emeklerine çooook yazık olur.

Bol kazançlar :)

Eywallah arkadaşlar sağolun..

Bu videoyu çalanı allah çarpar, çok emek vermişsin belli.

dostum walla çalanın kanalını ve ben fena çarparım o kesin :)

böyle orjınal videoları gorunce... yahu bukadar çalışmadna gidip doğaya kedi köpek videosu çekıp yuklesem oda orjınal daha iyi olmazmi diyorum :D uğraşmak çok uzun yorucu ...
not videona 7 dk uzun oldugundan reklam eklemenı öneririm tek raklam yapma

Dostum özgün çalışmak hakkında şunu öğrendim özgün çalışmak için özgün çalışırsan bir yerde sıkılırsın.. Özgün çalış mutlaka ama videoları çekerken, montajlarken ve en önemlisi montajdan sonra izlerken keyif alacağın şeyi yap.. Sonrası gelir zaten diye düşünüyorum..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri