Sayfa To Nasıl %20 Olur ?

duygusal-adam

Kayıtlı Üye
dolu kategoriyi denedim en fazla %2'yi gördüm şuan düzenli %0,40

konuları gezeyim dedim millet %20 %15 falan diyor ya 5 kişiden 1'i nasıl reklama tıklar ? ne kategorisi bu

nasıl yapıyorsunuz bi zahmet açıklayın şu nutellanın tarifini

bkz:

985d1391815426-bismillahirrahmanirrahim-sabrin-ve-azmin-zaferi-sabrin-ve-azmin-zaferi.jpg

http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/13114-yuksek-sayfa-orani.html
http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/21004-sayfa-aldi-basini-gidiyor.html
http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/27377-sayfa-tosu-20den-yukari-olanlar.html

vs.

6aydır sadece 2saat üstü video çalısıyorum to en fazla 7 oldu şuanda %1 bende anlamış değilim.

bunun sırrını acıklayacak babayiğit daha foruma gelmedi
acıklamadıkları icin de onları eleştiremeyiz. her yiğidin bir yogurt yiyişi vardır.

açıklıyım.

öncelikle kategori önemli.
daha sonra video uzunluğu önemli.
videoya yerleştirdiğin reklamlar önemli.

olay bu kadar. sen 2 saatlik bir video koyarsın 1000 kişi izler fakat videoda 5-6 tane reklam çıkarsa 1000 kişiden en az 500 kişi tıklar o reklamlardan illaki birine.
mantık bu.

partner kanal çalıştığım için asla adsense de farkedemedim.adsense de genelde kısa video çalışıyorum.partnere örnek verirsem 1.2 milyon izlenimli kanalım var.2 saatlik diziler filmler atıyorum 1k izlense bile video içi 5 reklam var,5x1k dan 5k reklam gösterimi işliyor.yani anlayacağın adsense de video paylaştık diyelim, 15 dakikalık bir video ve 2 reklam koyduk.200 k izlenim kasarsan adsenseye 400k reklam gösterimi yansır.to oranını dersen türkçe içerikte %3 ten yukarı asla çıkamadım.

kanaldaki videoların en az %80i uzun video olacak
kategori çocuklara yönelik olacak
bütün reklamlar aktif olacak
kanal iyi index almış olacak
sonuç %20 sayfa to

kanaldaki videoların en az %80i uzun video olacak
kategori çocuklara yönelik olacak
bütün reklamlar aktif olacak
kanal iyi index almış olacak
sonuç %20 sayfa to

hocam yani çizgi film çalışıyorlar diyorsunuz. onlarda sürekli telif hakkı yiyor şuan özgün video çalışıyorum

misal bugün 900 gösterime 3 tık olmuş insanın hiç özgün çalışası gelmiyor son çözüm facebook,google reklamlarını engellicem bakalım

videolar 2-3 dakikalık

hocam yani çizgi film çalışıyorlar diyorsunuz. onlarda sürekli telif hakkı yiyor şuan özgün video çalışıyorum

misal bugün 900 gösterime 3 tık olmuş insanın hiç özgün çalışası gelmiyor son çözüm facebook,google reklamlarını engellicem bakalım

videolar 2-3 dakikalık

en çok görüntülenen ülkelerin uzantısıyla engelle.daha fazla kaybedemezsin zaten.

uzun video ve hassas kategoriler bu konuda çok etkilidir.

Herkes uzun videolardan bahsetmis fakat olay uzun videolarlada alakali degil. En onemli olay HANGI ULKEDEN izlendiginizdir. Sayfa to orani dusuk olanlar kanallarinin analytics bolumunden baksinlar. Buyuk ihtimalle 3. dunya ulkeleri tarafindan yuksek miktarda izlenim aliyolardir. Ornegin izleniminiz tamamen ABD'den olursa ve videolarinizda ortalama 15 dk+ olursa o sayfa to oranlarina ulasirsiniz.

Video içi reklamların saniyeside önemli mesela dizinin en önemli yerinde koyarsanız daha fazla tık alırsınız :)

Sayfa TO'nun %20'si de ne ? Yaklaşık 3 hafta önce arkadaşımın adsense'sine bakmıştık. TO %425 idi. Evet şaka değil %425. Hatta SS almıştım foruma konu açacaktım ama silinmiş yanlışlıkla. Onun adsense gece 12'den itibaren yeni güne geçiyordu (benim ki sabah 10:15'te). 1 saat geçmeden bakmıştık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri