Sayfa Adı Değiştirme ( Sesli Anlatım )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ee güzel kardeşim o konuya videoyu ekleyip, konuya da videolu anlatım eklenmiştir gibi bişey yazsaydın ya :)

neyse yinede emek verip zaman ayırmışsın. teşekkürler paylaşımın için..

Yani varya pes herseye bişi buluyorsunuz iyilik yaramıyor harbiden yaramıyor cekersin neden böyle derler yaparsin neden böyle derler ayıptır kardeşim çektik yaptık saygı duy herseye bişi bulma.

Yani varya pes herseye bişi buluyorsunuz iyilik yaramıyor harbiden yaramıyor cekersin neden böyle derler yaparsin neden böyle derler ayıptır kardeşim çektik yaptık saygı duy herseye bişi bulma.

o zaman her ota konu açma kardeşim.
bak ben efendi gibi, şu şekilde yapsaydın dedim.. artı paylaşımına teşekkür ettim.

yaptığın işe, paylaşımına saygısızlık etmiyorum !!
tavırlarına - yazdıklarına dikkat et, terbiyeli ol.

her aklına esen şey için ayrı ayrı konu açamazsın !

o zaman her ota konu açma kardeşim.
bak ben efendi gibi, şu şekilde yapsaydın dedim.. artı paylaşımına teşekkür ettim.

yaptığın işe, paylaşımına saygısızlık etmiyorum !!
tavırlarına - yazdıklarına dikkat et, terbiyeli ol.

her aklına esen şey için ayrı ayrı konu açamazsın !
Yani kusura bakmada siz foruma bilgi için mi geliyorsunuz olay cikarmayami? Paylaştık hatamiz olduysa yönetim olmasi gerekeni gereken yaptirimi uygular sana zahmet sabah sabah insanin moralini bozup asabini bozma işine bak. Bişi yi yanlış bulduysan report et gereği neyse yapılsın. Seninle uğraşamam. Iyi forumlar

Yani kusura bakmada siz foruma bilgi için mi geliyorsunuz olay cikarmayami? Paylaştık hatamiz olduysa yönetim olmasi gerekeni gereken yaptirimi uygular sana zahmet sabah sabah insanin moralini bozup asabini bozma işine bak. Bişi yi yanlış bulduysan report et gereği neyse yapılsın. Seninle uğraşamam. Iyi forumlar

sen böyle dedikçe ben seninle uğraşırım ama.
efendi olacaksın güzel kardeşim.

merak etme konuyu bildirdim zaten. ama ben sana sürekli yaptığın bişey için öneride bulunuyorum !
bir konuyu açıp, devamında aynı konunun kopyasını açıyorsun..

sağolasın bilgi veriyosun bizlere ama, tek konu üzerinden git.
bunda kötü bişey yok !

ayrıca sen nasılki kafana göre aynı konuyu farklı farklı açabiliyosan bende bu konudaki fikrimi söylerim !
bunda asap bozacak bişey yok.. madem eleştirilmeyi kaldıramıyorsun, yaptığın hataları, aldığın geri bildirimleri bir gözden geçir (diğer üyeliğindekiler de dahil buna )

son olarak, tekrar söylüyorum ve lafı başka yerden anlama !
paylaşımın - hatta paylaşımların için teşekkürler, ama bir konun varken, o konu üzerinden git..
her aklına gelen bir bilgi için kopya konular açma !

sen böyle dedikçe ben seninle uğraşırım ama.
efendi olacaksın güzel kardeşim.

merak etme konuyu bildirdim zaten. ama ben sana sürekli yaptığın bişey için öneride bulunuyorum !
bir konuyu açıp, devamında aynı konunun kopyasını açıyorsun..

sağolasın bilgi veriyosun bizlere ama, tek konu üzerinden git.
bunda kötü bişey yok !

ayrıca sen nasılki kafana göre aynı konuyu farklı farklı açabiliyosan bende bu konudaki fikrimi söylerim !
bunda asap bozacak bişey yok.. madem eleştirilmeyi kaldıramıyorsun, yaptığın hataları, aldığın geri bildirimleri bir gözden geçir (diğer üyeliğindekiler de dahil buna )

son olarak, tekrar söylüyorum ve lafı başka yerden anlama !
paylaşımın - hatta paylaşımların için teşekkürler, ama bir konun varken, o konu üzerinden git..
her aklına gelen bir bilgi için kopya konular açma !

