Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tebrikler.![]()
günlük hit nedir
Nasıl bir yatırım yaptında zarara girdin hocam
Bol kazançlar dilerim. Adsense reklam göremedim.
Not : Web sitesi işletmek gerçekten zor ve bilgi gerekir özellikle seo olayı o konuyuda zaten ucretlı destek alarak açmışsınız.
zarardan kastım ciddi miktarda para harcadım.. Ama getirisi gelmeye başladı
güzel site başarılar ek olarak da bence forum vakit kaybı forumla ilgilenilcegine siteyi geliştirebilirsin.
Güzel site hazırlamışsınız hocam tebrikler okurken hiç sıkılmadım, yazarlığınızda güzel. Sık kullanılanlara ekledim arada bir teknolojiden haberdar olmak lazım
Hocam parayla makale mi aldın naptın , seo ya mı yatırım yaptın .
hocam technopat.net gibi youtube kanalı açıp sistem incelemeleri videoları çeksen foruma çok üye kazandırırsın. tabi bunlar baya bir maliyet gerektiren işler.
en kısa sürede bu dediğinizi de gerçekleştireceğim...
Özel reklam ajansları var hocam belli bir kitlede belli miktar ücret ödüyorlar.
Öyle 100 milyar değil tabi yanlış anlaşılmasın: )
tatmin edici derken sitenin aylık 1000 TL masrafı var şuan + yazılım script tema lisansları derken ve beraberinde seo çalışmaları vs derken, yüksek bir miktar ücret ödedim. Her ayda düzenli 1000-1500 tl ödemekteyim.
Gelen gelirin içerisinden - gideri çıkarttığımda- güzel bir miktar kalıyor bana...
Hocam makaleleri siz mi yazıyorsunuz
Hocam biraz detay ekleseniz konuyada bizede biraz motivasyon olsamesela neye ne kadar harcadınız. Şuan ki hit durumunuz ne gelir nerden geliyor sitede reklam yok çünkü. Eklersen sevinirim
Hocam çok özür dilerim lakin 1000 / 1500`ü tam olarak ne için harcıyorsunuz ?
Wordpress zaten ücretsiz.
Bir tema almış iseniz, bunun için bir lisans ücreti ödersiniz. ( 60 ila 150 tl arası, bir kereye mahsus )
Seo yaptırmışsanız bunun için bir meblağ ödersiniz.
Lakin aylık olarak 1000 / 1500`ü anlayamadım.
Merakımdan soruyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.