yklmzomer
Yasaklanmış
Senin gibi insandan saygıyı öğrenecek değilim.
Ben burda bir Vatan Evladını kaybettim hiç suçu günahı yokken.
O teröristlere destek verenlerinde vatan evlatlarının öldürülmesinde parmağı olan sempatizanlarında Allah bin belasını versin.
Bir evlat bir insan kolay yetişmiyor. Savcının bir ailesi karısı çocuğu var bunu düşünmeyip vicdanı sızlamayanlar en büyük vatan hainidir.
1- Kişiliğime hakaret ediyorsun. ( Ben birşey öğretme çabasında değilim ancan '' senin gibi bir insan '' derken ne demek istedin? Yöneticilerin kararı artık... )
2- '' Vatan Evladı '' nı büyük yazarak sanki Berkin vatan evladı değilmiş gibi konuyu farklı bir noktaya taşıyorsun.
Ha bana fikrimi mi soruyorsun?
Berkinin ölümüne sebep olan herkes yansın, savcının ölümüne sebep olan herkes yansın.
Benim rengim yok dostum, ben bi taraf ölürken sevinip bi taraf ölürken ağlamam. Ben dağdaki teröriste de ağlarım, savcıya da ağlarım, berkine de ağlarım, sokakta yere düşen çocuğa da ağlarım. Benim için geçerliliğini koruyan tek şey '' insan '' olmasıdır.
Şu laflarımdan sonra ban atılır diye tahmin ediyorum. Ancak senin yukarıdaki iki sebepten dolayı banlanman dileğiyle.
İkili tartışmaya sebep olmamak için bu konuya tekrar cevap atmayacağım ne sana ne de başka birisine..