Hocam eminim facebook ile alakali konuda yüzeysel olan bilginiz dışında bilginiz pek yoktur. Ama illaki herşeye mualefet olacam diyorsaniz gidin siyasetçi olun yeter ya isimiz gücümuz yok sürekli sizinlemi tartisicaz bu forumda moderator admin denen yönetim birimleri var değil mi? Yani durduk yere herşeye bahane aramayin yahu tamam açtık konuyu forummu zarar gördü ülkemi yıkıldı ya neden bukadar abartiyorsun kardeşim sen ? Neden yahu? Tamam git artık konudan yeter sabah sabah hey Allahim ya nelerle uğraşıyoruz. Pes ya

Hocam eminim facebook ile alakali konuda yüzeysel olan bilginiz dışında bilginiz pek yoktur. Ama illaki herşeye mualefet olacam diyorsaniz gidin siyasetçi olun yeter ya isimiz gücümuz yok sürekli sizinlemi tartisicaz bu forumda moderator admin denen yönetim birimleri var değil mi? Yani durduk yere herşeye bahane aramayin yahu tamam açtık konuyu forummu zarar gördü ülkemi yıkıldı ya neden bukadar abartiyorsun kardeşim sen ? Neden yahu? Tamam git artık konudan yeter sabah sabah hey Allahim ya nelerle uğraşıyoruz. Pes ya

doğrudur facebook ile ilgili pek bilgim yok. çok nadir kullanırım hatta.
ve hatta geçen şu, gri tık olayını, konunuz vastasıyla yaptım.. konunuzda da mesajım var. (eleştiri değil, teşekkür mesajı)

evet haklısınız bu forumun, admini, moderatörü yetkilisi var. ama bende bu forumun kullanıcısı isem, bazı şeylere müdahale etme hakkım olduğunu düşünüyorum. (AYNI ŞEKİLDE SİZİNDE BU ŞEKİLDE "YERLİ" MÜDAHALELERİNİZ OLABİLİR)

aynı içerikle, ayrı bir konu açıldı diye, ülkede yıkılmadı, forumda bozulmadı. fakat aynı içerik için (ÜSTELİK AYNI KULLANICININ İÇERİĞİ) kullanıcıların, bir o konuya bi bu konuya zıplaması kadar saçma ve gereksiz bir durum yok..
ayrıca bu durumun şöylede bir kötü tarafı var. ilk konuda sorulan aynı soru ikinci konunuzda sorulduğunda -soru havada kalıyor -veya çözüme ulaşmadan bekliyor -ya da farklı bir kullanıcı hatalı yönlendirme yapabiliyor vs.vs.vs..

eğer seni kırdıysam gerçekten kusuruma bakma ! (bunu canıgönülden söylüyorum emin olabilirsin. kimseyi kırmak istemem)
fakat dediğim nedenlerden dolayı, özellikle açtığın mükerrer konuların ve daha önceden aldığın eleştiriler çerçevesinde kendine-yazdıklarına bir çeki düzen ver. aksi halde paylaşımların konu kirliliğinden başka hiçbir şey ifade etmez. (bir abi nasihatı olsun sana, kabul edersen)

doğrudur facebook ile ilgili pek bilgim yok. çok nadir kullanırım hatta.
ve hatta geçen şu, gri tık olayını, konunuz vastasıyla yaptım.. konunuzda da mesajım var. (eleştiri değil, teşekkür mesajı)

evet haklısınız bu forumun, admini, moderatörü yetkilisi var. ama bende bu forumun kullanıcısı isem, bazı şeylere müdahale etme hakkım olduğunu düşünüyorum. (AYNI ŞEKİLDE SİZİNDE BU ŞEKİLDE "YERLİ" MÜDAHALELERİNİZ OLABİLİR)

aynı içerikle, ayrı bir konu açıldı diye, ülkede yıkılmadı, forumda bozulmadı. fakat aynı içerik için (ÜSTELİK AYNI KULLANICININ İÇERİĞİ) kullanıcıların, bir o konuya bi bu konuya zıplaması kadar saçma ve gereksiz bir durum yok..
ayrıca bu durumun şöylede bir kötü tarafı var. ilk konuda sorulan aynı soru ikinci konunuzda sorulduğunda -soru havada kalıyor -veya çözüme ulaşmadan bekliyor -ya da farklı bir kullanıcı hatalı yönlendirme yapabiliyor vs.vs.vs..

eğer seni kırdıysam gerçekten kusuruma bakma ! (bunu canıgönülden söylüyorum emin olabilirsin. kimseyi kırmak istemem)
fakat dediğim nedenlerden dolayı, özellikle açtığın mükerrer konuların ve daha önceden aldığın eleştiriler çerçevesinde kendine-yazdıklarına bir çeki düzen ver. aksi halde paylaşımların konu kirliliğinden başka hiçbir şey ifade etmez. (bir abi nasihatı olsun sana, kabul edersen)

iyi forumlar.

---------- Spam Engelliyici 11:28 ---------- Önceki Mesaj 09:30 ----------

@zack hocam videolu anlatım yapıldı . yapamayanlar izleyebilir konu kilitlenirse sevinirim . [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION]

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri